ترنج موبایل
کد خبر: ۳۵۵۸۸۳

قطع مجدد آب انتقالی، استاندار یزد را به تهران کشاند

قطع مجدد آب انتقالی، استاندار یزد را به تهران کشاند

به دنبال تخریب مجدد و قطع آب انتقالی استان یزد در شامگاه شنبه ۲۵ فروردین ماه، «محمود زمانی‌قمی» استاندار یزد به قید فوریت و شبانه به تهران عزیمت کرد تا از نزدیک با وزرای کشور، نیرو و اعضای شورای امنیت کشور جلسه برگزار کند و مانع این تحرکات شود.

تبلیغات
تبلیغات

قطع مجدد آب انتقالی، استاندار یزد را به تهران کشاند استاندار یزد برای رفع مشکل قطع کردن آب انتقالی به استان یزد به قید فوریت استان را برای جلسه با وزرا و شورای امنیت کشور ترک کرد.

به گزارش ایسنا، به دنبال تخریب مجدد و قطع آب انتقالی استان یزد در شامگاه شنبه ۲۵ فروردین ماه، «محمود زمانی‌قمی» استاندار یزد به قید فوریت و شبانه به تهران عزیمت کرد تا از نزدیک با وزرای کشور، نیرو و اعضای شورای امنیت کشور جلسه برگزار کند و مانع این تحرکات شود.

استانداری یزد در پیامی اعلام کرده که نتیجه جلسات استاندار با وزرا و اعضای شورای امنیت کشور به اطلاع مردم دارالعباده خواهد رسید .

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات