چرا دلواپسان به دولت احمدی نژاد اعتراض نکردند؟!
نفوذ؛ فرق این "دولت" با آن "دولت"!

در اواخر دولت نهم و اوایل دولت دهم ۱۶۰ خبرنگار و روزنامه نگار انگليسي به ايران اعزام شدند و ۳۹۰ روز در کشور حضور داشتند. در آن زمان هیچ کس به این اعزام روزنامه نگاران و خبرنگاران انگلیسی اعتراض نکرد.
به گزارش فرارو؛ این روزها بحث "نفوذ" رسانه ای در کشور و در محافل مختلف بالا گرفته است و برخی رسانه ها و جریان های سیاسی نسبت به این موضوع ابراز نگرانی کرده اند.
چندی پیش پس از آن که وزارت ارشاد برای برخی روزنامه نگاران و خبرنگاران رسانه های خارجی مجوز حضور محدود و کوتاه مدت در ایران صادر کرد، رسانه های مخالف دولت به انتقاد از وزارت ارشاد پرداختند که با این اقدام کشورهای غربی و خارجی به دنبال "نفوذ" رسانه ای در ایران اند.
در این بین مجوز محدود وزارت ارشاد به شبکه خبری بی بی سی انگلیس بیش از همه خبرساز شد.
به گزارش فرارو، این در حالی است که براساس آمار موجود در وزارت امور خارجه و وزارت ارشاد، نزدیک به 160 خبرنگار انگلیسی در بازه زمانی سال های 1387 تا سال 1390 به ایران سفر کرده اند.
دوره ای که با حوادث چالش برانگیز انتخابات ریاست جمهوری دهم همزمان شد؛ انتخاباتی که حوادث پس از آن به "فتنه" مشهور شد.
براساس این آمار، در "فتنه" ٨٨ ، سی و یک رسانه انگليسی جمعا 390 روز در ايران حضور داشتند. يعني هيچ روزی ايران از حضور رسانه ها و خبرنگاران انگليسی خالي نبوده است.
در آن زمان هیچ یک از رسانه های مطرح کننده پروژه "نفوذ" به این میزان حضور خبرنگاران انگلیسی در ایران اعتراض نکردند. نمایندگان مجلس نیز در این باره اظهار نظری نداشتند.
جدول زیر جزییات حضور خبرنگاران انگلیسی در ایران از سال 87 تا پایان سال 90 را نشان می دهد.







