افت قیمت نفت به زیر ۱۰۰ دلار

کاهش شدید قیمتها به دنبال بیانیه امروز، سرگی لاوروف، وزیر خارجه روسیه مبنی بر اینکه مسکو به ازسرگیری هر چه سریعتر توافق هستهای ۲۰۱۵ ایران تمایل دارد و منتظر لغو تحریمهای واشنگتن علیه تهران است، صورت گرفت.
به گزارش فارس، قیمت نفت که در معاملات امروز به ۱۰۰ دلار در هر بشکه کاهش یافته بود، باز هم کاهش یافت و وارد کانال ۹۰ دلاری شد. هر بشکه نفت برنت با ۷.۱۲ کاهش ۹۹.۷۸ دلار فروخته شد.
نفت خام آمریکا نیز با ۷.۶۵ دلار کاهش ۹۵.۳۶ دلار معامله شد.
به نوشته رویترز، پس از اینکه روسیه سیگنالهایی از تمایل به ازسرگیری توافق هستهای ایران در کمترین زمان ممکن نشان داد، قیمت نفت دوباره کاهش یافته است.
بهای هر دو شاخص نفتی روز گذشته به شدت کاهش یافتند به طوری که نفت برنت ۵.۱ درصد و نفت خام آمریکا ۵.۶ درصد افت قیمتی را ثبت کردند.
چین روز سه شنبه جهش شدیدی در موارد ابتلا به کرونا ثبت کرد به طوری که موارد جدید از روز گذشته بیش از دو برابر شده و به بالاترین حد در دو سال گذشته رسیده است.