هندوانه یک میوه است، اما در عین حال غذای شیرین عالی است که بسیار مغذی و خوشمزه و جالب است که هندوانه بدون چربی کلسترول و سدیم است.
آیا میدانستید هندوانه نسبت به هر میوه یا سبزی تازه دیگری لیکوپن دارد؟ معجزهای که خطر ابتلا به سرطان را کاهش میدهد.
به گزارش صدا و سیما، آنتی اکسیدانها که به عنوان معجزههای حیات شناخته میشوند منافع زیادی دارند و لیکوپن با کاهش خطر ابتلا به سرطان، بیماری قلبی و اختلالات چشمی مرتبط با افزایش سن مرتبط است.
ویتامین ب۶ برای سلامت پوست و چشم مهم است. ویتامین آ به بدن شما کمک میکند تا پروتئینی را که در غذا میخورید، تجزیه کند و همچنین برای عملکرد مناسب سیستم ایمنی و عملکرد عصبی مناسب مهم است.
ویتامین سی هم به تقویت سیستم ایمنی بدن و همچنین جذب آهن کمک میکند. پتاسیم یک ماده معدنی مهم برای بدن است و برای کاهش فشار خون مفید است و برای عملکرد اعصاب نیز مهم است.
همانطور که از نام انگلیسی آن مشخص است (واترلمون و اشاره به لغت واتر در آن)، ۹۲ درصد هندوانه از آب تشکیل شده است. جای تعجب نیست که این صیفی رایجترین صیفیای است که در آمریکا خورده میشود و برای شاداب ماندن و هیدراته ماندن در روزهای گرم تابستان عالی است. هندوانه در ایران هم بسیار محبوب است و از دیرباز در سفره ایرانیان جای داشته اشت.
هنگام انتخاب هندوانه، به دنبال هندوانهای باشید که سفت، متقارن و سنگین (توپر) باشد. در خصوص هندوانههای گرد در اثر ماندن روی زمین و رسیدن در آفتاب باید یک لکه زرد در قسمت زیرین وجود داشته باشد. اگر این لکه خیلی کم رنگ یا سفید باشد، ممکن است خیلی زود چیده شده باشد و رسیده نباشد.