ترنج موبایل
کد خبر: ۶۲۹۰۳۹

نتانیاهو: اجازه نخواهیم داد ایران ما را خفه کند

نتانیاهو: اجازه نخواهیم داد ایران ما را خفه کند

نخست‌وزیر اسرائیل با اشاره به اینکه برای افزایش امنیت در اراضی اشغالی فلسطین قصد اجرای طرحی جدید را دارد، مدعی شد که این رژیم به ایران اجازه خفه کردنش را نخواهد داد.

تبلیغات
تبلیغات

بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، امروز (یکشنبه)، در جلسه هیأت وزیران این رژیم اظهارات ضدایرانی خود را تکرار کرد.

به گزارش فارس و بنابر گزارش روزنامه اسرائیلی «معاریو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی مدعی شد: به ایران اجازه نخواهیم داد ما را با تروریسم از اطراف، خفه کند. ما علیه تجاوزات آن‌ها و علیه شاخه‌ها و بازو‌های این کشور در منطقه اقدام خواهیم کرد.

بنیامین نتانیاهو در بخش دیگری نیز خبر داد که این رژیم قصد ایجاد گروهی تحت عنوان «گارد ملی» را دارد که وظیفه آن حفاظت از شهرک‌نشینان در مناطق عربی خواهد بود.

نتانیاهو همچنین به طرح جنجالی اصلاحات قضایی در این رژیم اشاره کرد و گفت: من ایمان دارم که می‌توان به یک راهکار دست یافت که همه را راضی کند.

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات