حاشیههای جلسه شورای شهر؛ از نگاههایی که به سمت پروین احمدی نژاد چرخید تا سخنان پنهانی دبیر

مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران در این جلسه با تشکر از زحمات تمامی نهادها و سازمانهایی که در مهار سیلاب مترو تهران کمک کردند گفت: «همه این کارها برای رضای خداست و نیازی به بزرگنمایی نیست».
وی پیشنهاد داد کمیسیون عمران جلسه مشترکی با معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران ، سازمان جنگلها و آبخیزداری و وزارت نیرو برگزار کند تا برنامه ریزیهای لازم جهت پیشگیری از حوادث مشابه انجام شود.
چمران با یادآوری سیل تجریش در دهه 60 گفت: «سیل از منطقه گلابدره آغاز شد اما جنازه ها را در میدان مادر و بلوار میرداماد پیدا کردند که همه اینها به دلیل مسدود بودن کانال بود.»
وی، خواستار مقاوم سازی دیواره های کانال شد و گفت: «پنلهای بتنی به صورت نامناسبی نصب شده بود که اگر به صورت مقاوم دیواره های سنگی ساخته می شد نمی شکست».