ترنج موبایل
کد خبر: ۱۸۹۰۶۶

(تصاویر) بدخشان؛ ۳ روز پس از فاجعه

(تصاویر) بدخشان؛ 3 روز پس از فاجعه
تبلیغات
تبلیغات
فرارو- پس از گذشت 3 روز از حادثه دلخراش رانش زمین در بدخشان، وضعیت آوارگان این رویداد اسفبار گزارش شده و مردم این منطقه نیاز مبرمی به کمک‌های نقدی و غیرنقدی دارند.

پس از گذشت 3 روز از حادثه دلخراش رانش زمین در منطقه «ارگوی» ولایت بدخشان افغانستان، وضعیت آوارگان این رویداد اسفبار گزارش شده و آسیب‌دیدگان و بازماندگان نیاز مبرمی به کمک‌های نقدی و غیرنقدی دارند.

در همین حال دفتر مطبوعاتي رياست جمهوري افغانستان دیروز با انتشار اطلاعيه‌اي اعلام كرد كه در نشست روز گذشته شوراي وزيران افغانستان به رياست حامد كرزي، به منظور جلوگيري از افزايش تلفات جاني بر اثر رانش دوباره زمين، ورود به روستاي آسيب ديده بدخشان ممنوع اعلام شد.

در اين نشست مقرر شد كه به منظور جلوگيري از تكرار تلفات جاني بر اثر رانش قسمت‎هاي ديگر روستاي آسيب ديده از ورود اشخاص ساير مناطق به منطقه «ارگو» بدخشان جلوگيري شود.

رئيس كميته حالت اضطرار در اين نشست اظهار داشت كه دولت افغانستان مبلغ 67 ميليون افغاني براي آسيب‌ديدگان ولايت شمال كشور در نظر گرفته و تاكنون مبلغ 40 ميليون افغاني به آسيب ديدگان منطقه ارگوي ولايت بدخشان اختصاص داده شده است.

در اين نشست به كميته حالت اضطرار دستور داده شد كه براي 80 خانوار بازمانده مكان مناسبي در نظر گرفته و آوارگاني كه مورد تهديد قرار دارند را به مكاني امن انتقال دهد. جدیدترین عکس های منتشر شده از بدخشان 3 روز پس از رانش مرگبار زمین را می بینید.





















تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات

نظرات بینندگان

(۳۶ نظر)
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات