ترنج موبایل
کد خبر: ۵۲۰۲۸

اظهارات هاشمی درباره حادثه تروریستی زاهدان

تبلیغات
تبلیغات


رييس مجمع تشخيص مصلحت نظم اين اقدام شرارت‌آميز اخیر در زاهدان را محكوم كرد.

آيت‌الله هاشمي رفسنجاني در جلسه روز شنبه مجمع تشخيص مصلحت نظام با اشاره به به حادثه تلخ و ضدانساني تروريستي در مسجد جامع زاهدان، اظهار داست: اين حادثه، فاجعه‌اي بسيار خطرناك در منطقه‌اي است كه مردم شيعه و سني به وفور با آرامش در كنار يكديگر زندگي مي‌كنند و در كشورهاي اطراف، تبليغات سوء و القائات آلوده اختلافي فراوان است كه نمي‌توان از كنار آن به طور سطحي و گذرا گذشت.

وي با توجه به شكست عمليات تروريستي در جمهوري اسلامي ايران از بدو پيروزي انقلاب اسلامي گفت: تاكنون سابقه تاريخي در ايران و كشورهاي عراق، افغانستان، فلسطين و.... نشان مي‌دهد كه تروريست‌ها و عوامل خودفروخته و اشغالگر به هيچ‌وجه نتوانسته و نخواهند توانست از طريق خونريزي و كشتار مردم بيگناه به اهداف شومشان برسند و نهايتاً منجر به نابودي و اضمحلال خودشان خواهد شد.

هاشمی رفسنجانی حادثه تروريستي مسجد جامع زاهدان، آن هم در مراسم ولادت حضرت اباعبدالله الحسين(ع) و انجام دو انفجار براي افزايش تلفات انساني را با هدف ايجاد رعب و وحشت در منطقه و تفرقه و تشتّت ميان مردم شيعه و سني توصيف كرد و گفت: انجام عمليات انتحاري براي كشتار مردم بيگناه، زنگ خطري است كه بايد جوامع بين‌المللي و قانوني براي آن تدبيري بينديشند. مضافاً اين‌كه شاهديم تروريست‌ها به تدريج به سوي استفاده از سلاح‌هاي مخرب‌تر پيش مي‌روند كه بايد در سطح جهاني براي كنترل اين اوضاع و شرايط فكري كرد.

رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام با تسليت اين فاجعه به علماي شيعه و سني و بازماندگان شهداي عمليات تروريستي زاهدان و با تأكيد بر ضرورت هوشياري و قاطعيت بيشتر مقامات و نيروهاي نظامي و امنيتي در منطقه، براي شناسايي و برخورد جدي‌تر با عوامل تروريست و ريشه‌كني اين عوامل خودفروخته، گفت: اميدواريم علما و مردم شيعه و سني منطقه با تدبير، شريك مساعي و هوشياري لازم، اجازه ندهند تروريست‌ها به اهداف شوم اختلاف‌افكنانه خود دست يابند.

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات