ترنج موبایل
کد خبر: ۴۸۱۷۳

انتقاد آيت‌الله مكارم از توهين‌ به روحانيت

تبلیغات
تبلیغات


آيت‌الله ناصر مكارم شيرازي ظهر امروز در درس خارج فقه كه در مسجد اعظم برگزار شد، از انتشار مطالبي بر ضد روحانيت و تشيع در نشريه يكي از دانشگاه‌هاي اين استان خبر داد و اظهار داشت:‌ اخيرا ديده و شنيده شد در نشريه‌اي كه در يكي از دانشگاه‌هاي استان قم به چاپ رسيد، هم به روحانيت و هم به مذهب شيعه اهانت شده است.

وي از بيان مطالب چاپ شده در اين نشريه خودداري كرد و افزود: همه اين مسائلي كه در اين نشريه كه نام آنها را هم ذكر نمي‌كنم؛ آمده قابل مطرح كردن نيست و من نيز از بيان آنها پرهيز مي‌كنم.

اين مرجع تقليد با ابراز تاسف از اين اتفاق و با بيان اينكه گردانندگان اين دانشكده‌ها خواب هستند، عنوان داشت: در مركز تشيع به مذهب شيعه توهين مي‌شود و بايد گفت در اينگونه مواقع دستي در كار است و گاهي اساتيدي كه خود ناآگاه هستند، چند دانشجوي خوب را نيز اغفال مي‌كنند، چه بسا اين افراد مزدور باشند.
وي تاكيد كرد: اينها بايد هرچه زودتر اين مسائل را اصلاح كرده و عذرخواهي كنند.

آيت‌الله مكارم شيرازي خواستار توجه مسئولان مربوطه و نظارت آنها به مطبوعات شد و تصريح كرد: دستگاه‌هايي كه بايد نظارت كنند، چرا نبايد نظارت دقيق بر مطبوعات داشته باشند، آنها بايد توجه بيشتري كنند تا مبادا از اين پس راه باز شده و هر چيزي نوشته شده و انتشار پيدا كند.

وي با اشاره به حضور خود در يكي از دانشگاه‌هاي قم گفت: در دانشگاه‌هاي قم جوانان با ايمان و اساتيد با ايمان بسيار زياد است.

ایشان همچنین با اشاره به بي‌تفاوتي افراد نسبت به هم در كشور‌هاي خارجي اظهار داشت: در كشورهايي نظير آمريكا افراد نسبت به هم نوع خود بي‌توجه هستند.

وي افزود: آنها مثلا اگر ببينند فردي مي‌خواهد خود را بكشد و به نقطه بلندي رفته است، هرگز جلو نمي‌روند و مي‌گويند بگذاريد پليس و قانون درباره او تصميم بگيرد كه اين موضوع يكي از نشانه‌هاي زندگي مادي و ماشيني در بسياري از مناطق است.

اين مرجع تقليد با بيان اينكه در اسلام مردم به نداي هم مي‌رسند و به همديگر كمك مي‌كنند، خاطرنشان كرد: خوشبختانه در اسلام اگر كسي نداي انساني را بشنود و فرق نمي‌كند مسلمان باشد يا غير مسلمان كه فرياد مي‌كند و به كمك احتياج دارد و مي‌گويد اي مسلمين به دادم برسيد، به او كمك مي‌شود.

مكارم شيرازي با اشاره به اينكه نبايد مسلماني در نماز و روزه و ديگر اعمال خلاصه شود، بيان داشت: مسلماني در نماز خواندن و روزه گرفتن و به حج و زيارات قبور معصومين(ع) رفتن نيست، بلكه مسلماني به اين است كه به ياري مسلمانان برسيم.

وي در ادامه اضافه كرد: اگر فردي دخترش چند سال به دليل نداشتن حداقل جهزيه عقدبسته مانده است و توان مالي ندارد، ما وظيفه داريم او را كمك كنيم و برخي افراد را مي‌بينيم كه مستاجرين خود را از خانه بيرون مي‌كنند و به سوي قانون مي‌روند و اسباب وي را بيرون مي‌ريزند و مستاجر بايد كنار اثاثش در بيرون از منزل بماند.
اين مرجع تقليد خواستار ياري رساندن به همنوعان شد و عنوان داشت: بايد مراقب باشيم و اگر بار كسي افتاده بود برداريم و يا اگر براي فردي مصيبتي به وجود آمد او را تسلي دهيم و نگويم به ما مربوط نيست، چون خداوند به چنين قومي كه به فكر ضعفا و درماندگان نباشند، رحم نخواهد كرد.

مكارم شيرازي با بيان اينكه اگر ما به مردم رحم نكنيم خداوند بلاهاي مختلف بر ما نازل مي‌كند، ابراز داشت: خداوند به چنين جمعيتي كه به فكر ديگران نيستند و به آنها رحم نمي‌كنند، بلاهاي مختلف سياسي، فرهنگي، اجتماعي نازل مي‌كند.

وي اضافه كرد: اميدوارم همين سخن براي ما، سازمان‌ها و دستگاه‌ها كافي باشد و نگويند كه به ما مربوط نيست و مراكزي كه بايد به يتيمان و افراد از كار افتاده برسند كار و وظيفه خود را به درستي انجام ندهند و در بيمارستان‌ها به مريضي كه وسع مالي ندارد و حالش بد است نگويند اول بايد پول جراحي بدهي تا به اتاق عمل بروي و اگر نداري نمي‌روي و هر چه مي‌شود بشود.
اين مرجع تقليد با بيان اينكه اسلام چنين رفتار‌هايي را نمي‌پذيرد، تصريح كرد: اين منطق اسلام نيست و نبايد چنين رفتار‌هايي صورت بگيرد.

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات