رسوایی جنسی این بار در گوگل

شرکت گوگل از سال ۲۰۱۶ میلادی، ۴۸ نفر از کارمندانش از جمله ۱۳ مدیر ارشد خود را بهخاطر ادعاهای مربوط به آزار جنسی اخراج کرده است.

آقای سینگر گفت: آقای رابین تصمیم گرفت درسال ۲۰۱۴ گوگل را ترک کند تا شرکت "پلیگراند" را راه اندازی کند. در گزارش نیویورک تایمز آمده زمانی که او شرکت گوگل را ترک کرد، از او بهعنوان "خداحافظی قهرمان" یاد شد.
آقای پیکای در این نامه گفت: داستان نیویورک تایمز "غیرقابل فهم" بود و گوگل درباره ایجاد "محیط کاری امن بسیار جدی" است. او در ادامه نوشت: "ما میخواهیم به شما اطمینان دهیم که هر شکواییهای را درباره آزارجنسی یا رفتار نامناسب بررسی میکنیم، ما تحقیق و اقدام میکنیم. " آقای پیکای افزود طی دو سال گذشته هیچ یک از کارکنان وجه بازخرید دریافت نکرده است.
دو مدیر اجرایی که از آنها نام برده نشده، گفتند لری پیج رئیس اجرایی وقت، زمانی که شرکت شکواییه زنی را بهخاطر آزار جنسی در سال ۲۰۱۳ در اتاق هتلی دریافت کرد، از آقای رابین خواست استعفا دهد.
بنا به آن گزارش، شکایت زن معتبر بود، اما گوگل این موضوع را تایید نکرد. آقای رابین گفت: بهدلیل رفتار نامناسب گوگل را ترک نکرد، بلکه این کار خواست خودش بود. کارولینا میلانسی، تحلیلگر شرکت "کریتیو استراتژیست" در سانفرانسیسکو در توییتی نوشت: در وضعیتی عادی این میتوانست به معنی پایان کار رابین باشد، اما دنیای تکنولوژی نه تنها بخشنده است که اشکال کمی هم در این ماجرا میبیند.
او افزود: "ترجیح میدهم فکر کنم گوگل سر و سامانی به کارش میدهد تا مشکلی با کارکنان زنش نداشته باشد. "سهام "آلفابت" که گوگل صاحب آن است پس از آنکه سود سهام ۳۳.۷ میلیارد برای سه ماه تا سپبتامبر گزارش شد، ۳ درصد کاهش یافت.
هر چند نرخ سود از ۲.۵ میلیارد دلار تا ۹.۲ میلیارد دلار افزایش یافت که دور از انتظار بود.