ترنج موبایل
کد خبر: ۸۵۵۹۲۱

حمله لیدرهای درویش به هواداران بانوی پرسپولیس

حمله لیدرهای درویش به هواداران بانوی پرسپولیس

گویا در بازی پرسپولیس و سپاهان بین لیدر‌های باشگاه و هواداران درگیری رخ داد

تبلیغات
تبلیغات

بعد از چند فصل نتایج خوب و قهرمانی‌های مختلف، پرسپولیس امسال صدای هوادارانش را درآورده و آن‌ها اصلا از شرایط تیمشان راضی نیستند.

شکست در سوپرجام، حذف از آسیا و جام حذفی و همچنین نتایج ضعیف در لیگ باعث شده تا پرسپولیس وارد بحران شود. برخی هواداران رضا درویش را مقصر این ناکامی‌ها می‌دانند و با هر نتیجه بد، هشتگ اخراج درویش ترند می‌شود و هواداران خواهان برکناری او هستند. در استادیوم و در چند بازی هم مدیرعامل پرسپولیس شعار «حیا کن، رها کن» شنید و اوضاع برای رضا درویش اصلا خوب پیش نمی‌رود.

رفتن ستاره ها، ناکامی در نقل و انتقالات تابستانی و زمستانی، انتخاب اشتباه گاریدو، جدایی مربی تیم قهرمان، حواشی جدایی بیرانوند و الحاقیه قرارداد او، ناکامی در پرونده‌های بین المللی، ماجرای عجیب نبیل باهویی و سوختن یک سهمیه خارجی برای پرسپولیس و خرید بازیکنان خارجی بنجل مثل ژوائو که پول زیادی از باشگاه پرسپولیس خارج کرد، از جمله دلخوری‌های هواداران در این فصل بوده است.

در بازی با سپاهان فقط هواداران خانم اجازه ورود به ورزشگاه را داشتند و بعد از شکست تلخ مقابل سپاهان و تکمیل فاجعه این فصل، مطابق فیلم‌هایی که در مجازی پخش شده، برخی هواداران پرسپولیس قصد داشتند علیه مدیران این تیم شعار بدهند ولی بوقچی‌های منتسب به باشگاه اجازه این کار را ندادند.

همین موضوع باعث ایجاد درگیری بین لیدر‌های باشگاه و برخی هواداران بانوی پرسپولیسی شد. با این حال عده‌ای در اواخر بازی با سپاهان شروع به شعار دادن علیه درویش کردند و البته بعد از بازی و در راهرو‌های ورزشگاه هم صدای اعتراض به مدیرعامل پرسپولیس بلند شد.

منبع: خبرورزشی

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات