ترنج موبایل
کد خبر: ۱۷۵۹۱۳

دایی: حقمان باخت نبود

تبلیغات
تبلیغات
علی دایی می‌گوید حق تیمش باخت نبوده است.

به گزارش خبرآنلاین؛ علی دایی پس از شکست پرسپولیس مقابل فولاد در کنفرانس خبری گفت: «پرسپولیس و فولاد مسابقه خوبی انجام دادند. ما به خاطر بی دقتی خودمان موقعیت‌های گلزنی خوبی را از دست دادیم و گل اولی که خوردیم هم روی اشتباه خودمان بود. گل دوم هم خطای هند بود که داور صحنه را ندید. مسیر توپ با ضربه دست بازیکن فولاد عوض شد. قضاوت در مورد این صحنه برعهده مردم. این داور در بازی با تراکتورسازی هم دو پنالتی نگرفت. ما قبلا نامه نگاری کرده‌ایم که جهانبازی داور ما نباشد اما داور ما را عوض نکردند. ما هنوز جواب شکایتی که از قضاوت او در بازی با تراکتورسازی کردیم را نگرفته‌ایم. از او در مورد این صحنه می‌پرسیم که می‌گوید توپ به دست خورد.»

او در مورد حرکت تماشاگران فولاد پس از پایان مسابقه که به سمت او بطری پرتاب کردند گفت: «این بدعت بدی شده که در همه ورزشگاه‌ها رخ می‌دهد. البته به من بطری نخورد اما این اتفاق بد است. مقابل داماش تماشاگران ما هیچ کاری نکردند اما از پرسپولیس امتیاز کسر شد. امیدوارم اتفاقات این مسابقه هم پیگیری شود.»

دایی در پایان گفت: «ما در روزی که حقمان باخت نبود، باختیم. پرسپولیس تیم برتر زمین بود که برنده نشد. سه امتیاز هم قسمت فولاد بود. با این حال ما به دنبال قهرمانی هستیم و برای رسیدن به آن تلاش می‌کنیم.»
تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات