ترنج موبایل
کد خبر: ۳۴۹۰۸

گفت‌وگوي بشار اسد و ساركوزي درباره ايران

تبلیغات
تبلیغات


بشار اسد در ديدار با نيكولا ساركوزي همتاي فرانسوي‌اش در كاخ اليزه در پاريس پرونده هسته‌يي ايران، تحولات مثبت در لبنان به ويژه تشكيل دولت در اين كشور، روابط دوجانبه سوريه و فرانسه، مسائل منطقه‌يي و بين‌المللي و غيره را مورد بررسي "گسترده" قرار داد.

روزنامه السفير چاپ لبنان به نقل از منابع فرانسوي نوشت، ساركوزي از بشار اسد خواست تا در ارسال يك پيام قوي به ايران در توضيح روند برنامه هسته‌يي‌اش با جامعه جهاني همكاري كند و از آنها بخواهد تا به توافقنامه وين پاسخ سريعي ارايه دهند.

ساركوزي هم چنين از اسد خواست تا به ايراني‌ها بگويد كه جامعه جهاني هرگز تا ابد منتظر (پاسخ) نخواهند ماند.

منابع عربي هم اعلام كردند رييس جمهور سوريه هم از همتاي فرانسوي‌اش خواست تا اعمال فشارها عليه ايران را متوقف كنند و با تحويل تدريجي اورانيوم غني شده به عنوان تضميني براي باز پس گيري آنچه به سوخت هسته‌يي تبديل مي شود، موافقت كنند تا راه برون رفتي براي بحران‌ها باشد.

اين منابع در ادامه به نقل از رييس جمهور سوريه مدعي شدند كه وي در جريان ديدار عصر گاهي‌اش با روشنفكران فرانسوي گفت كه اختلاف نظرها با ايران وجود دارد و من در بيان آن كوتاهي نخواهم كرد، اين اختلافات در سه پرونده عراق، صلح به عنوان يك هدف استراتژيك و لبنان است. اما اين‌ها مسائلي هستند كه امروز اختلافي بر سر آن نيست.

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات