تلاش مجلس در حل اختلافات دولت و شهرداری تهران
در پی اصرار دولت بر احداث منوریل و مخالفت شهرداری و شورای شهر تهران، رئيس مجلس از تلاش نمايندگان شهر تهران برای حل اختلافات دولت با شهرداري تهران خبر داد.
غلامعلي حداد عادل در كنفرانس خبري امروز خود با خبرنگاران درباره عدم تعامل دولت با شهرداري تهران افزود: «هميشه در مسايل شهري اختلافات كارشناسي بين دولت و شهر وجود دارد ولي بايد با تعامل اختلافات به نتايج مثبت منتهي شود.»
وي تصريح كرد: «مجلس هميشه بر اساس نظرات كارشناسي عمل ميكند و همانطور كه همه شاهد بودند با استدلالهاي خوبي كه آقاي دكتر قاليباف در مورد اضافه شدن سهم مترو به 30 درصد داشتند نمايندگان از اين پيشنهاد حمايت كردند و به آن راي مثبت دادند.»
گفتنی است که با توجه به این که اکثر کارشناسان معتقدند که منوریل دردی از ترافیک تهران درمان نمی کند، دولت مصرانه و بدون مشورت با شورای شهر بر احداث منوریل پا فشاری می کند.
این در حالی است که شهرداری تهران معتقد است که به جای منوریل باید خطوط مترو را گسترش داد و همین اختلاف در کارایی و عدم کارایی منوریل باعث به وجود آمدن اختلاف بین شهرداری و دولت شده است.