bato-adv
bato-adv

طرز تهیه رشته پلو قیسی مجلسی

طرز تهیه رشته پلو قیسی مجلسی

رشته پلو قیسی یکی از غذا‌های محلی آذربایجان شرقی و غربی است که طرز تهیه بسیار ساده‌ای دارد و بدون گوشت آماده می‌شود.

رشته پلو قیسی یا همان قیسی پلو یک غذای سنتی و محبوب در شهر تبریز و دیگر شهر‌های آذربایجان است که از ترکیب برنج، برگه زردآلو، قیسی و چند ماده غذایی دیگر تهیه می‌شود و به عنوان یک غذای خوشمزه بدون گوشت، می‌توان آن را تهیه و سرو کرد. رشته پلو با قیسی انواع مختلف دارد که ما در این بخش یکی از خوشمزه‌ترین‌های آن را برایتان آورده‌ایم.

مواد لازم رشته پلو قیسی خوشمزه مجلسی

رشته پلویی ۱ پیمانه
برنج ۳ پیمانه
قیسی ۱۰۰ گرم
برگه زردآلو ۱۰۰ گرم
کره ۱۰۰ گرم
پیازداغ ۳ قاشق سوپ خوری
دارچین ۱ قاشق چایخوری
زعفران دم کرده ۱ قاشق سوپ خوری
نمک، فلفل و زرد چوبه به میزان لازم

طرز تهیه رشته پلو قیصی آذربایجان یا قیسی پلو بدون گوشت

برنج را بشویید و از ۳ تا ۴ ساعت قبل با آب و نمک خیس دهید. بعد از خیس خوردن برنج آن را در آب جوش بریزید تا مغز آن نیم پز شود.

سپس رشته را در آب برنج بریزید و بعد از چند جوش برنج را آبکش کنید.

قیسی و برگه زرد آلو را به مدت ۳۰ دقیقه در آب گرم خیس دهید و سپس آن‌ها را بشویید و در کره داغ شده بریزید و به همراه شکر، پیاز داغ، زردچوبه و فلفل، تفت دهید.

در انتها زعفران را هم اضافه کنید تا عطر آن فوق العاده شود.

کف قابلمه مورد نظرتان مقداری روغن بریزید و از ته دیگی که میخواهید بچینید و چند کف گیر از برنج آبکش شده کف قابلمه بریزید و لابه لای برنج از مواد تفت داده شده بریزید.

این لایه‌ها را تا تمام شدن مواد ادامه دهید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا برنج دم بکشد.

برنج آماده شده را در ظرف مورد نظرتان بکشید و با برگه‌های قیسی، دارچین و خلال پسته و در صورت دلخواه با فیله مرغ سرخ شده تزیین کنید.

استفاده از فیله مرغ به صورت دلخواه بوده و جزو ترکیبات اصلی این غذا نمی‌باشد.

برچسب ها: رشته پلو تبریز
bato-adv
bato-adv
bato-adv