قیمت انواع گوشی شیائومی
قیمت انواع گوشی شیائومی؛ راهنمای خرید بهترین گوشی Xiaomi برای تمام بودجهها

Mi ۸ Lite، Mi ۹ SE، K۲۰ و حتی Mi ۹ و K۲۰ Pro نسبت به رقبای هم قد و قوارهشان در دیگر برندها ارزانتر فروخته میشوند، اما مسئله همچنان به قوت خود باقی است؛ میتوان به برندی که خودش را با تولید همه چیز؛ از شیر مرغ تا جان آمیزاد و حتی حوله و مسواک و پوشک بچه مشغول کرده اعتماد کرد؟

ارزانترین گوشی شیائومی؛ Redmi 6A
با این حال در بازار مردم هنوز دنبال جنس نو رسیدهاند. چیزی که حس تازگی داشته باشد، ولی فشار زیادی به جیبشان وارد نکند. با این زاویه دید Mi A2 Lite میتواند گزینهای قابل بررسی باشد. قیمت فروش آن از دو میلیون شروع میشود و تا دو میلیون و ۸۷۰ هزار تومان پیش میرود. صفحهنمایش این گوشی ۵.۸ اینچ اندازه دارد و به شکل خیرهکنندهای از کیفیت تمام HD پشتیبانی میکند. دستتان باز است تا خودتان انتخاب کنید مدلی با حافظه سه گیگابایتی لازم دارید یا نسخه چهار گیگابایتی را. فضای ذخیرهسازی را هم بر مبنای همین قابلیت به ۶۴ یا ۳۲ گیگابایت تقسیمبندی کردهاند. برای عکاسی، یک دوربین دوگانه ۱۲ و پنج مگاپیکسلی در پشت دوربین کار گذاشته شده است و سلفیهایتان را باید با لنز پنج مگاپیکسلی بگیرید. اندروید جدید ۸.۱ یکی دیگر از ویژگیهای مثبت این محصول خواهد بود.

خود فروشندهها میگویند Redmi Note 7 در بازار از شانس بیشتری برخوردار است. چرا؟ چون جدیدتر است و در سال ۲۰۱۹ معرفی شده. صفحهنمایش آن ۶.۳ اینچ است و یک لایه گوریلاگلس نسخه ۵ روی شیشهاش کشیدهاند تا مثلا ضدضربه شود، اما بهتر است شما شانستان را زیاد امتحان نکنید. نهایتا مقابل خط و خش مقاوم باشد. این گوشی را در نسخه پایه با سه گیگابایت حافظه موقت میفروشند، اما اگر اهل گشتن باشید، میتوانید نمونههایی با حافظه چهار و حتی شش گیگابایت پیدا کنید. در هر حالت، اما حداکثر میزان حافظه ذخیرهسازی ۶۴ گیگابایت خواهد بود. در بخش دوربین با یک مدل دوگانه روبرو هستیم. اولی به شکل اسمی یک حسگر ۴۸ مگاپیکسلی است و کار حسگر عمق را به لنز پنج مگاپیکسلی سپردهاند. از آنجا که فاصله کانونی حسگرها کوچک نیست، اجازه ندارید پیش خودتان فکر کنید حسگر ۴۸ مگاپیکسلی عکسهای فوقالعادهای تحویلتان میدهد. میدانید که؛ بزرگی عددهای نوشته شده قبل از عبارت مگاپیسکل باعث برتری نمیشود. برای همین حسگر ۱۲مگاپیکسلی آیفون نسبت به حسگر ۴۸ مگاپیکسلی شیائومی Redmi Note 7 عکسهای بهتری میگیرد. بگذریم.
شیائومی Redmi Note 7 همچنین به دوربین سلفی ۱۳ مگاپیکسلی، اندرویدتر و تازه نسخه ۹، حسگر اثرانگشت، باتری با قابلیت شارژ سریع و یک پردازنده آبرومند از نوع اسنپدراگوان 660 مجهز است. با این حال ما عقیده داریم در نهایت این قیمت و تنوع رنگ است که توجه خریداران را به سمت Redmi Note 7 جلب میکند. یادتان باشد در بازه دو میلیون و ۲۵۰ هزار تومان تا سه میلیون و 850 هزار تومان که الان بسیاری از خریداران ترجیح میدهند به آن وفادار باشند، انتخابهای زیادی وجود ندارد. لااقل خیلی از آنها به اندازه Redmi Note 7 از خصوصیتهای اغواکننده برخوردار نیستند.

محبوبترین گوشی شیائومی؛ Mi 8 Lite
در فهرست محبوبترین گوشیهای امسال شیائومی، اسمی هم از Pocophone F1 به چشم میخورد. یک موبایل تقریبا سنگینوزن و بزرگ با صفحهنمایش ۶.۱ اینچی و ۱۸۲ گرم وزن. بله! پوکو فون ۱ اسم رعبآوری دارد. همچنین روی آن از پردازنده اسنپدراگون ۸۴۵ و حافظه موقت هشت/شش گیگابایتی استفاده کردهاند. دوربینی دوگانه با حسگرهای ۱۲ و پنج مگاپیکسلی به اضافه دوربین سلفی ۲۰ مگاپیکسلی همه چیزهایی است که برای عکاسی در اختیارتان میگذارد. یک حسگر مادون قرمز هم در کنار دوربین سلفی وجود دارد که برای تشخیص چهره و باز کردن قفل گوشی استفاده میشود. اندروید هشت نصب شده روی Pocophone F1 قابلیت ارتقا به نسخه ۹ را دارد و برای پرکردن باتری میتوانید از قابلیت شارژ سریع استفاده کنید. نقطه ضعف بزرگ این گوشه بدنه پلاستیکی آن است. چیزی که میتواند زیر حجم قاب و کاور پنهانش کرد، اما در نهایت با توجه به قیمت پنج تا شش میلیون، تنها حرفهایها هستند که جرات و جسارت رفتن سمت پوکوفون ۱ را پیدا میکنند.
اگر هیبت مردانه Pocophone F1 نتواند شما را جذب کند، شاید بهتر باشد شانستان را با Mi 9 SE امتحان کنید. موبایلی که در بازه چهار تا پنج میلیون تومان فروخته میشود، در سال ۲۰۱۹ معرفی شده، ۱۵۵ گرم وزن دارد، به صفحهنمایش ۵.۹ اینچی مجهز است و با توجه به حضور شش گیگابایت حافظه موقت در کنار پردازنده اسنپدراگون ۷۱۲ سرعت نسبتا بالایی خواهد داشت. Mi 9 SE سه دوربین در پشت دارد. یکی از ۴۸ مگاپیکسل، یکی ۱۳ و دیگری هشت مگاپیکسل. عکاسی سلفی هم با حسگر ۲۰ مگاپیکسلی انجام میشود.
به گزارش فرارو، شیائومی Redmi K20 از دیگر گوشیهایی است که شاهین اقبال روی شانههایش نشسته است. برایش باید بین پنج تا ۵.۵ میلیون تومان پول بدهید. صفحهنمایش تمام صفحه آن یک ویژگی خاص محسوب میشود و ترکیب حافظه موقت هشت گیگابایتی و پردازنده اسنپدراگون ۷۳۰ در کنار هم میتوانند عملکردی سریع و روان را نوید بدهند، اما بگذارید مهمتر خاصیت Redmi K20 را دوربین سلفی خشابی آن بدانیم که با فشار یک دکمه بیرون میآید تا با حسگری ۲۰ مگاپیکسلی چیلیک چیلیک از شما عکسهای سلفی بگیرد. هیجانزده شدید نه؟ این ویژگی همانقدر که جذاب است، میتواند عامل نگرانی باشد. به نظر شما خراب شدن بازوی مکانیکی هزینه تعمیرات را افزایش نمیدهد؟

گرانترین گوشیهای شیائومی؛ Mi 9 و Mi 9 SE
همین برادری و همخونی را در مورد Redmi 20 و Redmi K20 Pro شاهد هستیم. دومی ظاهر جدیتری دارد و از نظر فنی هم قویتر است. برای همین Redmi K20 Pro را در نسخههایی با حافظه ذخیرهسازی ۱۲۸ گیگابایت و حافظه موقت هشت گیگابایت بین پنج میلیون و ۷۰۰ هزار تومان تا هفت میلیون تومان میفروشند.
تاج پادشاهی موبایلهای شیائومی در ایران را، اما باید روی سر Mi 9 Explorer گذاشت. ظاهر خوفناک آن بیننده را یاد ماشینهای سریع با بدنه کربنی میاندازد و در زیر پردازنده Snapdragon 855 با ۱۲ گیگابایت حافظه موقت پنهان شده است. شاید اغراقآمیز به نظر بیاید، اما با چنین مشخصاتی میتوانید بازیهای کنسولی را اجرا کنید. Mi 9 Explorer همچنین به حافظه ذخیرهسازی ۲۵۶ گیگابایتی مجهز است. در پشت بدنه سه لنز ۴۸، ۱۶ و ۱۲ مگاپیکسلی دارد تا اطمینان داشته باشید عکسهایتان مثل آینه میدرخشند. بیایید دنبال عیب و ایرادی بگردیم تا از Mi 9 Explorer خوشمان نیاید! چیزی مثل قیمت ۱۰ میلیون تومانی. ها؟