حسن رضایی
از بگم بگم تا نميام نميام...
احمدي نژاد با رفتار عوامفريبانه يا به عبارت ديگر پوپوليستي توانست خود را در دل توده مردم جا کند و با برخي اقدامات از همين دست مثل توزيع يارانه حمايت بخش عمده اي از جامعه را به دست آورد. البته وي در اين راه از حمايت هاي گسترده نهادهاي مختلف حاکميت برخوردار بود که اگر اينگونه نبود حتي مجال شرکت در انتخابات را هم پيدا نمي کرد و در مصاف با رقبا با تلنگري از ميدان رقابت بيرون مي افتاد و به مصداق مثل معروف «نه خاني آمده و نه خاني رفته» تبديل مي شد.
اما امروز (چهارشنبه 23 فروردين) وي پس از اما و اگرهاي فراوان و صحبت هايي که در پي توصيه مقام معظم رهبري درباره نداشتن برنامه براي شرکت در انتخابات، ايراد کرد در ميان شگفتي همگان در محل ثبت نام وزارت کشور حاضر شد و براي انتخابات ثبت نام کرد.
احمدي نژاد به رغم توصيه راس نظام در خصوص جلوگيري از چندقطبي شدن جامعه قدم در رقابت هاي انتخاباتي گذاشت و با اين کار نشان داد که عملا و به رغم ادعاهاي خود و ولايت پذيري که در مراسم تنفيذ حکم رياست جمهوري در سال 84 با بوسيدن دست رهبر از خود نشان داد و همين دست بوسي را نيز در مراسم تنفيذ حکم دوم در سال 88 به بوسيدن شانه رهبر تقليل داد، نه ولايت پذير است و نه به جلوگيري از چندقطبي شدن جامعه اهميت مي دهد. آنچه براي او اهميت دارد اين است که به شيوه اي ماکياوليستي به هدف خود برسد حال به هر قيمتي که مي خواهد باشد.
احمدي نژاد به ضعف حافظه تاريخي مردم به شدت باور دارد و به همين علت صد درصد اطمينان دارد مردم عملکرد و بدعهدي هاي وي را فراموش کرده اند. فراموش کردند که وي با شعار ريشه کن کردن فساد و افشاي اسامي مفسدان اقتصادي سوار بر مرکب قدرت شد ولي آنچه از اين رهگذر نصيب مردم شد فقط اين ادعا بود که فهرست مفسدان اقتصادي در جيب اوست غافل از اين که بسياري از مفاسد اقتصادي در دوره وي اتفاق افتاد و بسياري از مفسدان از اطرافيان وي بودند و هر روز تمام قد در برابر وي رژه مي رفتند و تنها کاري که از دست وي برای آمد اين بود که به عمد يا غيرعمد مدعي افشاي اسامي آنها شود. از اين رهگذر مي توان نتيجه گرفت که او خودش شريک دزد و رفيق قافله بود.
احمدي نژاد در يک چيز تبحر زيادي دارد و آن جنگ رواني و به هم ريختن قاعده بازي است و يکي از تناقض هايي که در اين زمينه مي توان به آن اشاره کرد حمايت وي از مدرک جعلي يکي از وزراي دولت خودش (مرحوم کردان) بود. وي در حالي از مدرک جعلي وي حمايت مي کرد که پيشتر در مناظره تلويزيوني با يکي از نامزدهاي انتخابات در سال 88 موضوع مدرک جعلي همسر اين نامزد را مطرح کرد.
با اين تفاصيل ايجاب مي کند مردم فهيم با موضعگيري مناسب در انتخابات، نشان دهند حافظه تاريخي آنها خوب کار مي کند و بدعهدي ها را هرگز فراموش نمي کنند و آزموده را دوباره نمي آزمايند.