تمجید دو نمایندهی آذربایجان شرقی در مجلس از فعالیتهای بنیاد برکت
فعالیتهای بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در نه سال گذشته در مناطق محروم کشور، توجه نمایندگان مجلس را به خود جلب کرده است.
نمایندگان شهرهای شبستر و بستانآباد در مجلس شورای اسلامی از جمله کسانی هستند که از اقدامات بنیاد برکت در مناطق کمتر توسعهیافتهی کشور، تمجید کردند.
نمایندهی مردم شبستر در مجلس شورای اسلامی گفت: بنیاد برکت با اجرای طرحهای محرومیتزدایی و توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی در مناطق محروم کشور، مردم این مناطق را از برکات نظام جمهوری اسلامی بهرهمند میکند.
معصومه آقاپور، در گفتوگو با خبرنگار ما افزود: این بنیاد وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در جهت محرومیتزدایی و ارایهی خدمات به مردم این مناطق تلاش میکند.
وی با بیان اینکه هماکنون این بنیاد طرحهای مختلفی در سطح کشور و به تبع آن در آذربایجان شرقی اجرا میکند، اظهار داشت: اقدامهای بنیاد برکت در کنار فعالیتهای سایر دستگاههای اجرایی موجب آبادانی و پیشرفت مناطق محروم میشود.
نمایندهی مردم شبستر در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: بنیاد برکت طرحهای متنوعی در زمینههای مختلف از جمله توانمندسازی اقتصادی و کارآفرینی، ساخت مدرسه، برقرسانی، آبرسانی، احداث جاده، تأسیس مراکز مخابراتی، ساخت بیمارستان و خانههای بهداشت، خدمات سلامت الکترونیک، بیمه و حمایتی در مناطق محروم کشور اجرا کرده است.
آقاپور با بیان اینکه این بنیاد در 20 آذرماه سال 86 از سوی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) و به موجب رهنمودهای رهبر معظم انقلاب شکل گرفته است، ادامه داد: سرمایهگذاری و مشارکت در طرحهای اقتصادی و کارآفرینی در مناطق کمتر توسعهیافته از عمده برنامههای این بنیاد است.
در همین ارتباط نمایندهی مردم بستانآباد در مجلس شورای اسلامی نیز با بیان اینکه توانمندسازی اقتصادی و کارآفرینی ویژگی مهم فعالیتهای بنیاد برکت است، گفت: چنین عملکردی در بخشها و روستاهای مختلف کشور توسعه آفرین است.
محمد وحدتی، با اشاره به ظرفیتهای بنیاد برکت و اینکه این بنیاد در کشور گامهای مؤثری برای محرومیتزدایی برداشته است، افزود: خوشبختانه این بنیاد در شهرستان بستانآباد با ورود به حوزهی مدرسهسازی و کمک به واحدهای تولیدی در راستای اقتصاد مقاومتی قدمهای خوبی برداشته است.
وی ادامه داد: در این شهرستان بیش از 180 روستا با ظرفیتهای گردشگری، تولیدی، کشاورزی و دامداری وجود دارد که اگر بنیاد برکت در مناطق محروم و نیازمند این شهرستان مانند همیشه به صورت جهادی وارد شود، شاهد رونق برخی از روستاها خواهیم بود.
نمایندهی مردم بستان آباد در مجلس شورای اسلامی افزود: بهطور مثال در روستای سقینسرا مردم به تولید انواع در و پنجره و ساخت انواع دستگاههای صنعتی مشغول هستند که علاوه بر رفع نیازهای داخلی حتی به کشورهای همجوار نیز صادرات دارند و اگر بنیاد برکت با استفاده از ظرفیتهای خود، برای جوانان در این روستا کمکهای اعتباری بکند شاهد رونق و توسعهی منطقه و اشتغالزایی نیز خواهیم بود.
عضو کمسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، حفظ نیروی کار بومی، تثبیت جمعیت و جلوگیری از مهاجرت را از اهداف فعالیت بنیاد برکت اعلام کرد و افزود: بنیاد برکت با مشارکت خود در واحدهای تولیدی و انجام سرمایهگذاری در پروژههای مناطق محروم میتواند در راستای اقتصاد مقاومتی نقش خود را به بهترین وجه ایفا کند.
وحدتی به زلزلهخیز بودن منطقه اشاره کرد و یادآور شد: برخی از واحدهای مسکونی روستاهای این شهرستان نیازمند بهینهسازی و بازسازی است که با کمک بنیاد برکت میتوان خدمات بزرگی به مناطق محروم روستایی ارایه داد.
وی، نبود صنایع تبدیلی کشاورزی در بستانآباد را حلقه مفقوده تولیدات کشاورزان دانست و افزود: با سرمایهگذاری بنیاد برکت در حوزهی کشاورزی و صنایع تبدیلی شاهد رونق بخش کشاورزی و حل مشکلات مالی کشاورزان میتوانیم باشیم.
لازم به توضیح است بنیاد برکت در سال 1386 از سوی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) تأسیس شد تا در زمینهی محرومیتزدایی و توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی در مناطق محروم و کمتر توسعهیافتهی کشور خدمترسانی کند.