ترنج موبایل
کد خبر: ۱۷۹۶۸۵

(تصاوير) يك روز مانده به پايان جشنواره فجر

(تصاوير) يك روز مانده به پايان جشنواره فجر
تبلیغات
تبلیغات
فرارو- یک روزمانده به روز پایانی جشنواره سی ودوم در کاخ جشنواره، فیلم هایی روی پرده رفت كه در ادامه اشاره اي كوتاه به آنها مي‌شود.

"آذر، شهدخت، پرویز و دیگران" از بهروز افخمی؛ فیلمی که تا ديروز فرصت اکران عمومی به دست نیاورده و در فضای رسانه ای هم به صورت جدی به آن پرداخته نشده بود. فيلم افخمي با اقبال عمومي روبه رو شد.

"دو ساعت بعد مهرآباد" از علیرضا فرید، علیرضا فرید در نخستین تجربه کارگردانی اش فیلم "دو ساعت بعد مهرآباد" را با بازی اندیشه فولادوند و پژمان بازغی مقابل دوربین برده است. فیلم داستان زنی است که به همراه دوستش همسرش برای یافتن او راهی سفر می شود.

"خواب زده ها" اثر فریدون جیرانی، در این فیلم طنز بازیگرانی همچون فرهادی اصلانی، صابر ابر و ساره بیات ایفای نقش کرده اند و اکبر عبدی هم برای چندمین بار در آن ایفاگر نقش یک زن است.

"آرایش غلیظ" فيلمی از حمید نعمت الله، فیلمی با بازی حامد بهداد، حبیب رضایی و طناز طباطبایی که روایت جوانی است که بار قاچاق ترقه و فشفشه های چهارشنبه سوری یکی از دوستانش را می دزدد و با همراهی دختری سعی در فروش آن ها دارد. این فیلم پس از "بوتیک" و "بی پولی" سومین فیلم بلند کارنامه حمید نعمت الله است.

روز گذشته فيلم "فرشته باهم می آیند" از حامد محمدی نيز اكران شد. تصاويرخبرگزاري هاي ايرنا، تسنيم و ايسنا از روز نهم جشنواره فيلم فجر را مي‌بينيم:

نهمین روز تحت تاثیر اعلام نامزدها
نهمين روز جشنواره تحت تاثير اعلان نامزدها گذشت. فیلم «آذر‌،شهدخت‌، پرویز و دیگران» بهروز افخمی با واکنش مثبت تماشاگران همراه بود. بعد از نشست خبری این فیلم، عوامل اصلی فیلم تا ساعت‌ها در برنامه‌های مختلف رادیویی و تلویزیونی حضور پیدا می‌کردند و درباره این فیلم به اظهارنظر می‌پرداختند.

در اوایل نمایش فیلم «خواب‌زده‌ها»، بلندگوی سالن از درج اسامی کاندیداها روی سایت خبر داد. فیلم «ماهی و گربه» در حالی که دومین نمایش خود را سپری می‌کرد باز هم با استقبال زیادی همراه شد و بسیاری بار دیگر نتوانستند به تماشای این فیلم بنشینند.

نمایش فیلم «خوب‌زده‌ها»ی فریدون جیرانی با واکنش منفی تماشاگران همراه شد. فیلم «آرایش غلیظ» نیز که در ساعت 19 به نمایش درآمد، نظر مساعد همه مخاطبان را جلب نکرد و تنها حضور و صدای همایون شجریان با استقبال همراه شد.

آخرین فیلم روز نهم فیلم «فرشته‌ها با هم می‌آیند» حامد محمدی بود که تا ساعت 23و30 ادامه پیدا کرد که این اولین ساخته‌ی حامد محمدی با تشویق حاضران در سالن میلاد همراه شد.

در حالی که انتظار می‌رفت از ساعت پایانی روز نهم سانس فوق‌العاده‌ای در نظر گرفته شود اما فیلمی به نمایش در نیامد. در آخرین ساعات پایانی روز گذشته فریدون جیرانی به دلیل افت فشار حال نامساعدی داشت و همراهان او به دنبال اورژانس برای مداوایش بودند.


نشست "خواب زده ها" اثر فریدون جیرانی










نشست "آرایش غلیظ" حمید نعمت الله











نشست "آذر، شهدخت، پرویز و دیگران" با حضور عوامل





فرش قرمز "دو ساعت بعد مهرآباد" فيلمي از علیرضا فرید


تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات

نظرات بینندگان

(۳۰ نظر)
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات