کارشناس مسوول تغذیه مرکز بهداشت استان یزد گفت: مصرف اسفناج میتواند در لطافت پوست نقش بسزایی داشته باشد.
یوسف نقیایی در گفت وگو با ایسنا، بیان کرد: اسفناج عضوی از خانواده سبزیجات محسوب میشود؛ بنابراین منبع بسیار خوبی از برخی مواد معدنی و ویتامینهاست.
وی گفت: اسفناج همچنین دارای انرژی بسیار پایینی است؛ به طوری که هر 100 گرم آن حاوی 10 کیلوکالری انرژی است. میزان فیبر خوراکی آن نیز 8.5 گرم در هر 100 گرم است که هم فیبر محلول و نامحلول دارد، بنابراین میتواند برای افراد با قند و چربی بالا مناسب باشد.
نقیایی با توصیه به مصرف اسفناج به افراد کم خون افزود: این سبزی نسبت به سایر سبزیجات آهن بیشتری دارد؛ به طوری که در هر 100 گرم 6.1 میلی گرم آهن وجود دارد البته باید در نظر داشت که مصرف بیش از اندازه اسفناج بخاطر فیبر بالای آن، جذب آهن را کمتر خواهد کرد.
وی تصریح کرد: اسفناج همچنین ویتامین A قابل توجهی از نوع آلفاکاروتن دارد؛ بنابراین میتواند در بینایی، کمک به عفونتها و لطافت پوست نقش بسزایی داشته باشد.
این کارشناس خاطرنشان کرد: اسفناج جزء سبزیجات با سدیم متوسط است؛ از این رو افراد با فشارخون بالا باید از زیادهروی در مصرف آن خودداری کنند.