طرز تهیه شیرینی ماندل بولار، شیرینی خوشمزه نوروز

شیرینی ماندل بولار یکی از شیرینیهای زیبا و خوشمزه خانگی است که برای پذیرایی در ایام نوروز انتخاب بسیار مناسبی است.
فراروـ با نزدیک شدن به ایام نوروز پخت انواع شیرینیهای خوشمزه خانگی رونق میگیرد. شیرینیهای خانگی مخصوص نوروز معمولا خشک، ریز و بسیار متنوع و رنگارنگ هستند. شیرینی ماندل بولار یکی از شیرینیهای خشک مناسب برای نوروز است که بسیار لذیذ و همچنین زیباست. ماندل بولار نوعی شیرینی سوئیسی ترد و خوشمزه است که روش پخت بسیار آسانی دارد.
به گزارش فرارو، این شیرینی از ترکیب آرد شیرینی، آرد برنج و کره تهیه میشود که در آخر وسط آن را با ژله بریلو یا شکلات آب شده پر میکنند. اگر مایلید که این شیرینی زیبا و هیجان انگیز را برای نوروز تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه شیرینی ماندل بولار خوشمزه و مجلسی همراه با نکات مهم و فوت و فنهای مربوط به پخت این شیرینی با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه شیرینی ماندل بولار
آرد برنج: ۲۵۰ گرم
پودر قند: ۷۵ گرم
کره: ۳۰۰ گرم
زرده تخم مرغ: ۵ عدد
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
شکلات تختهای برای تزیین: به میزان لازم
نکات مربوط به مواد اولیه
نکات مربوط به آرد شیرینی
نکات مربوط به پودر قند

طرز تهیه شیرینی ماندل بولار
۲ ـ حالا زردههای تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و دوباره با همزن برقی حدود ۱ دقیقه بزنید تا مواد یکدست شوند.
۳ ـ حالا مخلوط آرد شیرینی و آرد برنج را که الک کردهاید، به مواد اضافه کنید و از اینجا به بعد همزن را کنار بگذارید. مواد را با دست هم بزنید و خوب ورز بدهید تا به یک خمیر یکدست تبدیل شود که به دستتان نچسبد. حالا خمیر آماده را داخل کیسه فریزر بریزید و حدود ۲۰ دقیقه در یخپال بگذارید تا استراحت کند.

۵ ـ بعد از اینکه شیرینی پخت و کاملا خنک شد، آنها را از کاغذ روغنی جدا کنید و روی شیرینیها را با شکلات تختهای که به روش بن ماری آب کردهاید، تزیین کنید. همچنین میتوانید برای تزیین این شیرینی از ژله بریلو رنگی به جای شکلات استفاده کنید.
نکات مهم برای تهیه شیرینی ماندل بولار
۲ ـ برای تهیه شیرینی ماندل بولار میتوانید به جای کره از روغن مخصوص شیرینی استفاده کنید.
۳ ـ این مقدار مواد حدود ۱ کیلو شیرینی ماندل بولار به شما میدهد. در صورتی که میخواهید مقدار بیشتری از این شیرینی تهیه کنید، مواد را به نسبتی که در دستور گفته شده است، دوبرابر کنید.