ترنج موبایل
کد خبر: ۲۲۲۳۶۰

درخواست طلاق به خاطر اختلاس شوهر

زن جوان وقتي متوجه اختلاس شوهرش شد به دادگاه خانواده رفت و درخواست طلاق داد.

تبلیغات
تبلیغات
زن جوان وقتي متوجه اختلاس شوهرش شد به دادگاه خانواده رفت و درخواست طلاق داد.

به گزارش مردم سالاری، چندي پيش زن جواني با مراجعه به دادگاه خانواده درخواست طلاق داد و در خصوص علت آن به قاضي گفت: آقاي قاضي شوهرم مدير مالي يک شرکت است و چندين سال است که در آن شرکت کار مي کند. چند وقت پيش متوجه شدم که او چند ماه پيش از شرکتش اختلاس کرده و بدون اينکه کسي متوجه شود مقداري پول را جابجا کرده و به حساب خودش ريخته است.

وي ادامه داد: از وقتي اين موضوع را متوجه شدم به شدت عصباني شدم و هر روز دارم با خودم مي جنگم. شوهرم پول حرام به خانه ما آورده و من مي دانم ديگر اين زندگي مثل قبل نمي شود و بايد هرچه زودتر به آن پايان دهيم.

زن جوان ادامه داد: شوهرم اختلاس کرده و من ديگر نمي خواهم لحظه اي در کنار او زندگي کنم. از وقتي متوجه اينکار او شدم ديگر به شوهرم هيچ اعتمادي ندارم و از ادامه اين زندگي مي ترسم. براي همين مي خواهم براي هميشه از شوهرم جدا شوم.

بعد از حرف‌هاي اين زن قاضي شوهر وي را نيز به دادگاه احضار کرد.‎
تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات

نظرات بینندگان

(۱۰ نظر)
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات