ترنج موبایل
کد خبر: ۸۸۸۴۲۹

سردار خادمی:

کشور از نظر امنیتی در شرایط بسیار خوبی قرار دارد

کشور از نظر امنیتی در شرایط بسیار خوبی قرار دارد

رئیس سازمان اطلاعات سپاه با بیان اینکه «اکنون کشور از نظر امنیتی در شرایط بسیار خوبی قرار دارد»، براینکه «مردم از هوشیاری و هوشمندی بالایی برخوردارند و نیروهای مسلح نیز در آمادگی کامل هستند»، تأکید کرد.

تبلیغات
تبلیغات

سردار مجید خادمی، رئیس سازمان اطلاعات سپاه، در حاشیه مراسم بزرگداشت سردار غلامحسین غیب‌پرور در جمع خبرنگاران، با اشاره به نقش مهم انسجام ملی در تامین امنیت کشور، اظهار کرد: دشمن تصور می‌کرد که انسجام ملی ما دچار مشکل خواهد شد، اما مردم با ایستادگی و انسجام خود و همچنین رزمندگان اسلام با اقتدار خود نشان داده‌اند که می‌توانند دشمن را به سر جای خود بنشانیم و این دشمن بود که درخواست آتش‌بس کرد. 

به گزارش ایسنا، وی همچنین به وضعیت امنیتی کشور اشاره کرد و گفت: اکنون کشور از نظر امنیتی در شرایط بسیار خوبی قرار دارد. مردم از هوشیاری و هوشمندی بالایی برخوردارند و نیروهای مسلح نیز در آمادگی کامل هستند. 

وی در ادامه درباره تهدیدات اروپایی‌ها برای فعال کردن مکانیسم ماشه، گفت: اگر اروپایی‌ها بخواهند اقداماتی انجام دهند، ما راهکارهایی داریم که می‌توانیم به خوبی از آن‌ها استفاده کنیم و متضرر اصلی در این میان، خود اروپایی‌ها خواهند بود.

 

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات