bato-adv
bato-adv

قیمت انواع پنیر در بازار چند؟

قیمت انواع پنیر در بازار چند؟

قیمت پنیر کم چرب در بازار روز برای تاریخ ۶ آذر ۱۴۰۲ اعلام شد که بر اساس آن قیمت پنیر تازه پاستوریزه پگاه ۷۵۰ گرمی مبلغ ۵۰ هزار و ۴۰۰ تومان است.

تاریخ انتشار: ۱۰:۴۳ - ۰۶ آذر ۱۴۰۲

قیمت روز انواع پنیر در تاریخ ۶ آذر ۱۴۰۲ اعلام شد.

به گزارش اقتصاد آنلاین، قیمت پنیر کم چرب در بازار روز برای تاریخ ۶ آذر ۱۴۰۲ اعلام شد که بر اساس آن قیمت پنیر تازه پاستوریزه پگاه ۷۵۰ گرمی مبلغ ۵۰ هزار و ۴۰۰ تومان است.

قیمت پنیر خامه‌ای

قیمت پنیر سفید تازه کم چرب روزانه مبلغ ۸۱ هزار تومان اعلام شده است.

قیمت پنیر محلی

قیمت پنیر لیقوان کیلویی ۲۹۰ هزار اعلام شده است.

سایر پنیر‌ها

قیمت پنیر پیتزای مطهر پروسس رنده شده یک کیلویی مبلغ ۲۹۵ هزار تومان قیمت گذاری شده است.

بهترین زمان مصرف پنیر چه موقع است؟

بهترین زمان مصرف پنیر چه موقع است؟

خوردن پنیر به توصیه‌ی حکیمان قدیمی و فرمایشات پیامبران در زمان‌های مختلف شبانه روز و به همراه برخی مواد غذایی می‌تواند درمان درد‌ها باشد. برای بیشتر شدن کیفیت پنیر آن را تنها نخورید.

خوردن پنیر مانند هر ماده‌ی غذایی دیگری نیازمند دانستنی‌هایی است تا به افزایش کیفیت مصرف پنیر برای بدن موثر باشد. در این بخش از زمان و شرایط خوردن پنیر بیشتر می‌خوانید.

پنیر برای صبحانه بهتر است یا عصرانه؟

وعده شام بهترین زمان برای مصرف مواد لبنی و کلسیم است و تاثیر زیاد و مطلوبی روی استخوان‌ها می‌گذارد و به “سیستم عصبی” آرامش می‌بخشد.

بر خلاف باور مردم که مصرف پنیر در صبح بهترین صبحانه محسوب می‌شود مطالعات محققان این باور را رد می‌کند و در علم تغذیه به ضرر‌های مصرف پنیر در وعده صبحانه اشاره می‌کند.

پنیر حاوی نوعی پروتئین است که اثرات مثبتی روی استخوان‌ها و بافت مفاصل دارد و سهم زیادی در درمان بیماری‌های تحلیل برنده “سیستم ماهیچه‌ای” و اسکلتی دارد.

بررسی‌ها نشان می‌دهند مصرف پنیر در وعده صبحانه باعث کاهش هوش و حواس می‌شود، اما مصرف آن در وعده شام و به عنوان عصرانه باعث می‌شود تا شب هنگام خواب از “کیفیت خواب ” خوبی برخوردار باشیم.

گفتنی است وعده شام بهترین زمان برای مصرف مواد لبنی و کلسیم است و تاثیر زیاد و مطلوبی روی استخوان‌ها می‌گذارد و به “سیستم عصبی” آرامش می‌بخشد.

نتایج مطالعات نشان می‌دهند اضافه کردن پنیر به سالاد سبزیجات می‌تواند از میزان چربی‌های پنهان آب بکاهد و باعث “افزایش کلسترول” نشود و آرامش ذهن و اعصاب ما را در طول روز تامین کند.

پزشکان طب سنتی گفته اند هرگاه پنیر با خرما خورده شود، کیفیت و اثر غذایی آن بیشتر می‌شود.

پیامبر خدا (ص) درباره مصرف پنیر می‌فرمایند: پنیر بخورید چرا که خواب می‌آورد و غذا را هضم می‌کند.

امام صادق (ع) نیز در حدیثی فرمودند: چه نیکو لقمه‌ای است پنیر، دهان را‌تر و تازه می‌کند بوی دهان را خوش می‌سازد، غذای پیشین را هضم می‌کند و برای پس از خود اشتهاآور است هر کس آن را سر هر ماه بخورد نزدیک است که هیچ حاجت او بی پاسخ نماند.

پیامبر خدا (ص) همچنین در حدیث دیگری می‌فرمایند: پنیر درد است گردو درد است، اما، چون با هم در یک جا جمع گردند درمان می‌شود.

امام صادق (ع) فرمودند: پنیر و گردو، چون با هم یک جا جمع شوند در هر یک از آن‌ها درمان است، اما اگر از هم جدا شوند در هر یک از آن‌ها درد است.

پیامبر خدا (ص) می‌فرمایند: هیچ زن بارداری نیست که خربزه با پنیر بخورد مگر آنکه کودکش خوش روی و خوش خوی شود.

زمان مناسب مصرف پنیر

محمدبن فضل نیشابوری نقل می‌کند:مردی درباره پنیر از امام صادق (ع) پرسید. فرمود: دردی است درمانی هم در آن نیست. چون شامگاهان فرا رسید همان مرد بر امام صادق (ع) وارد شد و نگاه خود را به پنیری که بر سفره بود افکند و پرسید قربانت شوم صبگاهان از تو درباره پنیر پرسیدم و به من گفتی آن دردی است درمانی هم در آن نیست، اما اکنون آن را بر سفره می‌بینم؟ فرمود: صبحگاهان زیانبر و شامگاهان سودمند است و آب کمر را افزون می‌سازد.

برچسب ها: پنیر لبنیات
bato-adv
bato-adv
bato-adv