ترنج موبایل
کد خبر: ۳۲۱۵۵۹

امام جمعه اصفهان: ۷۵ درصد مردم شهر نیاز به کنسرت ندارند

تبلیغات
تبلیغات
خبرگزاری صداوسیما نوشت: نماینده ولی فقیه در اصفهان از برگزاری نامناسب جشنواره کودک ونوجوان همچنین برپایی برخی کنسرت های موسیقی در اصفهان انتقاد کرد و گفت: بیش از 75 درصد از مردم اصفهان دغدغه دین دارند و نیازی به کنسرت ندارند ما نباید همه را فدای چند درصد باقیمانده کنیم.

نماینده ولی فقیه در جمع نمازگزاران اصفهانی، ایجاد کار و آبادانی را مهمترین راهکار افزایش در آمد مالیات برای دولت دانست و با انتقاد از بهره های بالای بانکی ، خواستار پرداخت یارانه به تولید کنندگان برای ایجاد اشتغال پایدار و آبادانی کشور شد.

آیت ا... سید یوسف طباطبایی از برگزاری نامناسب جشنواره کودک ونوجوان همچنین برپایی برخی کنسرت های موسیقی در اصفهان انتقاد کرد و گفت: خواسته عموم مردم نباید فدای یک جمع شود بطوریکه بیش از 75 درصد از مردم اصفهان دغدغه دینی دارند و ایجاد اشتغال ، ادای قرض و ارائه تسهیلات رفاهی به مردم موجب نشاط عموم می شود.

امام جمعه اصفهان با اشاره به نشست اخیر منافقان در کشور فرانسه بر واکنش دیپلماسی ایران تاکید کرد و افزود: سرمایه گذاری فرانسه در ایران با دست دوستی آنان با دشمن همخوانی ندارد.

نماینده ولی فقیه در استان اصفهان همچنین با گرامیداشت سالگرد پیروزی مقاومت در جنگ 33 روزه گفت: ایستادگی ومقاومت مقابل استکبار جهانی سرمشقی برای همه مسلمان جهان است.
تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات

نظرات بینندگان

(۲۳ نظر)
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات