ترنج موبایل
کد خبر: ۸۷۰۱۹۵

کارشناسی ۲ صحنه مشکوک به پنالتی برای ملوان مقابل استقلال

کارشناسی ۲ صحنه مشکوک به پنالتی برای ملوان مقابل استقلال

کارشناس داوری در خصوص قضاوت تیم داوری دیدار استقلال و ملوان در فینال جام حذفی توضیحاتی را ارائه کرد.

تبلیغات
تبلیغات

نوذر رودنیل  در مورد صحنه‌های حساس دیدار فینال جام حذفی در نیمه اول اظهارداشت: در دقیقه ۱۰ ضربه به پشت سر بازیکن استقلال برخورد کرد و پنالتی رخ نداد و ادامه بازی تصمیم درستی بود.

وی با اشاره به این که سه کارت زرد موعود بنیادی فرد در این نیمه تاکیدکرد: هر سه اخطار داور در نیمه نخست قانونی بود.

این کارشناس داوری در مورد صحنه پر حرف و حدیث در نیمه اول که در سومین دقیقه وقت‌های اضافه نیمه اول در محوطه جریمه استقلال رخ داد، گفت: در این صحنه بازیکن ملوان بیرون از محوطه توسط مدافع استقلال سرنگون شد به همین دلیل پنالتی در این صحنه رخ نداد ولی داور باید ضمن نشان دادن یک کارت زرد به بازیکن آبی پوش، ضربه خطایی را به سود ملوان اعلام می‌کرد، اما این اتفاق رخ نداد.

رودنیل در خصوص دلیل کارت زرد مدافع استقلال ( سهرابیان ) تاکیدکرد: با توجه به این که در صحنه دو مدافع استقلال حضور داشتند، کارت زرد برای این بازیکن کافی بود که البته داور این کارت را هم به بازیکن آبی نشان نداد.

 

تبلیغات
منبع : برنا
تبلیغات
ارسال نظرات

نظرات بینندگان

(۱ نظر)
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات