هاشمی: شجره پاک دانشگاه آزاد قابل صدمه زدن نيست
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام، هدف اساسي دانشگاه آزاد را تحقق يافته خواند و گفت: «در حال حاضر اين شجره پاك و جوان چنان ريشه دوانده كه قابل صدمه زدن نيست، چرا كه همه ملت به نوعي خود را مديون اين يادگار امام راحل(ره) ميدانند.»
آيتالله هاشمي رفسنجاني در ديدار اعضاي هيأت امناي استاني منطقه 11 (ايلام، كرمانشاه و كردستان) دانشگاه آزاد اسلامي، با اشاره به اينكه در هيچ كشوري دولت به تنهايي قادر به حمل بار تحصيلات عالي و تكميلي نيست، تصريح كرد: «نيازي كه در ابتداي انقلاب براي دانشگاه و مقاطع عالي بود، اكنون اگرچه به نوعي ديگر اما هنوز هم پابرجاست.»
وي مركززدايي را يكي از نيازهاي اساسي و مبرم جامعه علمي و دانشگاهي كشور خواند و تأكيد كرد: «بر همين اساس در چند سال گذشته دانشگاه آزاد اسلامي پيشقدم اين امر مهم شده و با تشكيل هيأتهاي امناي استاني تلاش دارد اختيارات اساسي علمي و آموزشي را در مراكز استانها و شهرهاي كشور گسترش دهد.»
رئيسمجلس خبرگان رهبري با موفقيتآميز خواندن تشكيل هيأتهاي امناي استاني دانشگاه آزاد و مركززدايي هرچه بيشتر در اين دانشگاه تأكيد كرد: «اين هيأتها بايد از فرصت به وجود آمده كمال استفاده را ببرند و با بوميسازي آموزش و پژوهش و استفاده از نخبگان و دانشمندان اقصي نقاط كشور، رشد علمي و پژوهشي جامعه و بهتبع آن دانشگاه آزاد را تسريع بخشند.»
هاشمي رفسنجاني با اشاره به لزوم تعامل جدي هيأتهاي علمي و امناي دانشگاه با مراكز علمي داخلي و بينالمللي، بر لزوم كاربردي كردن دانش و پژوهشهاي انجام شده در كشور در جهت استفاده در صنعت و ايجاد ثروت و سرمايه تأكيد كرد.
وي ادامه داد: «مراكز دانشگاه آزاد در سراسر كشور ميتوانند با بهرهگيري از اختراعات و ابداعات و حمايت از مبتكران جوان كشور بخشي از نياز كشور به اشتغال و ايجاد توليد و ثروت را برعهده بگيرند.»
رئيسهيأت امناي دانشگاه آزاد اسلامي تعامل سازنده با رسانهها و تريبونهاي موجود در كشور را يكي از راههاي شناساندن خدمات و توانمندي دانشگاه آزاد به مردم خواند و تأكيد كرد: «در حال حاضر مجموعه عظيم دانشگاه آزاد با نزديك به 6/1 ميليون دانشجو و نزديك به 3 ميليون فارغالتحصيل ميتواند كارهاي بزرگي را در كشور به انجام رساند و اين آمادگي را دارد كه در كنار ساير بخشها توسعه و پيشرفت كشور را تحقق بخشد.»
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام با اشاره به اينكه شجره طيبه دانشگاه آزاد در هيچ مقطعي از تأسيس تاكنون بدون مشكل و مانع نبوده است، تأكيد كرد: «به حول و قوه الهي و پشتكار و صداقت مديران و اعضاي هيأت علمي و دانشجويان اين دانشگاه، موانع مرتفع شده و خادمان و دانشجويان با اميد و كوشش به افقهاي بلند و دوردست علمي و آموزشي كشور نظر داشته باشند.»
رئيس مجلس خبرگان رهبري هدف اساسي دانشگاه آزاد را به لطف خدا تحقق يافته خواند و افزود: «در حال حاضر اين شجره پاك و جوان چنان ريشه دوانده كه قابل صدمه زدن نيست، چرا كه همه ملت به نوعي خود را مديون اين يادگار امام راحل(ره) ميدانند.»