ترنج موبایل
کد خبر: ۴۹۷۸۵۱

فرهادی: به جای بنر من جملات مادر خوزستانی را نصب کنید

واکنش اصغر فرهادی به حوادث خوزستان و نصب بنرهای او در تهران

واکنش اصغر فرهادی به حوادث خوزستان و نصب بنرهای او در تهران

اصغر فرهادی با انتشار یادداشتی در صفحه اینستاگرام خود از لزوم شنیده‌شدن صدای مردم دردمند خوزستان گفت و از همکارانش خواست به جای بنر تبریک به او در تهران، جملات آن مادر معترض سوسنگردی را در گوشه‌گوشه شهر نصب کنند.

تبلیغات
تبلیغات

فرارو- اصغر فرهادی، با انتشار پستی در صفحه اینستاگرام خود، به نصب بنرهای تبریک موفقیت او در جشنواره کن و همچنین حوادث خوزستان واکنش نشان داد.

او از همکارانش (کانون کارگردانان) خواست به‌جای نصب بنر و عکس او برای تبریک دریافت جایزه بزرگ هیات‌داورانِ هفتادوچهارمین جشنواره فیلم کن در خیابان‌های تهران، فرصتی را برای بیان دردهای مردم خوزستان، فراهم کنند.

فرهادی اخیرا در جشنواره فیلم کن موفق به کسب جایزه بزرگ هیات داوران جشنواره به خاطر فیلم «قهرمان» شد.

بنرهای فرهادی

در همین راستا عکس‌هایی از بنرهای تبریک به اصغر فرهادی برای موفقیت در جشنواره کن که در برخی نقاط تهران نصب شده‌اند، منتشر شده است.

فرهادی در صفحه اینستاگرامش نوشت:

«همکاران عزیز، از صمیم قلب از شما سپاسگزارم و قدردان لطف و مهری که به من داشته‌اید برای همیشه خواهم بود اما در این روزهای تلخ که فریاد اعتراض‌های به‌حق مردمِ به‌ستوه‌آمده از ظلم، همچون تمام این سال‌ها با بازداشت و گلوله پاسخ داده می‌شود و بیش از پیش آنان را از یافتن گوشی شنوا ناامید می‌کند، میل قلبی‌ام آن است که به جای عکس من، جملات دردمندانه آن مادر خوزستانی در گوشه‌گوشه شهر نصب شود، شاید این مظلومیت لحظه‌ای چشم‌های خواب‌زده را به عمق رنج این دوران باز کند.»

 اصغر فرهادی و خوزستان

حضور اصغر فرهادی در جشنواره فیلم کن و اظهارات او در گفت گوهای رسانه ای با حواشی فراوانی روبه‌رو شده است. برخی به انتقاد شدید از فرهادی پرداختند که چرا در کن از اعتراض های خوزستان حمایت نکرد.در مقابل بسیاری هم به دفاع از فرهادی پرداختند.

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات

نظرات بینندگان

(۱۶ نظر)
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات