رشیدی کوچی:در انتخابات هیات رئیسه، بار دیگر وزن جبهه پایداری مشخص شد/ پایان این جبهه از مجلس دوازدهم آغاز شد

افزایش تعداد آراء آقای قالیباف نسبت به سال گذشته کاملا قابل پیشبینی بود، اما کاهش شدید آرای نامزد جبهه پایداری، نشان میدهد که ظرفیت نمایندگان منتسب به این جبهه همین ۳۶ نفر است. حتی بسیاری از کسانی که سال گذشته به آقای ذوالنوری رای داده بودند هم دیگر تمایلی به جبهه پایداری ندارند.
روز گذشته در جریان انتخابات هیات رئیسه مجلس، بار دیگر وزن جبهه پایداری برای همه مشخص شد. در جریان این انتخابات که قالیباف و احمد راستینه(نماینده مورد حمایت جبهه پایداری) با یکدیگر برای تصاحب صندلی ریاست رقابت میکردند، قالیباف در حالی با ۲۱۹ رأی به پیروزی رسید و تعداد آراءاش نسبت به سال گذشته ۲۱ عدد افزایش یافت که راستینه تنها توانست ۳۶ رأی را از آن خود کند. این در حالی است که حتی در انتخابات سال گذشته هیاترئیسه، مجتبی ذوالنوری که مورد حمایت جبهه پایداری قرار داشت، توانسته بود ۶۰ رأی به دست آورد. چنین وضعیتی نشان میدهد حتی در داخل مجلس هم بخشی از نمایندگان جبهه پایداری، راه خود را از این تشکل جدا کردهاند.
به گزارش جماران، در همین زمینه، جلال رشیدی کوچی اظهار کرد: افزایش تعداد آراء آقای قالیباف نسبت به سال گذشته کاملا قابل پیشبینی بود، اما کاهش شدید آرای نامزد جبهه پایداری، نشان میدهد که ظرفیت نمایندگان منتسب به این جبهه همین ۳۶ نفر است. حتی بسیاری از کسانی که سال گذشته به آقای ذوالنوری رای داده بودند هم دیگر تمایلی به جبهه پایداری ندارند.
وی با بیان اینکه احمد راستینه عملا بازیچه دست افرادی در داخل و خارج از مجلس شده بود، افزود: جبهه پایداری از یک سمت نمیتوانست نامزدی را برای جایگاه ریاست معرفی نکند و از سمت دیگر هم از جایگاه خود در کف صحن باخبر بود. لذا نمیتوانست با افراد شاخص خود نظیر آقایان آقاتهرانی و رسایی وارد صحنه شود، پس آقای راستینه را به عنوان نامزد خود معرفی و عملا او را قربانی کرد. آقای راستینه هم فکر میکرد با این کارش فداکاری میکند، اما آسیب جدی به خودش و شخصیت حقوقیاش زد.
این نماینده سابق مجلس ادامه داد: ای کاش نمایندگان جبهه پایداری شجاعت میداشتند و برای اینکه وزنشان مشخص شود، با یکی از بزرگان خود در مجلس مانند آقای رسایی وارد انتخابات ریاست مجلس میشدند یا حداقل همین آقای ثابتی که در رسانههایشان به عنوان رئیسجمهور آینده از او یاد میکنند را نامزد جایگاه ریاست میکردند.
رشیدی کوچی بیان کرد: شاید در سال اول مجلس دوازدهم، برخی از نمایندگان گمان میکردند که نمایندگان منتسب به جبهه پایداری دلسوزانه رفتار میکنند، اما در یک سال گذشته هم مردم و هم دیگر نمایندگان دیدند که افرادی نظیر ثابتی، رسایی، آقاتهرانی، کوچکزاده و بانکیپور هیچ اهمیتی به مشکلات مردم نمیدهند و صرفا به دنبال لجبازی سیاسی و جنجالهای رسانهای هستند؛ مدتی به آقای ظریف گیر میدهند و چندی بعد به آقای قالیباف و مدتی هم به سفر فلان وزیر!
وی با بیان اینکه اکنون حتی افرادی نظیر آقایان ذوالنوری و نبویان هم از جبهه پایداری جدا شدهاند، گفت: هر کسی که ذرهای عقلانیت و فهم سیاسی داشته باشد، به راحتی متوجه میشود که این جماعت دلسوز مردم و انقلاب نیستند و فقط میخواهند در قدرت بمانند. اخیرا هم دیدیم که منصوری، رئیس ستاد انتخاباتی جلیلی صحبتهایی را داشت که مفهومش این بود که برای این جبهه فقط بقا در قدرت مهم است و اهمیتی ندارد که با چه فردی حضور مییابند؛ یک روز مرحوم رئیسی بود، روز بعد جلیلی و حال فتاح.
این نماینده سابق مجلس اضافه کرد: به نظر من پایان جبهه پایداری از مجلس دوازدهم آغاز شده است. افراد زیادی از این جبهه جدا شدهاند و حمایتهای مردمیشان هم نهایتا به همان اندازه ۴ درصد است. امیدواریم در انتخابات بعدی مجلس، مردم این افراد را کاملا به همان سایهای که به آن تعلق دارند، بازگردانند.