bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۳۸۲۵۶۰

بیانات رهبر انقلاب درباره قانون منع به کارگیری بازنشستگان

دیروز یکی از آقایان بعد از درس تشریف آوردند جلو ــ بعد از درس که می‌بینید همین‌طور یُسرعونِ إلینا (۱) ــ و با اوقات تلخی تمام گفتند که این بازنشسته‌هایی که طبق قانون باید برکنار بشوند، این‌ها را برمی‌گردانند و این را به پای شما می‌نویسند... منتها اشکالش این بود که سر من داد می‌کشید. من هم به ایشان یک قدری تند گفتم آقا! چرا داد می‌کشید؟! به هر حال ما خواستیم از ایشان هم معذرت‌خواهی کنیم.

تاریخ انتشار: ۱۰:۲۶ - ۱۳ آذر ۱۳۹۷

بیانات رهبر انقلاب درباره قانون منع به کارگیری بازنشستگان

رهبر معظم انقلاب با بیان اینکه اجرای قانون بازنشستگان راه را برای جوانان و رسیدن آن‌ها به حوزه‌های مدیریتی می‌گشاید، فرمودند: نمایندگان محترم مجلس، قانون را جوری ترتیب بدهند و اصلاح کنند تا مجبور نشوند برای به کارگیری افرادی که من نمی‌شناسم به اجازه رهبری متوسل بشوند.

به گزارش دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت الله خامنه‌ای، متن بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در ابتدای درس خارج فقه امروز صبح ایشان منتشر شد که به شرح ذیل است:

معظم له: دیروز یکی از آقایان بعد از درس تشریف آوردند جلو ــ بعد از درس که می‌بینید همین‌طور یُسرعونِ إلینا ــ و با اوقات تلخی تمام گفتند که این بازنشسته‌هایی که طبق قانون باید برکنار بشوند، این‌ها را برمی‌گردانند و این را به پای شما می‌نویسند، یعنی به پای من. [البته]این محبت است، این نشان دهنده این است که این برادرمان نسبت به اینکه یک چیزی را به ما نسبت می‌دهند که ایشان نمی‌پسندد، ناراحت است. منتها اشکالش این بود که سر من داد می‌کشید. من هم به ایشان یک قدری تند گفتم آقا! چرا داد می‌کشید؟! به هر حال ما خواستیم از ایشان هم معذرت‌خواهی کنیم.

طلبه: من معذرت می‌خواهم. ببخشید.

معظم له: خیلی خب، ما هم از شما معذرت می‌خواهیم.

این قانون بازنشستگان، یک قانون بسیار خوبی است. این از آن قوانینی است که ما به آن احتیاج داشتیم، جایش هم خالی بود. این قانون در واقع حلقه بسته مدیریتی را که گاهی اوقات در بعضی از جا‌ها سال‌های سال طول می‌کشد، این حلقه مدیریتی بسته را باز می‌کند، می‌شکند، راه را برای جوان‌ها می‌گشاید که بتوانند خودشان را برسانند به مراکز مدیریتی؛ بنابراین اصل قانون، قانون خوبی است منتها اطلاق قانون، اطلاق درستی نیست یعنی اینکه هر بازنشسته‌ای باید به کار گرفته نشود، این اطلاق درست نیست. چون بعضی از افراد هستند بله، مثلاً سی سال هم خدمت کرده‌اند، بازنشسته هم شده‌اند، فرض کنید که بیست ساله بوده، هجده ساله بوده استخدام شده، حالا هم یک مردی چهل و هشت ساله، پنجاه ساله است، وقت کارش است و تجربه خوبی هم پیدا کرده، جایگزین هم ندارد؛ این است دیگر؛ قانون این را هم شامل می‌شود، اما شمول قانون نسبت به این جور آدم‌هائی که کم و بیش پیدا می‌شوند، ممکن است زیاد هم نباشند، درست نیست.

رهبر انقلاب فرمودند: خب حالا [آن]مسئول، آن مدیر چه کار کند برخلاف قانون؟ اینجا به فکر ولایت فقیه می‌افتند که بالاخره، ولی فقیه اجازه بدهد. می‌آیند از ما سؤال می‌کنند، ما هم مواردی را، بنده این‌هایی را که [نسبت به آنها]می‌آیند سؤال می‌کنند که نمی‌شناسم، مگر بعضی معدودشان را؛ ممکن است دو نفر، سه نفرشان را بشناسیم؛ معدودی از آن‌ها را می‌شناسیم، آن‌هایی را هم که نمی‌شناسیم، اگر به آن مدیر اعتماد داشته باشیم قبول می‌کنیم. مسئله این است و الّا اصل این قانون، قانون خوبی است، باید هم اجرا بشود و بهترش هم همین است که خود نمایندگان محترم مجلس قانون را جوری ترتیب بدهند و اصلاح کنند که دیگر این اشکالات پیش نیاید، مجبور نشوند که به اجازه رهبری متوسل بشوند.

علي
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۱۶ - ۱۳۹۷/۰۹/۱۳
اينكه در كشور ما بابي مفتوح است كه هرگاه قانون را خواستند دور بزنند عده اي رند به فكر استفاده از مته ولي فقيه مي افتند تا قانون را سوراخ كنندو استثنائي بر قاعده ايجاد كنند خودش اشكال اساسي است! همه استدلالهاي له و عليه بايد در فرآيند تصويب قانون مطرح و بررسي شود، وگر نه اين ميشود وتوي قانون و خودش براي جايگاه ولي فقيه مخرب است.
اين رويه اجازه نمي دهد كه در كشور ما نظم قانوني پايدار شكل بگيرد و ميشود آنچه شده است؛ سنگ روي سنگ بند نيست و مردم هم نه به قانون و نه به مجري قانون اعتماد و اطمينان ندارند.
اين ملازمه از آن استدلال كه عده اي كار بلد خانه نشين ميشوند مهمتر است. مگر همين آلان عقول و فهول بسياري خانه نشين نيستند، فقط آنهايي كه دستشان به ولي فقيه مي رسد ذيقيمت اند؟!
عليرغم شأن و منزلت رهبري ديدگاه ايشان هم بلحاظ حقوقي و هم سياسي قابل بحث و نقد است.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۰۸ - ۱۳۹۷/۰۹/۱۳
رهبر معظم
سلام
احتراما" چرا نباید بعضی از مدیران جایگزین نداشته باشند؟؟
با عرض معذرت اگر این اتفاق که قانون برای بعضی ها مستثنی شود که جایگزین ندارند اتفاقی می افتد که بعد از آن هم آن مدیریت و آن دستگاه بازهم نسبت به ساختن مدیران جایگزین کوتاهی میکنند و چنان از گردش اطلاعات و کار در فرایند آن سازمان خودداری میکنند که همواره سیستم لنگ آن شخص باشد خواهش این حقیر بعنوان یک ایرانی تنی به آب زده اینست که حتی یکنفر را هم استثنا نکنید تا مدیران مجبور شوند نسبت به ساختن مدیران توانا همواره در سازمانشان اقدام کنند اگر سازمانی و یا مدیری دنبال استثنا کردن مدیران زیردست خود است بایستی مشخص شود که ایشان در یکی از مهمترین وظایف سازمانی و مدیریتی خودش کوتاهی کرده و خود آن شخص هم گاهی نیاز است که تغییر کند خواهشا" هیچ استثنائی قائل نشوید.سپاسگزارم
کلاه آهنی
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۵۵ - ۱۳۹۷/۰۹/۱۳
الله اکبر الله اکبر
خدارو شکر که رهبری فرزانه دارم
ما مردم ایران پشتتیم
هر چه تو بگویی همان است
ما با دل تو را پذیرفته ایم
مرگ بر ضد ولایت فقیه
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۳۱ - ۱۳۹۷/۰۹/۱۳
متاسفانه مدیرانی در سازمان ما دیده می شوند که بیش از 36 سال سابقه دارند و باز هم تمایلی به بازنشسته شدن ندارند! هنوز هم هستند!! مدیرکل سازمان هم ترتیب اثر نمی دهد! چرا؟
ناشناس
United States of America
۱۳:۲۸ - ۱۳۹۷/۰۹/۱۳
لطفا در اجرای قانون استثنا منع بازنشستگی نباید تبصره ای وجود داشته باشد و قانون باید مدقن باشد
انتشار یافته: ۹
ناشناس
United States of America
۱۱:۳۸ - ۱۳۹۷/۰۹/۱۳
سلا م بر رهير انقلاب
اين آقايان همه دارند ميروند جاهاي خصولتي و گرنه نميروند .
ملت خو اهش دارد كلا حضور اينها منع گردد.
شما دقيق فرموديد حلقه بسته مديريتي مهمترين مشكل كشور است.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۵۰ - ۱۳۹۷/۰۹/۱۳
لطفا در اجرای قانون استثنا قائل نشوید
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۰۷ - ۱۳۹۷/۰۹/۱۳
من 35 ساله با فوق لیسانس مهندسی از دانشگاه دولتی در خانه سماق میمکم.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۲۰ - ۱۳۹۷/۰۹/۱۳
تو همین صدا و سیما رئیس و 100 درصد معاونین بازنشسته هستند ولی برخی با ترفند فعلا هستند.
bato-adv
bato-adv
bato-adv