bato-adv
bato-adv

طرز تهیه شیرینی سابله، ویژه نوروز

طرز تهیه شیرینی سابله، ویژه نوروز

شیرینی سابله یکی از شیرینی‌های زیبا و خوشمزه بین‌المللی است که روش تهیه آسانی دارد و برای پذیرایی در ایام نوروز انتخاب مناسبی است.

فراروـ با نزدیک شدن به ایام نوروز پخت انواع شیرینی‌های خوشمزه خانگی رونق می‌گیرد. شیرینی‌های خانگی مخصوص نوروز معمولا خشک، ریز و بسیار متنوع و رنگارنگ هستند. شیرینی سابله یکی از شیرینی‌های اصیل کشور فرانسه است که در مجالس رسمی و جشن‌ها برای پذیرایی از آن استفاده می‌شود. شکل اصلی این شیرینی به صورت گرد و دالبری است.

به گزارش فرارو، این شیرینی مشهور و بسیار خوشمزه علاوه‌بر ظاهر زیبا بافت بسیار نرمی دارد و از آنجا که ابعاد آن کوچک است، برای پذیرایی در ایام نوروز و در کنار شیرینی‌های ریز خانگی گزینه بسیار مناسبی است. اگر مایلید این شیرینی خوشمزه را به راحتی در منزل تهیه کنید، با ما همراه باشید. در ادامه این مطلب طرز تهیه شیرینی سابله به صورت مرحله به مرحله همراه با نکات مهم و فوت و فن‌های مربوط به تهیه آن تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.

مواد لازم برای تهیه شیرینی سابله

آرد شیرینی: ۴۰۰ گرم
کره: ۲۲۰ گرم
زرده تخم مرغ: ۴ عدد
پودر قند: ۱۶۰ گرم
نشاسته ذرت: ۲ قاشق غذاخوری
وانیل: یک دوم قاشق چای‌خوری
نمک: نوک قاشق چای‌خوری
نوتلا، مارمالاد و ژله بریلو برای داخل سابله: به اندازه دلخواه
پودر پسته یا پرک بادام برای تزیین: به میزان دلخواه

نکات مربوط به مواد اولیه

نشاسته ذرت

نکات مربوط به نشاسته ذرت

نشاسته ذرت شبیه آرد است و رنگ سفیدی دارد. نشاسته ذرت همچنین بافت نرمی دارد، به طوری که اگر مقداری از آن را بین دو انگشتتان بمالید، صدایی شبیه به جیرجیر از آن می‌شنوید. استفاده از نشاسته ذرت در انواع دسر‌ها و غذا‌ها عامل غلظت است. توجه داشته باشید که نشاسته گندم با نشاسته ذرت تفاوت دارد و نمی‌توان این دو را جایگزین یکدیگر کرد. نشاسته ذرت را می‌توانید در بسته‌بندی‌های بهداشتی از فروشگاه‌های مخصوص لوازم قنادی تهیه کنید.

نکات مربوط به آرد شیرینی

آرد شیرینی
نکته مهمی که باید در مورد آرد به آن توجه کنید، کیفیت آرد‌های موجود در بازار است که با هم تفاوت دارند. به همین دلیل متناسب با کیفیت آرد ممکن است میزان آن کم‌تر یا زیاد‌تر از مقداری شود که در دستور گفته شده است؛ بنابراین موقع اضافه کردن آرد به این مسئله توجه داشته باشید. اگر دیدید مواد شیرینی درحال سفت شدن است؛ ولی هنوز مقداری از آرد باقی مانده است؛ یعنی آردی که اضافه کرده‌اید، کافی است و بقیه را اضافه نکنید. اگر هم طبق دستور عمل کردید؛ ولی حس کردید مواد شما هنوز به آن غلظتی که باید برسد، نرسیده است؛ یعنی باید کمی بیشتر آرد اضافه کنید؛ بنابراین شما همیشه مقدار آردی را که در دستور گفته شده است، تهیه کنید. حال ممکن است این مقدار با توجه به کیفیت آرد کم یا زیاد شود.

نکات مربوط به پودر قند

پودر قند
پودر قند باید حتماً از قند تهیه شده باشد؛ یعنی قند را پودر کرده باشد. اگر شکر را آسیاب کنید، هرگز به نرمی قند آسیاب شده نخواهد بود. پودر قند مرغوب پودر قندی است که به نرمی آرد باشد. توجه داشته باشید که پودر قند بعد از مدتی که داخل کیسه یا ظرف بماند، ممکن است سفت شود؛ بنابراین قبل از اینکه آن را به مواد شیرینی اضافه کنید، حتماً با گوشت‌کوب بکوبید و سپس الک کنید.

طرز تهیه مرحله به مرحله شیرینی سابله

۱ ـ برای شروع کار کره را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد.
۲ ـ سپس کره را داخل یک کاسه بریزید و پودر قند را به آن اضافه کنید و با دور تند همزن حدود یک دقیقه کره و پودر قند را هم بزنید.
۳ ـ در مرحله بعد زرده‌های تخم مرغ را یکی یکی به مخلوط کره و پودر قند اضافه کنید و هر کدام را به مدت سی ثانیه هم بزنید. بعد از اینکه آخرین زرده را اضافه کردید، وانیل را نیز همزمان اضافه کنید و بعد از سی ثانیه همزن را خاموش کنید.
۴ ـ در مرحله بعد آرد شیرینی، نشاسته ذرت و نمک را با هم مخلوط و یک بار الک کنید؛ سپس مخلوط آرد را کم‌کم و طی سه مرحله به مواد داخل کاسه اضافه کنید و با دست هم بزنید تا خمیر لطیفی شکل بگیرد که به دست نمی‌چسبد.
شیرینی سابله
۵ ـ خمیر آماده را داخل کیسه فریزر بریزید و به مدت یک ساعت داخل یخچال بگذارید تا استراحت کند.
۶ ـ بعد از اینکه خمیر استراحت کرد، آن را از یخچال خارج کنید و خمیر را به قطر سه میلی متر باز کنید و با کاتر دلخوا قالب بزنید. توجه داشته باشید که کاتر مورد نیاز شیرینی سافله بهتر است میان تهی باشد.
۷ ـ خمیر‌های قالب زده را توی سینی فر بچینید و به مدت بیست دقیقه دوباره داخل یخچال بگذارید تا استراحت کنند؛ سپس سینی شیرینی را داخل فر ۱۶۰ درجه سانتیگراد که از قبل گرم کرده‌اید، به مدت ۲۰ دقیقه قرار بدهید تا شیرینی‌ها بپزند.
۸ ـ بعد از اینکه شیرینی‌های سابله کاملا خنک شدند، داخل حفره شیرینی را به دلخواه با مارمالاد یا نوتلا و یا ژله بریلو پر کنید و روی آن پودر پسته یا پرک بادام بریزید. نوش جان.
 
نکته
بهتر است شیرینی سابله را مانند همه شیرینی‌های کره‌ای در ظرف در بسته و داخل یخچال نگهداری کنید.
اسما
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۴۷ - ۱۴۰۱/۰۱/۰۶
بهترین شیرینی بود
انتشار یافته: ۱
bato-adv
bato-adv
bato-adv