مطهری: انتخاب وزير کشور معامله بود
نايبرئيس مجلس با ضعيفخواندن عملکرد وزير کشور، نسبت به تکرار مسائلي که در مجلس قبل منجر به انتخاب اين وزير شد، هشدار داد.
به گفته او «در دوره قبل، به نوعي معامله صورت گرفت و به رئيسجمهور گفته شد فلان فرد را به عنوان وزير معرفي کن تا ما کمک کنيم که آن سه وزير مدنظر شما هم رأي بياورند و در همين راستا وزير کشوري معرفي شد که ما واقعا از عملکردش راضي نيستيم. ما نياز به آدمهايي با شخصيت استوار داريم. اگر يک وزير کشور قوي داشتيم، اعتبارنامه خانم خالقي را امضا ميکرد و به مجلس ميفرستاد يا در انتخابات اخير رياستجمهوري، اجازه نميداد به بهانه عبور از ساعت ۲۴، سه تا چهار ميليون نفر رأي ندهند. اگر وزير کشوری قوي داشتيم، استانداران قوي انتخاب ميکرد و حوادثي مانند حادثه شيراز يا مشهد که استانداران تسليم فشار شدند و برخلاف قانون عمل کردند، پيش نميآمد. بايد ملاک معرفي وزرا، توانمندي و کارآمدي باشد؛ نه اينکه افراد به رئيسجمهور تحميل شوند».
مطهري افزوده: «من در جلسه هيئترئيسه مجلس هم گفتم اگر وزيري کارآمد و لايق از بين اصولگرايان معرفي شود، فراکسيون اميد بايد به او رأي اعتماد بدهد و در مقابل اگر وزير کارآمد و لايق اصلاحطلب معرفي شود، اصولگرايان نبايد با حرفهايي مثل اينکه او در سال ۸۸ چنين نظري داشته يا فلان حرف را زده پس فتنهگر است، کشور را از نيروهاي دلسوز و توانمند محروم کنند». مطهري گفت: «متأسفانه در مجلس قبل اين اتفاق افتاد و ما کشور را از نيروهايي مانند آقاي فرجيدانا و آقاي نجفي محروم کرديم».
به گفته او: «روش روحاني که قبل از ارائه اسامي کابينه پيشنهادي به مجلس، اعلام ميکنند که اين اسامي خدمت مقام معظم رهبري ارائه شده، کار درستي نيست و باعث ميشود امکان اظهارنظر درباره اين گزينهها محدود شود و نبايد رئيسجمهور چنين فضايي را قبل از معرفي کابينه ايجاد کند. قانونا هم چنين الزامي وجود ندارد. شايد آقاي روحاني ميخواهد خودش را از سيل پيشنهادها راحت کند».