ترنج موبایل
کد خبر: ۲۷۶۳۲

کیهان>"سازگارا" منافق مدعی اصلاح طلبی

تبلیغات
تبلیغات


روزنامه ی کیهان در شماره ی امروز خود در خبری ویژه به بررسی نقش سیاسی محسن سازگارا در ایران پرداخت و او را شدیدا مورد انتقاد قرار داد؛ کیهان درباره ی سازگارا این گونه نوشت:

مواضع صريح يك ضدانقلاب فراري مدعي اصلاح طلبي در دعوت به خشونت و آشوب، صداي اعتراض ديگر عناصر ضدانقلاب را هم درآورد.

محسن سازگارا از موسسان نشريات زنجيره اي و از وابستگان به گروهك نهضت آزادي كه پس از فعاليت در برخي پروژه هاي آشوب و شناسايي شدن به خارج كشور گريخت، چند روز پيش طي مقاله اي در گويانيوز از اوباش و آشوبگران خواسته بود اقدام به اغتشاش هاي بيشتر، حمله به ادارات و مراكز دولتي و تسخير آنها و بستن خيابان ها كنند. وي در برنامه هاي صداي آمريكا طي هفته گذشته هم با انتشار وسيع شايعات التهاب آفرين، بينندگان را دعوت به حضور در درگيري و تشنج مي كرد.

در واكنش به اين دعوت هاي آشكار به درگيري هاي خشونت بار، سايت ضدانقلابي ايران گلوبال نوشت: آقاي سازگارا كه تا پيش از شكست سياسي نيوكان ها ]دارودسته بوش[ سرنوشت سياسي خويش را با ايشان رقم زده بودند و در آن هنگام از پروژه دولت بوش در «تحول» سياسي- نظامي ايران و دولت سازي در تبعيد پشتيباني مي كردند، اينك به سان سازمان مجاهدين، سلطنت طلبان افراطي و راديكال ترين گروههاي چپ آسيايي، همان سياست براندازي را از راه جريان اعتراض به انتخابات پيشنهاد مي كند. او مي گويد هدف پايين كشيدن حكومت است نه انتخابات. او درايت مندانه از پايين آوردن سطح توقعات براي يك پيروزي سريع مي نويسد اما مغز من از درك اين درايت درمانده كه چگونه مي توان پايين كشيدن حكومت را پايين آوردن انتظارات دانست.

اين سايت ضدانقلابي اضافه كرد: «كار آقاي سازگارا، عمل همراهي كردن با سازمان مجاهدين ]گروهك تروريستي منافقين[ است كه مفتخرانه بمبگذاري و آتش زدن مراكز دولتي را تشويق مي كند... من نيز خواهان پايان دادن به اين نظام هستم اما ماجراي كنوني ايران، نوزاد آرمان هاي من نيست. مردم براي قيام و واژگوني جمهوري اسلامي نيامده بودند.

گويا فراموش كرده ايم 10روز پيش سخن بر سر گزينش بد و بدتر در انتخابات بود و اينك به يكباره كساني از فراز گفتمان ديروزشان دريافته اند كه شبح انقلاب در گشت و گذار است! فراموش كرده اند كه بخش مهمي از همين معترضان انتخاباتي همچنان از نظام پشتيباني مي كنند... من و آقاي سازگارا كه در امنيت غرب مي نويسيم بايد با مسئوليت بيشتر بنويسيم و چنان ننماييم كه گويا لشكري داريم كه با ريختن بشكه و تيرآهن در خيابان و تسخير مراكز حكومتي، حكومت را فرو خواهند كشيد.راه خشونت كه آقاي سازگارا مي رود گفتماني است كه سالها در پرده مانده و آن ساختن دولت سايه در خارج از ايران و برانگيختن مردم است. او سالهاست از شيپور صداي آمريكا مي دمد.»

نويسنده اين مقاله همچنين خبر داد كه سازگارا سالها پيش در نوشته اي كودتاي انگليسي سيدضياء طباطبايي (سوم اسفند 1299) را يك نياز ملي خوانده بود.
گفتني است حتي صداي آمريكا نيز به تازگي و پس از چند سال استفاده از سازگارا، وي را به خاطر مواضع ضدايراني افراطي اش كه باعث سوخت شدن برخي پروژه هاي پنهاني مي شود اخراج كرد!

محسن سازگارا منافق مدعي اصلاح طلبي چند هفته قبل از انتخابات تصريح كرده بود سه طيف ماركسيست هاي چپ، ليبرال هاي نهضت آزادي، و سلطنت طلبان با هم بر سر براندازي جمهوري اسلامي به ائتلاف رسيده اند و فقط دموكرات هاي خجل (اصلاح طلبان) مانده اند كه با وجود تمايل به براندازي، صراحتا موضع خويش را اعلام نمي كنند.

از سازگارا به عنوان همدست برخي عناصر منافق نظير كشميري كه نقش اصلي در بمب گذاري دفتر نخست وزيري و شهادت رئيس جمهور و نخست وزير مكتبي داشتند ياد مي شود. وي اوايل انقلاب به خاطر نزديكي با سازمان مجاهدين (انقلاب) و كساني چون بهزاد نبوي توانست در سپاه و راديو و تلويزيون نفوذ كند و مدتي نيز معاون بهزاد نبوي در وزارت صنايع سنگين بود.

وي در دولت سازندگي نيز مدتي با مركز تحقيقات استراتژيك رياست جمهوري و كساني چون سعيد حجاريان همكاري داشت و پس از آن به جرگه موسسان روزنامه زنجيره اي جامعه و هفته نامه آتيه پيوست. او پس از فرار از كشور تا همين هفته گذشته در خدمت صداي آمريكا قرار داشت.

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات