ترنج موبایل
کد خبر: ۳۸۵۶۴

اظهارات پترائوس درباره حمله به ایران

تبلیغات
تبلیغات


يک فرمانده نظامى عالى‌رتبه‌ى آمريکايى گفت که به عقيده‌ى وى هنوز زمان براى اتخاذ ديپلماسى در قبال ايران وجود دارد.

ديويد پترائوس، رييس فرماندهى مرکزى آمريکا در گفت‌وگويى با کريستين امانپور، خبرنگار شبکه خبرى سي. ان. ان که قرار است روز يکشنبه پخش شود گفت که علاوه بر ديپلماسى و تحريم‌ها آمريکا طرح‌هاى احتياطى براى برخورد با تاسيسات هسته‌يى ايران برنامه‌ريزى کرده است.

به گزارش شبکه‌ى خبرى سي. ان. ان، پترائوس اشاره‌اى به جزييات اين طرح‌ها نکرد، اما گفت که ارتش آمريکا تاثير هر گونه اقدام احتمالى را که در آنجا اتخاذ مى‌شود در نظر گرفته است.

رييس فرماندهى مرکزى آمريکا گفت: اينکه فرماندهى مرکزى درباره‌ى "اگرها"ى مختلف فکر نکرده باشد و براى اقدامات احتياطى گوناگون برنامه‌اى نريخته باشد غيرممکن است.

پترائوس از اظهارنظر درباره‌ى برخى خبرها پيرامون احتمالى حمله رژيم صهيونيستى به تاسيسات هسته‌يى ايران و توانايى ملى اين رژيم خوددارى کرد، اما در پاسخ به سوالى درباره‌ى آسيب‌پذيرى اين تاسيسات گفت که ايران اين تاسيسات را مستحکم‌تر کرده است و به تعداد تونل‌هاى زيرزمينى‌اش افزوده است.

وى در عين حال با بيان اينکه اين تاسيسات ضدبمب نيستند گفت: مى‌توان آنها را بمباران کرد و سطح تاثيرات حاصله بسته به اينکه چه کسى دست به اين اقدام مى‌زند متفاوت خواهد بود.

رييس فرماندهى مرکزى آمريکا تاکيد کرد که به عقيده‌ى وى هنوز زمان براى اينکه کشورها با ايران تعامل داشته و در برابر اين کشور ديپلماسى اتخاذ کنند وجود دارد و به اين نکته اشاره کرد که به کارگيرى طرح‌هاى احتياطى آمريکا ضرب‌الاجلى ندارد.

وى در عين حال گفت: مطمئنا پيش از آنکه همه چيز به اوج خود برسد يک دوره‌ى زمانى خواهيم داشت.

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات