ترنج موبایل
کد خبر: ۳۲۵۲۳۶

(تصاویر) تولید و کسب و کار در کره شمالی

تبلیغات
تبلیغات
شورای امنیت سازمان ملل‌متحد این هفته قطعنامه‌ تحریم‌های جدید علیه کره‌شمالی تصویب کردند؛ امریکا امیدوار است قطعنامه جدید بتوانند اقتصاد کره‌شمالی را فلج کنند.

به گزارش فرادید، هدف اصلي اين قطعنامه كه توسط آمريكا تدوين و بين ۱۵ عضو شوراي امنيت توزيع شده جلوگيري از صادرات مهم كره‌شمالي ازجمله زغال سنگ، سنگ‌هاي معدني، سرب، آهن و غذاهاي دريايي است که درآمد سالانه صادرات كره‌شمالي را يك سوم كم می‌کند. اين تحريم‌ها سخت‌ترين تحريم‌هاي سازمان ملل طي ۱۱ سال گذشته عليه كره‌شمالي به‌حساب مي‌آيد. تدوين اين قطعنامه طي يك‌ماه گذشته و از زمان آزمايش نخستين موشك بالستيك قاره‌پيماي كره‌شمالي كه گفته مي‌شود مي‌تواند خاك آمريكا را هدف قرار دهد در دستور كار واشنگتن قرار گرفت.

تحریم ها در حالی اقتصاد کره شمالی را هدف گرفته است که این کشور طی سال گذشته شریع ترین رشد اقتصادی را داشته است؛ براساس داده‌های اقتصادی و گزارش‌های منتشر شده از سوی بانک مرکزی کره جنوبی که دقیق‌ترین اطلاعات اقتصادی درباره همسایه شمالی خود را در اختیار دارد، اقتصاد همسایه شمالی در سال گذشته میلادی سریع‌ترین رشد را از سال 1999 میلادی به خود دیده است. همچنین روند بهبود اوضاع اقتصادی کره شمالی اگرچه درگیر مسائل مربوط به خشکسالی و تحریم‌های گسترده آمریکاست تعجب برانگیز است.

مشخص شده تولید ناخالص داخلی همسایه شمالی این کشور 9/3 درصد نسبت به سال 2015 میلادی افزایش یافته که بیشتر در بخش معادن و تولید انرژی بوده است.

بنا به این گزارشات معادن ذغال سنگ کره شمالی طی سال 2016 و سه ماهه ابتدایی سال 2017 میلادی تولید خود را تقریبا 5/8 درصد افزایش داده‌اند که بخش عمده‌ای از این افزایش تولید به سرزمین چین حمل شده است. این درحالی است که دستاوردهای مختلف کره شمالی در بخش نرم‌افزاری نیز طی دوره یاد شده رشد قابل توجهی داشته است.

براساس همین گزارش، تولید نرم‌افزاری این کشور که می‌تواند درآمدهای ارزی قابل توجهی برای پیونگ‌یانگ داشته باشد، طی سال 2016 تقریبا 3/22 درصد بوده که بزرگ ترین سود اقتصادی را به دولت پیونگ یانگ هدیه کرده است. از سوی دیگر برآوردهای اقتصادی از میزان صادرات محصولات کشاورزی این کشور نیز مشخص کرده با توجه به خشکسالی‌های پی‌درپی در طول پنج سال گذشته سال 2016 این کشور تقریبا 30 درصد از ظرفیت تولید خود را در این بخش از دست داده است.

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات

نظرات بینندگان

(۲۰ نظر)
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات