bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۴۲۹۶۷۳

روحانی: سنجیدن تقوای استاد دانشگاه چه ضرورتی دارد؟

روحانی: سنجیدن تقوای استاد دانشگاه چه ضرورتی دارد؟

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه باید فضا را مناسب و آرام کنیم تصریح کرد: از دو قطبی کردن فضا در همه موضوعات فاصله بگیریم. وقتی استادی در کلاس درس حاضر می‌شود باید از دانش او استفاده کنیم و نباید از ابتدا حرارت‌سنج بگذاریم و میزان تقوای او را بسنجیم و درباره اصل و نسب او بررسی کنیم بلکه باید از او بیاموزیم.

تاریخ انتشار: ۱۰:۰۲ - ۲۸ بهمن ۱۳۹۸

فرارو-  حسن روحانی رئیس جمهور صبح دوشنبه در مراسم اختتامیه سی و سومین جشنواره بین المللی خوارزمی که در سالن اجلاس سران برگزار شد با تاکید بر این که افتخار می‌کنیم که در جامعه بشری امروز عالمان و فرهیختگان مسیر علم و دانش را به پیش می‌برند اظهار کرد: همه ارزش انسان بر این است که در نقطه‌ای که قرار گرفته، حرکت و تلاش کند و شرایطی نو را برای واگذار کردن امور به نسل بعد خود ایجاد نماید.

وی خاطر نشان کرد: آن چه که پیشینیان برای ما انجام دادند، حاصل تلاش و کوشش قرن‌ها در طول تاریخ بشریت بوده و آن چه که امروز به عنوان علم و دانش در بخش‌های مختلف مشاهده می‌کنیم حاصل کوشش و تلاش اندیشمندان و دانشمندان ادوار قبل است.

رئیس جمهور با تاکید بر این که بزرگترین امتیاز انسان‌ها فهمیدن، عالم شدن و تربیت عالمان دیگر است گفت: تعلم و تعلیم اساس پیشرفت بشر و حرکت او به سمت کمال است. چنانچه می‌خواهیم جوانان را به تحقیق، علم، پژوهش و فعالیت در فناوری‌های نو مشتاق کنیم باید فضا و زیست بوم مناسب و لازم را ایجاد کنیم. پیامبر اسلام در زمانی مبعوث شد که هیچ کس را با علم تجلیل نمی‌کردند و اگر افراد افتخاری داشتند، این افتخار به دلیل قبیله، خون، نژاد، شمشیر زنی و فتوحات جنگی آن‌ها بود و خواندن، نوشتن، علم و دانش و مرکزی برای تعلیم وجود نداشت.

وی ادامه داد: پیش از بعثت پیامبر حتی برخی علم و دانش را جزو خدمات رده پایین می‌دانستند و روسای طوایف برای نوشتن متون خود فردی را برای کتابت استخدام می‌کردند؛ در آن دوران که ندانستن و نخواندن امتیاز بود، خداوند پیامبر را مبعوث و کتابی نازل کرد که در آن همگان به خواندن دعوت می‌شوند.

روحانی اظهار کرد: براساس روایات فرا گرفتن علم و دانش و تعلیم افراد حتی گاهی از سال‌ها عبادت بالاتر است. پس از نزول اسلام و قرآن و تاسیس مساجد، یکی از ارزش‌های بزرگ آن بود که در مساجد می‌آموختند و آموزش می‌دادند و مساجد در کنار این که محلی برای مشورت‌های اجتماعی و ساماندهی مسائل اجتماعی و سیاسی بود محلی برای تعلیم و تربیت نیز محسوب می‌شد و پیامبر اسلام پس از بعثت خود آن چنان فضا را برای پیشرفت و آموختن ایجاد کرد که مشاهده می‌کنیم در زمان امام صادق (ع) در مقطعی در شهر کوچک مدینه ۴۰۰۰ نفر در مکتب ایشان درس می‌آموختند که این نشان از تغییر اکوسیستم جامعه عرب است؛ جامعه‌ای که به دنبال علم و دانش نبود و این دو ارزشی برای آن‌ها نداشت، بزرگترین کار یادگرفتن و آموختن علوم مختلف بود.

روحانی با اشاره به فراهم شدن مسیر پیشرفت‌های علمی با تلاش‌های پیامبر اسلام و ائمه معصومین خاطر نشان کرد: این که اسلام برای علم مرزی نشناخت بسیار مهم است؛ آن زمان که مسئله قومیت بسیار مهم بود اگر به فردی عرب گفته می‌شد برای آموختن علم به محلی که غیر عرب هستند برود، امکان نداشت که او این کار را انجام دهد، اما در آن شرایط پیامبر اسلام فرمودند که برای آموختن علم هر کجا که لازم بود بروید حتی اگر آن علم در چین باشد.

به گزارش ایسنا، رئیس جمهور در ادامه صحبت‌های خود با اشاره به پیروزی انقلاب اسلامی در ایران گفت: امروز یکی از افتخاراتمان بعد از پیروزی انقلاب اسلامی مربوط به حوزه علم و دانش است؛ اگر امروز را با ۴۱ سال پیش مقایسه کنیم می‌ببینم که در تعداد دانش آموز، دانشجو، مراکز پژوهشی، علمی و فناوری و همچنین پردیس‌ها و پارک‌های علم و فناوری مداوم در حال پیشرفت و سرعت یافتن است. در طول سال‌های بعد از پیروزی انقلاب اسلامی مشاهده می‌کنیم ایران در مسیر رشد، علم و دانش حرکت قابل توجهی پیدا کرده است و آمار نشان می‌دهد وضع ما هر سال بهتر از سال‌های قبل است.

وی با اشاره به گزارشی که وزیر علوم در اوایل بهمن ماه سال جاری به ریاست جمهوری ارائه کرده خاطر نشان کرد: براساس گزارشی که وزیر علوم ارائه داده در آمار، ارقام واقعیت حرکت ما در مسیر پیشرفت و تعالی است. براساس این گزارش جایگاه ایران در شاخص جهانی، نوآوری در ابتدای دولت یازدهم ۱۲۰ بوده که این جایگاه در پایان سال ۹۷ به رتبه ۶۵ ارتقا یافته است و این روند به گونه‌ای تداوم یافته که امسال به جایگاه ۶۱ در جهان رسیده‌ایم. البته اگر شرایط تحریم نبود و وضعیت بهتری داشتیم بی تردید در جایگاهی بالاتر قرار می‌گرفتیم، اما وضعیت فعلی و آمار نشان می‌دهد که در شرایط فشار و تحریم نیز راه را گم نکردیم و مسیر را به سرعت پیمودیم.

وی ادامه داد: ارتقای ۵۹ پله‌ای جایگاه ایران در نوآوری طی شش سال به این معناست که مسیر انقلاب، مردم و دانش پژوهان صحیح بوده است.

روحانی گفت: براساس گزارش وزیر علوم تعداد پارک‌های علم و فناوری از ۳۶ در سال ۹۳ به ۴۳ در سال ۹۸ و همچنین تعداد واحد‌های فناوری مستقر در پارک‌های علم و فناوری از ۳۰۰۰ در سال ۹۲ به ۷۸۶۴ در سال ۹۷ رسیده است. امروز بیش از ۱۶۲۵ واحد فناور به کسب رتبه دانش بنیان نائل شدند این در حالی است که در سال ۹۲ تنها ۱۱ شرکت دارای این رتبه بودند. این که در علم و فناوری از جایگاه ۲۱ به ۱۶ رسیدیم به معنای حرکت سریع و رشد علمی ماست.

به گزارش ایسنا، رئیس جمهور در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به گزارش اخیر وزیر صنعت، معدن و تجارت به رئیس جمهور اظهار کرد: براساس گزارشی که وزیر صمت ارائه داده اواخر سال ۹۷ و ابتدای سال ۹۸ مجموعا یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون یورو قطعات وارداتی بخش صنعت در داخل تولید می‌شود همچنین براساس گزارشی که وزیر بهداشت ارائه کرده طی یک سال گذشته ۵۰۰ میلیون دلار واردات دارو و تجهیزات پزشکی کاهش یافته و این میزان در داخل کشور تولید می‌شود.

روحانی با تاکید بر لزوم ایجاد امید به آینده در جامعه و همچنین برقراری فضای مناسب در دانشگاه‌ها خاطر نشان کرد: باید در دانشگاه‌ها فضای علم حاکم باشد و نباید فضای تنازع در دانشگاه‌ها وجود داشته باشد، علم و هنر را نمی‌توان تقسیم و دو قطبی کرد؛ من از این می‌ترسم که کم کم ساندویچ فروشی‌ها، بقالی‌ها و لباس فروشی‌ها دو قطبی شوند. یا این که میوه نیز دو قطبی شود و ما با عناوینی نظیر پرتقال جناح راست و پرتقال جناح چپ مواجه شویم.

وی با بیان این که هر چیزی را نباید در جامعه دو قطبی کنیم ادامه داد: چه خبر است؟ به چه سمت حرکت می‌کنیم و می‌خواهیم چه کاری انجام دهیم.

روحانی تصریح کرد: قطب، حزب و جناح جای خود را دارد و یک استاد خوب، استادی خوب است. زمانی که من دانشجو بودم به دلیل شوری که برای انقلاب ایجاد شده بود برخی از دانشجویان با برخی اساتید که خیلی با انقلاب موافق نبودند، خوب نبودند؛ همان زمان نیز من با این سخن مخالف بودم؛ چرا که وقتی استادی در کلاس درس حاضر می‌شود باید از دانش او استفاده کنیم و نباید از ابتدا حرارت سنج بگذاریم و میزان تقوای او را بسنجیم و درباره اصل و نسب او بررسی کنیم بلکه باید از او بیاموزیم.

روحانی با تاکید بر این که کلاس درس برای آموختن است اظهار کرد: دانشگاه باید کار سیاسی هم انجام دهد، اما این کار نباید باعث به فراموشی سپردن اصل دانشگاه شود؛ دانشگاه را برای علم و دانش درست کردیم. دانشجویان به دانشگاه آمدند تا علم بیاموزند و یاد بگیرند و در عین حال نیز در مسائل سیاسی حضور یابند و در انتخابات فعال باشند. دانشگاه‌ها همیشه در ایام انتخابات از فعال‌ترین گروه‌ها در جامعه بوده‌اند و حضور دانشجویان در مسائل سیاسی و انتخاباتی نیز خیلی خوب است و اشکالی ندارد، اما یادمان نرود که ما به دنبال علم و دانش رفتیم.

وی با بیان این که نباید علم و دانش را تقسیم کنیم به بخش‌های از صحبت‌های قبلی خود درباره علوم اسلامی و غیر اسلامی اشاره و خاطر نشان کرد: من قبلا گفتم که فیزیک و شیمی اسلامی و غیر اسلامی نداریم، اما برخی در واکنش به این حرف گفتند داریم؛ شاید ما بلد نیستیم و هنوز یاد نگرفتیم که چه جور دو به علاوه چهار در جناح راست می‌شود چهار و در جناح چپ می‌شود شش.

روحانی تاکید کرد: ما حتی درباره مذهب خوارزمی، سعدی و حافظ نمی‌پرسیم بلکه آن چه برای ما مهم است این است که از علم و دانش این بزرگمردان در تاریخ استفاده کنیم.

روحانی با بیان این که باید فضا را مناسب و آرام کنیم و از دو قطبی کردن فضا در همه موضوعات فاصله بگیریم خاطر نشان کرد: این که تحریم‌ها و فشار‌ها نتوانسته ما را از مسیر خود منحرف کند افتخاری بزرگ محسوب می‌شود. کمتر رهبری در دنیا وجود دارد که در دیدار‌های که طی یک سال و نیم گذشته با من داشتند از ایستادگی و تاب آوری ملت ایران تجلیل نکرده باشند. برای همه رهبران دنیا جای شگفتی است که یک ملت بزرگ در برابر این همه فشار مقاومت و در علم و دانش پیشرفت می‌کند.

رئیس جمهور با اشاره به سرعت پیشرفت علمی در کشور اظهار کرد: پیشرفت‌های ما در دانش روز و فناوری‌های نو قابل ملاحظه است به گونه‌ای که در مدتی که مقداری از تعهدات برجامی خود را کنار و دست مراکز فناوری را باز گذاشتیم، در عرض یک سال گذشته توانسته‌ایم چند نوع سانتریفوژ جدید تولید کنیم و متخصصان آژانس بین المللی هسته‌ای که از مراکز ما بازدید کردند در گزارش‌هایشان از سرعت پیشرفت ایران اظهار تعجب کردند.

روحانی با بیان این که خداوند به ایرانیان فرهنگ و تاریخی بلند داده است، گفت: بیش از آن که ما در ایران به جغرافیای خود افتخار کنیم به تاریخمان افتخار می‌کنیم. ما در دوران مشروطه دموکراسی را خاورمیانه پایه گذاری کردیم و در دورانی که پارلمانی در منطقه وجود نداشت ما پارلمان ایجاد کردیم و مردم خود را پای صندوق رای آوردیم. ما ملتی اندیشمند هستیم و نخوت و غرور نداریم و علم خود را در اختیار دیگران می‌گذاریم و از علم آن‌ها نیز استفاده می‌کنیم.

به گزارش ایسنا، رئیس جمهور در بخش دیگری از صحبت‌های خود به بیان برخی دستاورد‌های شرکت‌های فعال در حوزه دانش و فناوری پرداخت و خاطر نشان کرد: طی چند ماه اخیر از چندین مرکز علمی و صنعتی بازدید کردم که در یکی از آن‌ها کامیونی تمام ایرانی ساخته می‌شد این که در شرایط تحریم و فشار توانسته‌ایم یک خودروی سنگین را تولید کنیم برایمان افتخار محسوب می‌شود همچنین در بازدید از یک بخش تولید توربوفن در جنوب کشور زمانی که درباره کیفیت محصولات آن مرکز از وزیر نفت پرسیدم او اعلام کرد که توربوفن‌های تولیدی در این مرکز با همان کیفیتی است که نوع خارجی آن داراست.

وی با بیان این که تا پایان دولت دوازدهم ۱۸ مجتمع پتروشیمی جدید افتتاح خواهد شد، به دست یافتن متخصصان داخلی به توانمندی ساخت تجهیزات پتروشیمی اشاره کرد و گفت: در صنعت پتروشیمی به جز قسمت‌های کمی، تجهیزات و ساختمان‌ها به دست دانشمندان داخلی طراحی و ساخته می‌شود.

روحانی همچنین با اشاره به پیشرفت‌های صنعت هوا و فضا خاطر نشان کرد: در حوزه هوا و فضا گام‌های خوبی برداشتیم در دولت قبلی در سطح ۲۵۰ کیلومتر ارتفاع کار کردیم و امروز به سطوح بالاتر از ۵۰۰ کیلومتر رفته‌ایم و موفقیت‌های خوبی نیز کسب کردیم.

رئیس جمهور با تاکید بر اهمیت برگزاری جشنواره‌های علمی در کشور گفت: یکی از راه‌های تشویق دانشجویان و محققان برگزاری جشنواره‌های علمی و همچنین فعالیت پارک‌های علم و فناوری است. ما باید دانشمندان، دانشجویان و محققان خود را به روش‌های مختلف به انجام کار‌های علمی و همکاری با شرکت‌های دانش بنیان و شتاب دهنده تشویق کنیم.

وی با بیان این که همه آمار و ارقام اعلام می‌کند که کشور در مسیر تحول قرار گرفته است اظهار کرد: امروز دولت از چندین سمت در محاصره قرار گرفته است از یک سو از سمت آمریکا در محاصره قرار گرفته‌ایم و از سوی دیگر در داخل نیز با محاصره تبلیغاتی مواجهیم؛ واقعیت را بنا به دلایل جناحی و سیاسی به مردم نمی‌گویند در حالی که باید واقعیات به مردم گفته شود. نباید افتخارات کشور را دوقطبی کنیم.

روحانی با اشاره به شخصیت سردار سلیمانی ادامه داد: سردار سلیمانی افتخار ماست و جناح چپ و راست نمی‌شناسد، اتفاقا خود ایشان اهل جناح بازی نبود و با همه جناح‌ها خوب بود. معنا ندارد که افتخارات ملی خود را تقسیم و برشی ناصحیح ایجاد کنیم. اگر با اره درختی را به دو نیم تقسیم و آن را جناحی کنیم هر دو قسمت آن درخت خشک می‌شود و دیگر میوه نمی‌دهد.

رئیس جمهور با تاکید بر این که حزب بازی برای جای خاص و دوران خاص است گفت: پیش از انتخابات‌ها با یکدیگر دعوا می‌کنیم، اما بعد از انتخابات این دعوا‌ها باید تعطیل شود و قواعد بازی به صورت رقابت در جامعه تعطیل می‌شود بلکه باید تا انتخابات بعدی در اتاق‌های خود رقابت کنیم؛ مردم این‌ها را از ما نمی‌خواهند بلکه از ما پیشرفت، زندگی راحت، رفاه، معنویت، آزادی و استقلال به معنای واقعی کلمه و تعامل با جهان را می‌خواهند.

وی با انتقاد از برخی از اظهارات درباره تعامل کشور با جهان اظهار کرد: برخی می‌گویند که با دنیا تعامل نکنیم، بلکه خودمان دیواری به دور خود بکشیم؛ این در حالی است که آنقدر اطراف ما دیوار وجود دارد که دیگر نیازی نیست دیوارکشی انجام شود؛ پمپئو و دیگران همواره مشغول دیوارکشی هستند در این شرایط باید به دنبال پل باشیم نه دیوار. باید با ملت‌ها و دانشگاه‌های دیگر پل درست کنیم. در این زمینه گزارشی به دست من رسیده که در آن به پروژه‌های مشترک بین دانشگاه‌های ما با دانشگاه‌های خارجی اشاره شده که اتفاقی ارزشمند است و ما باید بتوانیم با دانشگاه‌های دیگر همکاری کنیم و به نتیجه دست یابیم.

روحانی با بیان این که براساس آمار رشد اقتصادی بدون نفت کشور تا پایان سال مثبت خواهد بود خاطر نشان کرد: در اقتصاد بدون نفت امروز توانسته‌ایم به رشد مثبت برسیم و شاخص‌ها را در مسیر درست قرار دهیم.

وی همچین به ارائه آماری از میزان اشتغال ایجاد شده در دولت تدبیر و امید اشاره کرد و افزود: در دولت قبل با وجود این که در سال ۹۰، ۱۰۰ میلیارد دلار درآمد نفتی داشتیم، در اواخر سال ۹۱ کمتر از ۱۰ هزار اشتغال خالص در کشور ایجاد شد. این در حالی است که ما در طول شش سال گذشته ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار اشتغال خالص ایجاد کردیم، اما چون دستگاه تبلیغاتی نداریم عده‌ای می‌گویند که وضع مردم خیلی بد است. البته که من قبول دارم مردم وضعشان خیلی خوب نیست و در فشار هستند، اما باید مقایسه‌ای میان شش سال گذشته و هشت سال قبل از آن انجام شود.

روحانی در پایان با بیان این که اشتغال ایجاد شده طی شش سال گذشته توسط مردم، کشاورزان، صنعتگران و فعالان حوزه گردشگری ایجاد شده است، گفت: طی شش سال گذشته فقط ۳۰۰ هزار شغل در شرکت‌های دانش بنیان ایجاد شد و بیش از ۴۰ هزار فارغ التحصیل وارد این شرکت‌ها شده‌اند و ۱۵۰۰ متخصص نیز از تحصیل کنندگان دانشگاه‌های برتر جهان در این شرکت‌ها جذب شده‌اند. همه این آمار و گزارش‌ها برای ما افتخار است و نشان می‌دهد که ما می‌توانیم با وحدت و کنار هم بودن در شرایط سخت فعلی به نقاط بسیار ارزشمند برسیم و بتوانیم برای مردم خود هم رفاه و هم افتخار علمی بیافرینم.

ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۳۵ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۸
سلام جناب آقاي روحاني
باور بفرماييد حرف دل ما را زديد.به نظرم اگه موافق باشيد من و جنابعالي به اتفاق ساير همدردان مشترك،كمپيني تشكيل بديم و از بالاترين مقام اجرايي كشور كه متاسفانه الان در مورد اسمشون حضور ذهن ندارم درخواست كنيم به زير مجموعه هاشون در دانشگاهها اعلام كنند از تقواسنجي در گزينش خودداري فرمايند.متاسفانه امثال من و جنابعالي،ابزاري براي رساندن شكايتمون به رييس جمهور نداريم.من خودم با وجود بيش از ده جلد كتاب مرجع و بيش از پنجاه مقاله علمي پژوهشي براي تبديل وضع مشكل پيدا كردم.دليل را پرسيدم فرمودند شناسنامه خانمتان را نگاه كرديم ديديم صفحه انتخاباتش سفيده!!!
و در مورد خودم هم وجود چند سفر خارجي كه براي شركت در كنفرانس هاي علمي بوده به عنوان قرينه اي بر داشتن تابعيت مضاعف فرض شده بود.
كماكان بر پيشنهادم براي تشكيل كمپيني توسط امثال من و شما براي رساندن صداي اعتراضمان به رييس جمهمور محترم اصرار دارم.
بابی
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۱۸ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۸
احتمالا" یکی از آقا زاده ها اقدام به واردات تقوا سنج کرده است که بایستی فروخته شود.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۳۷ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۸
این خاصیت رو داره که اون وقت استاد دانشگاهی مثل جناب زیباکلام نخواهیم داشت که ما رو به رأی دادن به دار و دسته جناب‌عالی تشویق کنه!
تندیس
Germany
۱۳:۳۸ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۸
ایران دارای حدود85 میلیون جمعیت است آیا همه این جمعیت در دوسته چپ و راست یا اصولگرا و اصلاح طلب تقسیم میشوند ؟ از منظر مردم طرفداران این جریانات در ایران زیر 7 یا 8 درصد جمعیت کشور است . از نظر مردم دو جریان اصلی کشور با هم در بروز مشکلات هیچ فرقی ندارند . اگر مردم برای انقلابشان و نظامشان هزینه میکنند اگر به فرمان ولی امرشان هستند لطفا جریانات سیاسی این حمایتهای مردم را به حساب اقلیت خودشان نگذارند . مردم نه اصلاح طلب میخواهند و نه اصولگرا مردم میخواهند اگر برای مدتی هم شده این چند در صد ناچیز دستشان را از منابع و مقدرات این کشور کوتاه کنند و پول این ملت و امکانات انها را خرج بلندگوها و افرادشان نکنند بخدا کشور ارام میشود . این اقلیتهای جناحی بروند کنار به خودی خود کشور همه چیزش درست میشود . اینها در پشت صحنه با هم تبانی کرده و قدرت را بین خودشان تقسیم و دست به دست میکنند و ما ملت بیچاره حیران و سرگردان نگاه میکنیم ببینیم ایا اینها قدرت را به صاحب اصلی اش یعنی ملت پس میدهند یا نه؟ مردم باید با عزمی جدی در این انتخابات پیش رو به هر دو جریان تمامیت خواه نه بگوید
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۳۳ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۸
یک نسخه درجه یک وقتی می خواهی از مسایل اصلی جامعه طفره بروی حاشیه درست کن
انتشار یافته: ۱۷
ناشناس
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
۱۰:۴۱ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۸
بیت اول را نمی توان نوشت
بیت دوم به این قرار است:
گفت شیخا تو هر آنچه گویی هستم
اما تو چنانکه می نمایی هستی؟
ناشناس
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
۱۲:۱۶ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۸
یعنی تا حالا خبر نداشتی که تو این سالیان از جمله در دولت خودت جوانان برای اشتغال و استخدام باید هفت خوان رستم رو طی کنند؟؟؟؟؟ یعنی من باور کنم که خبر نداشتی؟ و اگر خبر داشتی تازه این مسائل به ذهن جنابعالی رسیده که مطرح کنی؟
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۲۱ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۸
انتخابات نزدیک است
علی
Netherlands (Kingdom of the)
۱۲:۲۴ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۸
گوشمون پره از سخنان این عالم بی عمل و این زنبور بی عسل، چقد گلوی خودمونو جر دادیم که به این رای بدن
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۳۵ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۸
بنظر‌میرسه‌ حکومت به این حرفها که خواسته عمومی جامعه در طول چهل سال پیش است اشراف داره و تا کنون فقط سعی در بلند‌کردن صدای اقلیت جامعه نموده که نتیجه ان سرخوردگی و بی تفاوتی آحاد‌جامعه بوده‌است.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۳۶ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۸
40 ساله همينه حسن
asgharagha
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۴۱ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۸
آقای روحانی! واقعا تو چجور آدمی هستی؟ چقدر رنگ عوض میکنی؟ چقدر حرفات رو عوض میکنی؟ مگه تو خودت مبدع گزینش های اول انقلاب نیستی؟ مگه تو خودت مبدع شعار " یا روسری یا توسری " نبودی؟ مگه خودت توی مجلس ارتشیان غیور رو متهم به عدم تعهد نکردی و نخواستی منحل بشن؟ مگه تو و امثال تو و همفکرای تو اساتید دانشگاه رو خانه نشین نکردین؟ حالا نطقت وا شده؟ هوس استخر فرح کردی؟ حرفای خارجی میزنی؟
کیشو
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۴۳ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۸
اصلا حسن آقا جان داستان ربطی به تقوا نداره. می خواهند بدانند استاد مربوطه ناراضی، اخلالگر، شلوغ کن، مشکلساز هست یا نیست. ختم کلام!
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۰۲ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۸
حاج آقا! مثل اینکه باید هر روز به شما یادآوری کنیم که در پی مشارکت پرشور مردمی، جنابعالی بیش از 6 سال است که در رسماَ رئیس جمهور تشریف دارین. بله! واقعا!

جهت اطلاع، رئیس جمهور رسما ریاست عالی گزینش کشور را به عهده دارد.
حالا می خوای تقوای استاد دانشگاه رو بسنج، می خوای نسنج.

عجبا.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۰۶ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۸
البته اخلاق حرفه ای در تدریس و پژوهش مانند عدم تقلب علمی احترام به دانشجویان و حضور به موقع در کلاس و ........ باید در نظر گرفته شود. ولی متا سفانه تقوی طور دیگری تعریف می شود و امتیازات فرهنگی که در ارتقا و ترفیع در نظر گرفته می شود ربطی به اخلاق حر فه ای ندارد و به تظاهر و نفاق در شعایر دینی منجر می شود.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۱۹ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۸
تقوای علمی اگر به معنی اخلاق حرفه ای باشد لازم است ولی اگر محک آن تفتیش عقاید باشد فا جعه است زیرا قشری متظاهر که به هیچ اصلی جز تملق و تظاهر پایبند نیست را در مدارج عالی جای میدهد. نتیجه آن مسئولین و اساتیدی است که پژوهششان کپی از کار دیگرانو کار شان استثمار دانشجویان است.
سعید
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۲۴ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۸
آقای رییس جمهور، شما کسی هستی که حجابو اجباری کردی. پس این فیلمارو واسه ما بازی نکن