طرز تهیه شیرینی سابله، ویژه نوروز

شیرینی سابله یکی از شیرینیهای زیبا و خوشمزه بینالمللی است که روش تهیه آسانی دارد و برای پذیرایی در ایام نوروز انتخاب مناسبی است.
فراروـ با نزدیک شدن به ایام نوروز پخت انواع شیرینیهای خوشمزه خانگی رونق میگیرد. شیرینیهای خانگی مخصوص نوروز معمولا خشک، ریز و بسیار متنوع و رنگارنگ هستند. شیرینی سابله یکی از شیرینیهای اصیل کشور فرانسه است که در مجالس رسمی و جشنها برای پذیرایی از آن استفاده میشود. شکل اصلی این شیرینی به صورت گرد و دالبری است.
به گزارش فرارو، این شیرینی مشهور و بسیار خوشمزه علاوهبر ظاهر زیبا بافت بسیار نرمی دارد و از آنجا که ابعاد آن کوچک است، برای پذیرایی در ایام نوروز و در کنار شیرینیهای ریز خانگی گزینه بسیار مناسبی است. اگر مایلید این شیرینی خوشمزه را به راحتی در منزل تهیه کنید، با ما همراه باشید. در ادامه این مطلب طرز تهیه شیرینی سابله به صورت مرحله به مرحله همراه با نکات مهم و فوت و فنهای مربوط به تهیه آن تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه شیرینی سابله
کره: ۲۲۰ گرم
زرده تخم مرغ: ۴ عدد
پودر قند: ۱۶۰ گرم
نشاسته ذرت: ۲ قاشق غذاخوری
وانیل: یک دوم قاشق چایخوری
نمک: نوک قاشق چایخوری
نوتلا، مارمالاد و ژله بریلو برای داخل سابله: به اندازه دلخواه
پودر پسته یا پرک بادام برای تزیین: به میزان دلخواه
نکات مربوط به مواد اولیه
نکات مربوط به نشاسته ذرت
نکات مربوط به آرد شیرینی

نکات مربوط به پودر قند

طرز تهیه مرحله به مرحله شیرینی سابله
۲ ـ سپس کره را داخل یک کاسه بریزید و پودر قند را به آن اضافه کنید و با دور تند همزن حدود یک دقیقه کره و پودر قند را هم بزنید.
۳ ـ در مرحله بعد زردههای تخم مرغ را یکی یکی به مخلوط کره و پودر قند اضافه کنید و هر کدام را به مدت سی ثانیه هم بزنید. بعد از اینکه آخرین زرده را اضافه کردید، وانیل را نیز همزمان اضافه کنید و بعد از سی ثانیه همزن را خاموش کنید.
۴ ـ در مرحله بعد آرد شیرینی، نشاسته ذرت و نمک را با هم مخلوط و یک بار الک کنید؛ سپس مخلوط آرد را کمکم و طی سه مرحله به مواد داخل کاسه اضافه کنید و با دست هم بزنید تا خمیر لطیفی شکل بگیرد که به دست نمیچسبد.

۶ ـ بعد از اینکه خمیر استراحت کرد، آن را از یخچال خارج کنید و خمیر را به قطر سه میلی متر باز کنید و با کاتر دلخوا قالب بزنید. توجه داشته باشید که کاتر مورد نیاز شیرینی سافله بهتر است میان تهی باشد.
۷ ـ خمیرهای قالب زده را توی سینی فر بچینید و به مدت بیست دقیقه دوباره داخل یخچال بگذارید تا استراحت کنند؛ سپس سینی شیرینی را داخل فر ۱۶۰ درجه سانتیگراد که از قبل گرم کردهاید، به مدت ۲۰ دقیقه قرار بدهید تا شیرینیها بپزند.
۸ ـ بعد از اینکه شیرینیهای سابله کاملا خنک شدند، داخل حفره شیرینی را به دلخواه با مارمالاد یا نوتلا و یا ژله بریلو پر کنید و روی آن پودر پسته یا پرک بادام بریزید. نوش جان.
بهتر است شیرینی سابله را مانند همه شیرینیهای کرهای در ظرف در بسته و داخل یخچال نگهداری کنید.