ترنج موبایل
کد خبر: ۶۴۶۴۹

دبيركل حزب موتلفه اسلامي:

"جنبش سبز از دختران خوش‌اندام براي تبليغات استفاده كرد"

تبلیغات
تبلیغات


دبيركل حزب موتلفه اسلامي گفت: «در محدوده خدماتي شهر تهران آمارها نشان مي‌داد كه راي ميرحسين موسوي بيشتر از احمدي نژاد است، نظرسنجي كه ما 4 روز قبل از انتخابات گرفتيم نيز همين را نشان مي‌داد و درست هم بود، اما متاسفانه طرفداران و مشاوران موسوي اين موضوع را به كل كشور تعميم دادند».

محمد نبي حبيبي شب گذشته در مراسمي كه به مناسبت سالگرد راهپيمايي 9 دي در دفتر حزب موتلفه برگزار شد، طي سخناني با اشاره به حوادث سال گذشته، تحليل اصلاح‌طلبان را از انتخابات اشتباه دانست و گفت: «دلايل ديگري در همان روزها وجود داشت كه نشان مي‌داد انتخابات رياست‌جمهوري دهم يك انتخابات معمولي نخواهد بود و قرار است به اصل نظام ضربه زده شود».

وي با بيان اينكه تصور ما اين است كه دشمن با روحيه براندازانه و به بهانه انتخابات به ميدان آمده است ، ادامه داد: «بحث در انتخابات بسيار فراتر از رقابت رقبا بود و اصل بر اين بود كه نظام لطمه ببيند و شواهد فراواني در اين زمينه داريم».

دبير كل حزب موتلفه اسلامي با اشاره به تبليغات مير حسين موسوي و مهدي كروبي اظهاركرد: «اين تبليغات شباهت‌هاي فراواني با تبليغات‌هاي هيجان‌انگيز در كشورهايي كه انقلاب مخملي در آنها رخ داده است، دارد».

وي، ايجادجو هيجاني با علامت‌هاي سبز و به ميدان آمدن همراه با تقدس را ،نمونه انقلابهاي مخملي عنوان كرد و گفت: «زماني كه يك سكولار به ميدان مي‌آيد و مي‌گويد خدا را قبول ندارم تكليف روشن است، اما وقتي كه فردي با شال سبز و شعارهاي انقلاب و پايبندي به ولايت فقيه و حضرت امام به ميدان مي‌آيد، ممكن است خيلي‌ها را به اشتباه بياندازد».

حبيبي با اشاره به يكي از سخنراني‌هاي خود كه به دعوت دانشگاه نجف‌آباد اصفهان در روزهاي پيش از انتخابات برگزار شد گفت: «يك هفته قبل از حضور من در اين دانشگاه كه مصادف بود با تبليغات انتخاباتي كانديداها، مهدي كروبي نيز به اين دانشگاه آمده بود اما طرفداران موسوي بلايي بر سر وي آورده بودند و بقدري به او توهين كرده بودند كه وي عصباني شده و گفته بود؛ بنده بيست سال است كه در ميدان هستم آقاي موسوي در اين بيست سال كجا بود؟ و بدين ترتيب برنامه‌ريزي شده بود تا تمام بلاهايي كه بر سر كروبي آوردند به سر من هم بياورند و در سخنراني من نيز اختلال ايجاد كنند».

وي ادامه داد: «يكي از برنامه‌هاي آنها اين بود كه وسط سخنراني من ، عكس‌هاي موسوي را بالا و پائين مي‌بردند و از ته دل به دولت فحش داده و به نفع موسوي شعار مي‌دادند. البته اين افراد حدود هفتاد الي هشتاد نفر در ميان يك جمعيت 1200 نفري بودند اما جو را به دست مي‌گرفتند».

دبير كل حزب موتلفه اسلامي ادامه داد: «من از اين حركت آنها ذره‌اي عصباني نشده و به هنگام شعارهايشان به صندلي تكيه مي‌دادم و پس از اينكه خسته مي‌شدند سخنراني خود را آغاز مي‌كردم، البته نه با شعار بلكه با عدد و ارقام و واقعيت‌ها؛ اما اين جمعيت واقعا مي‌خواستند سقف سالن را پائين بياورند، حال بايد پرسيد اين نوع تبليغات، تبليغات سالم وانتخاباتي است يا ناسالم و غيرانتخاباتي؟ »

تبيلغ براي ميرحسين با عشوه زنانه
وي با بيان اينكه اين موضوع در سراسر كشور وجود داشت، به تبليغات طرفداران موسوي در تهران اشاره كرد و گفت: «دختران و پسران جوان با لباس و شال سبز در خيابان‌هاي شمال تهران حضور يافته و براي كانديداي خود تبليغ مي‌كردند. البته از ميان دختران، آن خوش‌اندام‌ها را انتخاب مي‌كردند كه به‌عنوان نمونه ،دختري بر سر چهارراهي سر خود را به داخل ماشين آورده و با آن عشوه زنانه مي‌گفت" يك يا حسين تا مير حسين"».

هركه شم سياسي داشت،بوي توطئه را استشمام مي كرد

حبيبي گفت: «وسط كشيدن عده‌اي، ايجاد درگيري، تيراندازي و كشته شدن افرادي، توطئه بود كه اگر كسي شم سياسي داشت حتما استشمام مي‌كرد كه تنها بحث انتخابات نيست».

وي با اشاره به نظرسنجي‌هاي صورت گرفته پيش از انتخابات گفت: «در محدوده خدماتي شهر تهران آمارها نشان مي‌داد كه راي ميرحسين موسوي بيشتر از احمدي نژاد است، نظرسنجي كه ما 4 روز قبل از انتخابات گرفتيم نيز همين را نشان مي‌داد و درست هم بود، اما متاسفانه طرفداران و مشاوران موسوي اين موضوع را به كل كشور تعميم دادند و شخص آقاي موسوي نيز آمادگي ‌پذيرش اين موضوع را داشت».

دبير كل حزب موتلفه اسلامي اضافه كرد : «در حالي كه براي ما محرز بود كه در استان‌هاي ديگر اينطور نيست و نظرسنجي هم در اين خصوص داشتيم».

خيانتكاران به موسوي گفتند كه وي برنده است
وي ادامه داد: «ديديم كه خانم هاشمي رفسنجاني نيز روز انتخابات به هنگام راي دادن گفت كه اگر مهندس پيروز نشود تقلب صورت گرفته. در مجموع خيانتكارها به مهندس موسوي رساندند كه شما برنده هستيد و اين بنده خدا نيز همان شب، پيش از اتمام راي گيري در مصاحبه‌اي به طور قطع گفت كه بنده پيروز انتخابات هستم. اين كار، يك عمل ناپخته سياسي بود، زيرا در تهران حتي تا 2 بعد ازنيمه شب نيز در برخي مناطق مردم هنوز راي مي‌دادند».

دستگيري گروه 100نفره مجهز به سلاح و بي‌سيم
حبيبي با اشاره به حوادث پس ازانتخابات نيز گفت: «وزارت اطلاعات در حد فاصل ميدان انقلاب تا ميدان آزادي يك گروه 100 نفره را دستگير كرد كه مجهز به سلاح‌ها و بيسم‌هايي بودند كه ما مدل آن را در ايران نداشتيم و در برابر آن عاجز بوديم، اين گروه قصد داشتند وارد جمعيت شده و به كشتن مردم صرفنظر از اينكه از چه طيفي هستند بپردازد».

وي تصريح كرد: «البته وزارت اطلاعات پيشتر از اين موضوع خبر داشت و همه را يكجا دستگير كرد و من تعجب مي‌كنم چرا اين خبر را منتشر نكردند زيرا ماموريت آنها اين بود كه بيايند در راهپيمايي‌ها و هر كه هست را بكشند.اگر هر يك ازاين گروه 10 نفر را مي‌كشتند چه فاجعه‌اي را به بار مي‌آوردند و كشورهاي غربي چه مي‌گفتند؟ اين درحالي است كه يك نفر را خود آنها كشتند و چه جنجالي به پا كردند، آيا مي‌شد با رخ دادن اين اتفاق آن را جمع و جور كرد؟ قطعا نظام با چالش روبه‌رو مي‌شد».

حبيبي اضافه كرد: «در مجموع تعدادي از بسيجيان شهيد شدند و تعدادي از آنها نيز كشته شدند و براي دشمنان ما در آمريكا، انگليس و فرانسه مسلم شده بود كه با اين تمهيدات نظام سقوط خواهد كرد».

وي با بيان اينكه تمام اين فعاليت‌هاي صورت گرفته عليه نظام با هدف براندازي است اظهار داشت: «ده‌ها شاهد براي اين ادعا و نظر خودداريم».

دبير كل حزب موتلفه اسلامي تاكيد كرد: «اما مردم صبورانه به وقايع نگاه مي‌كردند، سكوت و خيانت خواص، حوادث و همه تبليغات دشمن را مي‌ديدند و منتظر بودند در فرصتي پاسخ دندان شكن بدهند».

هوشياري مردم از خواص بالاتر است
حبيبي با اشاره به اظهارات ائمه جمعه يكي از استان‌هاي كشور مبني بر اينكه "مردم تهران زحمت نكشند ما از همين جا تعدادي را مي‌آوريم كه جواب اينها را در تهران بدهند" اضافه كرد: «هوشياري و بصيرت مردم تهران در حماسه 9 دي واقعا از برخي خواص بالاتر بود».

دبير كل حزب موتلفه اسلامي، مديريت و تدبير مقام معظم رهبري را نيز عامل مهم ديگر در كنار حضور مردم براي خنثي كردن فتنه عنوان كرد و گفت: «كساني كه ادعاي تقلب داشتند و هم اكنون نيز اين ادعا را مطرح مي‌كنند شريك دشمن هستند، به‌عنوان مثال عنصري همچون تاج زاده در محفلي خصوصي مي‌گويد تقلب 10 ميليوني امكان ندارد اما باز عده‌اي اين حرف را تكرار مي‌كند».

وي با اشاره به ديدار تعدادي از اعضاي حزب موتلفه از جمله حبيب الله عسگر اولادي با مير حسين موسوي براي‌پذيرش بازشماري آرا اظهار داشت: «پس از اينكه مهندس موسوي قبول كرد تا تعدادي ازصندوق‌ها باشماري شود شياطين مجاهدين و مشاركت پس از ملاقات ما ، نزد او رفته و گفته بودند آيا به اين كار رضايت داديد؟ بدين ترتيب وي را منصرف كرده بودند، زيرا خودشان مي‌دانستند رضايت يعني رو شدن دست‌شان».

دبير كل حزب موتلفه اسلامي گفت:« 9 دي و حضور مردم توطئه‌اي را خنثي كرد كه در بسياري از كشورها نظير چنين توطئه‌اي را نظام را ساقط كرده است».

وي اظهاركرد: «البته من معتقد نيستم كه فتنه ريشه‌كن و تمام شده است، زيرا تا زماني كه انقلاب هست اين شعارها و فتنه‌ها وجود خواهد داشت».

حبيبي با تاكيد بر اينكه روحيه 9دي بايد زنده نگه داشته شود، رصد كردن سخنان، شعارها و توطئه دشمنان را از ديگر وظايف نيروهاي انقلاب بر شمرد و گفت: «اين طور نباشد كه هر اتفاقي را به گردن دشمن بياندازيم، زيرا برخي اوقات ما نيز اشتباه مي‌كنيم و همين موجب مي‌شود كه مردم به اشتباه بيفتد، اين كه كسي خيال كند 14 ميليون نفر مخالف انقلاب به موسوي راي داده‌اند اشتباه است».

دبير كل حزب موتلفه اسلامي تاكيد كرد: «بايد به بررسي و آسيب شناسي ريشه‌هاي حوادث بپردازيم زيرا ممكن است برخي از عوامل وقوع اين حوادث به خود ما باز گردد و تنها نبايد گفت كه حرف و عمل ما هيچ عيبي نداشته و همه تقصير استكبار است».

وي ادامه داد: «وقتي يك اصولگرا يك اشتباه استراتژيك مرتكب شود اثر آن مي‌تواند از اقدامات و مقصود دشمن نيز بسيار بيشتر باشد».

زمان و نحوه برخورد با سران فتنه را به بزرگان نظام بسپاريم
در ادامه اين جلسه سوالي مبني بر دستگيري و برخورد با افرادي كه سران فتنه ناميده مي‌شوند مطرح شد كه محمد نبي حبيبي پاسخ داد: «انقلاب در دوره بني صدر تجربه موفقي دارد و بدين ترتيب اگر نظام در اوايل فتنه دست به اين اقدام مي‌زد يك قهرمان‌سازي بيخودي ايجاد شده و عده‌اي واقعا قربت‌الي‌الله به مقابله و جنگ با نظام بر مي‌خواستند».

دبير كل حزب موتلفه اسلامي در ادامه پاسخ به اين سوال اظهار داشت: «بنابراين اين اقدام (دستگيري و برخورد با سران فتنه) به موقع صورت خواهد گرفت، تشخيص زمان آن ممكن است در افراد متفاوت باشد، اما نظام در مورد برخورد با اين‌ها هيچ ترديدي ندارد و اينكه چه زماني و چگونه بايد برخورد شود را بايد به بزرگان نظام سپرد».

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات