ترنج موبایل
کد خبر: ۷۹۶۱۲۴

فرانسه سفیر اسرائیل را احضار کرد

فرانسه سفیر اسرائیل را احضار کرد

وزارت خارجه فرانسه اعلام کرد که اقدام پلیس رژیم صهیونیستی غیر قابل قبول است و به زودی سفیر (رژیم) اسرائیل در پاریس احضار خواهد شد.

تبلیغات
تبلیغات

فرانسه پس از حمله به محافظان وزیر خارجه این کشور در قدس اشغالی، سفیر اسرائیل در این کشور را احضار کرد.

به گزارش ایرنا، پلیس رژیم صهیونیستی روز پنجشنبه به دو محافظ ژان نوئل باروت وزیر خارجه فرانسه در منطقه کوه زیتون در قدس اشغالی حمله و آنها را دستگیر کرده بود.

وزارت خارجه فرانسه اعلام کرده بود که این اقدام پلیس رژیم صهیونیستی غیر قابل قبول است و به زودی سفیر (رژیم) اسرائیل در پاریس احضار خواهد شد.

گفتنی است، در همین رابطه، وزیر خارجه فرانسه تاکید کرده بود که به خاطر حضور نیرو‌های امنیتی اسرائیلی در یک مرکز وابسته به فرانسه در منطقه کوه زیتون، حاضر به ورود به آن نشده است.

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات