حمید رسایی در گفتگو با فرارو:
وحدت بستگی به ساز و کار وحدت دارد/ تفاوتها در جریان اصولگرایی فراتر از اختلاف سلیقه است


فرارو- عضو جبهه پایداری، می گوید: «همیشه این طور نیست که وحدت جریانات سیاسی منجر به پیروزی شود.»
حداد عادل رییس مجلس هفتم اصولگرا وحدت اصولگرایان را بعد از انتخابات دوم شوراهای شهر و روستا را عامل پیروزی این جریان سیاسی دانسته و گفته است که اگر اصلاحطلبان بیایند و اگر وحدت شکل نگیرد شکست سهم این جناح سیاسی خواهد بود. در دیگر اظهارنظر سیاسی یکی از نمایندگان برجسته اصولگرا نیز تاکید بر وحدت را میبینیم، حسین فدایی گفته است: «ما باید از خواستههای گروهی و جناحی تنزل کنیم. اصولگرایان هرجا وحدت کردند موفق شدند و هرجا اختلاف کردند شکست خوردند.»
حمید رسایی در گفتگو با فرارو؛ در پاسخ به این پرسش که آیا وحدت یکی از عوامل پیروزی است، گفت: «همیشه این طور نیست که وحدت جریانات سیاسی منجر به پیروزی شود و موفق به جذب آراء بدنه اجتماعی شود.»
رسایی ادامه داد: «وحدت بستگی به ساز و کار وحدت دارد. اینکه چگونه شکل بگیرد، حول محور چه چیزی و با چه کسانی باشد.»
این نماینده مجلس افزود: «در اینکه وحدت در یک فعالیت سیاسی، اجتماعی و جمعی میان گروههایی که دارای گرایش و سلایق مختلف هستند میتواند موثر باشد، تردیدی نیست. اما به هر ترتیب الزاما همیشه به دنبال وحدت موفقیت نخواهد بود و بستگی به این دارد که وحدت حول چه محوری باشد و چقدر ساز و کار وحدت راضی کننده بدنه اجتماعی آن فعل و انفعال باشد.»
رسایی در پاسخ به این پرسش که ساز و کار فعلی وحدت اصولگرایان را چگونه ارزیابی میکنید، گفت: «انشاء الله ساز و کار وحدت ۷+۸ در حال شکل گیری است. آقایان در کمیته میگویند که ما در تلاشیم که ابهامات و اشکالاتی که وجود دارد را برطرف بکنیم. جبهه پایداری هم مشغول رایزنی است که با برطرف شدن و رفع آن اشکالات به صورت جدی حضور پیدا کند و بعد از این حضور ما معتقدیم که بدنه اجتماعی اقناع بیشتری میشود و وحدت بهتر شکل میگیرد.»
عضو فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس هشتم در پاسخ به این پرسش که آیا با فقدان رقیب، وحدت بیمعنی نیست، گفت: «اگر رقیب جدی نباشد طبیعتا همان طور که شما میگویید خواهد بود. اما رقابت وجود دارد و این طور نیست که همه اصلاحطلبان در کودتای دو سال پیش نقش جدی داشته باشند و با آن کودتا همراهی کرده باشند و طبیعتا خواهند آمد.»
رسایی در پایان گفت: «اما من فکر میکنم در خود جریان اصولگرایی هم نیاز به نوعی تکثر هست، چون تفاوتها خیلی بیشتر از اختلاف سلیقه شده و نیاز به این است که این تفاوت های مختلف در مقابل ذائقه مردم قرار بگیرند.»