ترنج موبایل
کد خبر: ۸۸۴۲۸۶

زنگ خطر برای استقلال در اردوی ترکیه

زنگ خطر برای استقلال در اردوی ترکیه

استقلال تنها با ۱۳ بازیکن بزرگسال راهی اردوی ترکیه شده است؛ ترکیبی که زنگ خطر را برای هواداران و کادرفنی به صدا درآورده!

تبلیغات
تبلیغات

​ تیم فوتبال استقلال این روزها در اردوی پیش‌فصل خود در کشور ترکیه حضور دارد، اما ترکیب ناقص و کم‌تعداد این تیم در فهرست بزرگسالان باعث نگرانی هواداران و کادرفنی شده است.

تمرینات استقلال در حالی با ۲۲ بازیکن در کشور ترکیه دنبال می‌شود که تنها ۱۳ بازیکن بالای ۲۳ سال در جمع آبی‌پوشان حضور دارند و بقیه ترکیب این تیم را بازیکنان رده سنی زیر ۲۳ سال تشکیل می‌دهند. این ترکیب نیمه‌کامل در شرایطی رقم خورده که استقلال هنوز در چند پُست کلیدی با کمبود بازیکن روبه‌روست و نقل‌وانتقالات این تیم هنوز به پایان نرسیده است.

اسامی بازیکنان بزرگسال حاضر در اردوی ترکیه عبارتند از:

رستم آشورماتوف، عارف آقاسی، آرمین سهرابیان، ابوالفضل جلالی، صالح حردانی، رامین رضاییان، جلال‌الدین ماشاریپوف، روزبه چشمی، مهران احمدی، محمدحسین اسلامی، محمدرضا آزادی، جوئل کوجو و علیرضا کوشکی.

در کنار این نفرات، ۹ بازیکن زیر ۲۳ سال نیز در اردو حضور دارند که برخی از اسامی آن‌ها عبارتند از:

حسام اسکندری، ابوالفضل زمانی، ابوالفضل زلیخایی، امیرمحمد رزاقی‌نیا و اسماعیل قلی‌زاده.

بررسی لیست استقلال نشان می‌دهد که این تیم در صورت عدم جذب مهره‌های کلیدی طی روزهای آینده، ممکن است با ترکیبی ناقص وارد فصل جدید لیگ برتر شود. از جمله دغدغه‌های اصلی ساپینتو می‌توان به کمبود دروازه‌بان مطمئن، یک هافبک دفاعی با تجربه و مهاجم تمام‌کننده اشاره کرد.

با توجه به فرصت محدود باقی‌مانده تا شروع لیگ، باشگاه استقلال باید در کمترین زمان ممکن نسبت به تکمیل لیست بازیکنان بزرگسال خود اقدام کند تا تیم دچار افت آماده‌سازی و ناهماهنگی در شروع فصل نشود.

 

تبلیغات
منبع : خبر ورزشی
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات