واعظ طبسی: يك سليقه به تنهايي نميتواند كشور را اداره كند
توليت آستان قدس رضوي گفت: جدا كردن شخصيتهاي بزرگ سياسي، فرهنگي و علمي كه مفاخر ملت و كشور بوده و احيانا دچار اشتباهي شدهاند، از نظام اسلامي اشتباه بزرگي است.
آيت الله واعظ طبسي در ديدار اعضاي شوراي هماهنگي تبليغات و ستاد دهه فجر استان خراسان رضوي افزود: به همه دوستان سراسر كشور عرض ميكنم كه اين چه اصرار و اشتباه بزرگي است كه ما چهرهها و شخصيتهاي بزرگ كشور را احيانا به خاطر يك اشتباه از انقلاب جدا كرده و آنها را در برابر نظام اسلامي قرار دهيم؟
وي افزود: در شرايطي كه كشور بيش از هميشه نيازمند وحدت و آرامش است، بايست با بياني منطقي و اصولي و با نشان دادن حسنظن در فضايي آرام، اين اشخاص را متوجه خطر كرده و به همراهي با نظام اسلامي اميدوار كنيم.
نماينده ولي فقيه در خراسان ادامه داد: معتقدم صرفنظر از برخي اشتباهات پيشآمده، يك مجموعه فكري حذف نيروهايي كه ميتوانند براي نظام اسلامي بسيار مفيد، كارآمد و پرنقش باشند را دنبال ميكند.
واعظ طبسي به نقش رهبري و امامت جامعه اسلامي اشاره كرد و گفت: محور وحدت، صميميت و جلوگيري از تفرق و پراكندگي رهبر و امام جامعه اسلامي است و او است كه همواره فضا را آرام و امن نگاه داشته، از حقوق مردم دفاع ميكند و با برخورداري از دليلي روشن از جانب خداوند متعال و داشتن بصيرت در دين و مباني اسلامي و نيز يقيني كه به ادامه راه دارد، جمهوري اسلامي را به امتيازات بزرگي در جهان رسانده است.
اين عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام تصريح كرد: اين كه همه خود را موظف به عمل در چارچوب قانون دانسته، در پاي ميز مذاكره با سياستمداران جهان از موضع عزت، غنا و استقلال سخن بگويند و كار براي مردم را افتخار خود بدانند، همگي نقش رهبري را در شكلگيري، تداوم و اجراي سياستهاي اصولي نظام نشان ميدهد.
وي ادامه داد: اگر انتقادي هست، بايد با رعايت انصاف باشد و به تبيين درست وقايع براي جوانان و نوجواناني منجر شود كه داراي دلهاي باصفا و فطرت پاك و آماده پذيرش هستند.
واعظ طبسي با بيان اين كه حفظ نظام از اوجب واجبات است، گفت: يك سليقه به تنهايي نميتواند كشور را اداره كند، اگر يك سليقه و جريان سياسي، دستگاه اجرايي را اداره كند، وحدت در جامعه شكل نميگيرد؛ نميشود شعار وحدت بدهيم اما از افكار، تجربيات و يافتههاي سياسي و علمي ديگران استفاده نكنيم.
وي با تأكيد بر اصولنگري در برگزاري مراسم گراميداشت سي و يكمين سالگرد پيروزي انقلاب شكوهمند اسلامي گفت: تقويت انگيزهها، بهكارگيري نيروهاي جوان و خوشفكر براي سرعتبخشي به كارها، انعكاس درست دستاوردهاي نظام اسلامي و تشريح فضاي استبدادي و خودكامگي رژيم ستمشاهي پهلوي از جمله محورهايي است كه بايد در اين مراسم، نشستها و همايشها مورد توجه قرار گيرد.
عضو مجلس خبرگان رهبري تاكيد كرد : با وجود تلاش صدا و سيما و بعضي رسانهها براي تبيين دستاوردهاي نظام اسلامي، اما هنوز ذهن نوجوانان و جوانان ما در برابر تشكيك انسانهاي مشكك مشغول است. اين زمينههايي كه به يك سري ناباوريها منتهي ميشود بايد در كنفرانسها و محافل علمي سالگرد پيروزي انقلاب مورد توجه واقع شود.
توليت آستان قدس رضوي افزود: بايد نشان دهيم چه اتفاقي افتاده است، بنابراين در شرايطي كه اتاق فكر و دستگاه اطلاعاتي آمريكا و اسراييل سعي دارند از روشنشدن مسائل ممانعت كنند، خدا نكند حقي از كسي در كشور ضايع شده و يا گويندهاي يك سخن گزنده عليه افرادي كه بايد با آنها با منطق صحبت شود، بيان كند. اينها، خيلي از مسائل را زير سوال ميبرد.
اين عضو مجلس خبرگان رهبري ادامه داد: امروز كه شرايط خاصي از نظر سياسي بر دنيا حكمفرماست و قدرتهاي سلطهگر بودجه كلاني را براي يك تهاجم نرم تدارك ديده و از تمامي فكرها و شيوهها براي اهداف خود استفاده كرده است، ميطلبد مراسم با شكوه و عظمت بيشتري برگزار شود و از نظر محتوا با سالهاي گذشته كاملا متفاوت باشد.
وي با بيان اين كه منطق ما در برابر ملتها و دولتها، منطقي قابل قبول، اصولي، انساني و اسلامي است، تأكيد كرد: سعي كنيم در گفتارمان افراط و تفريط نباشد، ما ضمن اين كه امروز در همه زمينههاي فرهنگي، فكري، سياسي و علمي دنيا حرف براي گفتن زياد داريم، اما هنوز تا رسيدن به آن مدارج عاليه اسلام ناب و قله رفيع ترسيم شده، فاصله داريم؛ بنابراين نبايد در بيان دستاوردها و توانمنديها مبالغه كنيم.