ترنج موبایل
کد خبر: ۱۰۶۶

درپي مأموريت برخي مراجع، خاتمي نامه نوشت

تبلیغات
تبلیغات

در پي مأموريت يافتن سيد محمد خاتمي، رييس موسسه بين المللي گفت وگوي فرهنگ‌ها و تمدن‌ها از سوي برخي از مراجع تقليد قم و نجف اشرف براي تلاش در عرصه بين المللي به منظور توقّف عمليات تروريستي عليه اماكن مقدس و مردم مظلوم عراق و پيشگيري از منازعات خشونت بار فرقه‌اي، وي در اول مردادماه جاري طي نامه‌اي به بان كي مون، دبير كل سازمان ملل متحد، خواستار اعمال مسؤوليت هاي بين المللي همه نيروهاي مؤثر و دخيل در امنيت عراق شد.

به گزارش روابط عمومي موسسه بين المللي گفت وگوي فرهنگ‌ها و تمدن‌ها در بخشي از نامه‌ي خاتمي به دبيركل سازمان ملل متحد آمده است:

"من اكنون با اعلام نگراني عميق و قابل توجه مراجع و علماي برجسته ديني از شما مي خواهم كه اولاً سازمان ملل متحد و سازمان هاي وابسته به ويژه يونسكو از تمامي ظرفيت ها و توانايي هاي خود براي دفاع از كيان دين، مقدسات مردم و اماكن مقدّس استفاده كند تا راه بر تهديد هاي خشونت بار فرقه اي در عراق و در هر جاي ديگر جهان مسدود شود.

ثانياً مسئوليت هاي اشغالگران در باب پيشگيري از وقوع جنايات و حفظ امنيت مورد تأكيد قرار گيرد."

رييس جمهور سابق كشورمان در نامه هاي ديگري به نوري المالكي، نخست وزير عراق، عمرو موسي، دبيركل اتحاديه عرب و اكمل الدين احسان اوغلو، دبير كل سازمان كنفرانس اسلامي خواستار استفاده از ظرفيت هاي موجود در عراق، جهان عرب و دنياي اسلام براي استقرار امنيت در عراق، حفظ اماكن مقدس و تأمين جان مردم اين كشور شد.

در نامه ارسالي رييس جمهور سابق كشورمان به مالكي تأكيد شده است :"امروز همه ما بايد نسبت به حفظ تماميت ارضي، وحدت و يكپارچگي ملي و رفع و حذف عواملي كه منشأ ناامني در كشور عراق مي شود، احساس مسؤوليت كنيم و تقويت دولت مشروع و مردمي اين كشور را وجهه همت خود قرار دهيم."

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات