ترنج موبایل
کد خبر: ۶۶۵۹۳۶

“سوپ گل کلم”، پیش غذایی آسان و مقوی با طعمی لذیذ

“سوپ گل کلم”، پیش غذایی آسان و مقوی با طعمی لذیذ

سوپ جو و گل کلم غذایی بسیار مقوی و سال است که می توانید آن را برای وعده افطار هم استفاده کنید و از غذایی سبک و خوشمزه لذت ببرید.

تبلیغات
تبلیغات

سوپ گل کلم یک غذای بسیار لذیذ و خوشمزه است که می تواند به عنوان یک شام کامل هم باشد.

به گزارش وقت صبح، سوپ گل کلم غذایی بسیار مقوی و سالم است که می توانید آن را برای وعده افطار هم استفاده کنید و از غذایی سبک و خوشمزه لذت ببرید.

مواد لازم:

۸۰ گرم جو پوست کنده

۲۰۰ گرم گل کلم

۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

۲ قاشق غذاخوری پیاز داغ

۲ الی ۳ عدد قرص طعم دهنده مرغ یا گوشت

نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه:

جو را به مدت 2 ساعت به صورت کامل تا مرحله له شدن با پیاز داغ می پزیم .

حالا رب، یک قاشق دیگه پیاز داغی که داشتیم، کمی روغن، فلفل و زرچوبه رو با هم تفت می‌دیهم تا رب از خامی دربیاید و مزه بگیرد.

گل کلم ها را به قطعات کوچک خرد می‌کنیم.

بعد گل کلم، رب سرخ شده و قرص های طعم دهنده رو جو پخته اضافه میکنیم.

بعد از تقریبا یک ربع الی نیم ساعت گل کلم پخته و سوپ مزه گرفته و حاضر است.

در این مرحله سوپ را تست می‌کنیم و درصورتی که نمک میخواست اضافه می‌کنیم.

چون قرص های طعم دهنده معمولا نمک دارند به احتمال زیاد دیگه به نمک احتیاج نداریم.

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات