ترنج موبایل
کد خبر: ۴۱۸۷۸

پیشنهادی برای جلوگیری از تخلفات نفتی دولت

تبلیغات
تبلیغات


سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس از تلاش این کمیسیون به همراه مرکز پژوهشهای مجلس و دیوان محاسبات کل کشور برای کنترل رابطه دولت و نفت با ارائه یک پیشنهاد جایگزین مبنی بر جداسازی بودجه جاری و عمرانی نفت به کمیسیون تلفیق خبر داد.

سید عماد حسینی با اعلام این خبر اظهارداشت: ماحصل تلاش این سه گروه این است که جایگزینی برای تبصره 4 بودجه مبنی بر درآمدهای نفتی در کمیسیون تلفیق به تصویب برسد.

وی ادامه داد: نتیجه این پیشنهاد این است که بودجه جاری و سرمایه ای وزارت نفت جدا شود، علت هم این است که از سال گذشته بودجه یکپارچه در اختیار نفت بود و از بخش سرمایه گذاری کم می شد حال با جدا کردن این بودجه ها از یکدیگر می توانیم درصد سرمایه گذاری ها در حوزه نفت را افزایش دهیم و شفافیتی نسبت به پروژه های قبل داشته باشیم .

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس یادآور شد: ما این پیشنهاد را کمیسیون تلفیق داده ایم و امیدواریم نسبت به آن اقدام شود.

وی گفت: یکی از دلایل این پیشنهاد جلوگیری از تخصیص اعتبارات خارج از شمول برای واردات بنزین است. زمانی که اعتبارات در اخیتار وزارت نفت نباشد قدرت خرید و واردات نفت از شرکت نفت گرفته می شود و دیگر شاهد تخلف در واردات بنزین نخواهیم بود.

حسینی جلوگیری از برخی سوء استفاده ها در این حوزه را نیز دلیل دیگر ارائه این پیشنهاد خواند.

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات