ترنج موبایل
کد خبر: ۵۲۶۹۷۴

روش تهیه بستنی زمستانی، خوراکی محبوب چند نسل

روش تهیه بستنی زمستانی، خوراکی محبوب چند نسل

بستنی زمستانی، نوعی بستنی خوشمزه است که معمولا در فصول سرد طرفداران بیشتری دارد.

تبلیغات
تبلیغات

مواد لازم:

سفیده تخم مرغ - ۴ عدد

خاک قند - یک لیوان

وانیل - یک قاشق چای‌خوری

پودر ژلاتین - یک و نیم قاشق غذاخوری

آب - ۳ قاشق غذاخوری

نان میکادو یا بیسکویت گرد - به میزان لازم

شکلات ذوب شده - به دلخواه

پودر نارگیل و پودر گردو- به دلخواه

طرز تهیه

۱- سفیده‌های تخم مرغ را با همزن برقی خوب هم بزنید تا کاملا کف کند و در ظرف تکان نخورد.

۲- به کمک یک قابلمه پر از آب یک حمام آب جوش تهیه کنید و ظرف سفیده تخم مرغ را درون آن قرار دهید. کم کم خاک قند و وانیل را اضافه و با سفیده‌ها مخلوط کنید. شکر باید کاملا در سفیده حل شود. سپس آن را از روی حمام بن ماری بردارید.

۳- ظرف دیگری آماده و ژلاتین را با آب روی بن ماری مخلوط کنید تا شفاف شود.

۴- ژلاتین شفاف را به مخلوط سفیده شکری اضافه کنید و هم بزنید. بیسکویت‌ها را آماده کنید و با قاشق یا قیف از مایه بستنی زمستانی روی آن‌ها بریزید. سپس بستنی زمستانی را درون یخچال قرار دهید تا خنک و سفت شود.

۵- بعد از این‌که بستنی‌ها سفت شدند، شکلات ذوب شده را آماده کنید. بستنی‌های زمستانی را روی یک سینی قرار دهید و با کمک ملاقه شکلات ذوب شده را روی آن‌ها بریزید و کمی پودر نارگیل و گردو روی روکش بپاشید و دوباره آن‌ها را درون یخچال قرار دهید تا روکش شکلاتی سفت شود.

منبع: خراسان

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات

نظرات بینندگان

(۱۶ نظر)
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات