طرز تهیه عدسی مناسب برای صبحانه

همه ما طرز تهیه عدسی را بلد هستیم، اما نکاتی وجود دارد که با رعایت آن در نهایت غذای خوشمزه تری خواهید داشت. عدس برای بدن بسیار مفید است؛ علاوه بر این تهیه آن هم بسیار کم دردسر است و در زمره غذاهای کم هزینه است.

همچنین عدس حاوی مقادیر زیادی آهن است که در جلوگیری از کم خونی موثر است در کنار تمام این خاصیتها عدسی غذایی کم کالری است لذا چاق کننده نیست پس مصرف آن برای بدن بسیار مفید است علاوه بر این تهیه آن هم بسیار کم دردسر است و در زمره غذاهای کم هزینه است به همین دلیل تصمیم گرفتیم این غذای خوشمزه و پر خاصیت را به شما آموزش دهیم البته همه ما طرز تهیه عدسی را بلد هستیم، اما نکاتی وجود دارد که با رعایت آن در نهایت غذای خوشمزه تری خواهید داشت.
مواد اولیه عدسی
پیاز متوسط ۱ عدد
سیب زمینی متوسط ۲ عدد
رب گوجه ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
روغن مایع ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
قارچ ۱۰۰ گرم در صورت دلخواه
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
آبلیموی تازه به میزان لازم

طرز تهیه عدسی
۲- در مرحله بعد آبی که عدس را با آن خیس کرده بودید را خالی کنید؛ بعد عدس را به مواد اضافه کنید. سپس به اندازهای که روی مواد را بگیرد آب درون قابلمه بریزید. ابتدا حرارت را زیاد کنید تا جوش بیاید. بعد از اینکه جوش آمد حرارت را کم کنید تا ریز جوش بزند و با حرارت کم خوب جا بیفتد.
۳- زمانی که عدس تقریباً پخته شد حدود ۳۰ دقیقه آخر سیب زمینی + قارچ را اضافه کنید. میتوانید سیب زمینیها را به صورت نگینی خرد کنید یا اینکه درشتتر خرد کنید و بعد از پخت آن را بکوبید البته اگر سیب زمینی را نگینی خرد کنید ظاهر زیباتری دارد.
۴- در مرحله آخر چاشنیها یعنی نمک + فلفل + رب + آبلیموی تازه را اضافه کنید برای اینکه بوی خامی رب گرفته شود آن را کمی تفت دهید اگر ادویه و چاشنیها را زود اضافه کنید باعث دیرپز شدن عدس میشود و هم اینکه عطر و بوی ادویهها از بین خواهند رفت.
بیشتر بخوانید:
فوت و فنهای پخت یک عدسی خوشمزه
۲- برای خوش طعم شدن عدسی میتوانید از استاک مرغ یا سبزیجات استفاده کنید اگر از استاک استفاده میکنید نمک را حذف کنید، چون استاک حاوی نمک است بنابراین در انتهای پخت بچشید اگر لازم بود نمک اضافه کنید.
۳- برای اینکه عدسی سریعتر پخته شود ابتدا پیاز را در روغن تفت دهید و بعد از طلایی شدن، عدسها را به آن اضافه کنید سپس آب اضافه کنید با این کار عدسها سریعتر میپزند. اگر در حین پخت آب عدسی تمام شد فقط آب در حال جوش به آن اضافه کنید.