(تصاویر) راهنمای گام به گام نصب اپلیکیشن شاد + لینک دانلود مستقیم اپلیکیشن شاد

مدیران، معلمان و دانش آموزان دوره ابتدایی، میتوانند اپلیکیشن شاد را با مراجعه به آدرسhttp://Shaddl.medu.ir دریافت و نصب کنند. در گزارش زیر با استفاده از تصاویر راهنمای گام به گام نصب و راه اندازی اپلیکیشن یا سامانه شاد آمده است. همچنین طریقه استفاده از نسخه وب اپلیکیشن شاد نیز با کمک تصاویر نمایش داده شده است. لطفا مطلب را با دقت بخوانید
طی چند روز اخیر، شاهد اعلام تصمیماتی در وزارت آموزش و پرورش بودیم که با شیوه نامه ابلاغی این وزارتخانه برای بازگشایی مدارس مغایرتهایی داشت؛ در این شیوه نامه اعلام شده بود که آموزش دانش آموزان در مناطق قرمز به طور کامل غیرحضوری، در مناطق زرد نیمه حضوری و در مناطق سفید حضوری و عادی خواهد بود. اما در آخرین اظهارات مطرح شده از سوی مسئولان بر حضور دانش آموزان در تمام مدارس در روز ۱۵ شهریور ماه تاکید میشود.
از فردا کدام دانش آموزان به مدرسه میروند؟
به گفته حاجی میرزایی وضعیت بازگشایی مدارس از روز شنبه به این قرار است:
- در همه مدارس سراسر کشور اصل بر برگزاری حضوری است مگر اینکه رعایت پروتکلها تحت هیچ شرایطی امکان پذیر نباشد.
- برنامه ریزیهای جزئی به مدارس واگذار شده که متناسب با وضعیت تصمیم گیری میکنند و فعالیت آموزشی را آغاز میکنند.
- ۳۵ درصد مدارس که تعدادشان کمتر از ۵۰ دانش آموز است و میتوانند با رعایت پروتکلهای بهداشتی فاصله را رعایت کنند، کلاسها طبق روال عادی برقرار است.
- درباره ۶۵ درصد مدارس باقی مانده، بحث آموزش حضوری منتفی نیست و اصل بر حضوری بودن آموزشها است. در جایی که تعداد دانش آموزان به گونهای باشد که رعایت فاصله ممکن نباشد ناگزیر هستیم کلاسها را حضوری برگزار کنیم، اما در قالب گروه بندیهای متفاوت که برخی روزهای فرد و برخی روزهای زوج به مدرسه بیایند.
- روز شنبه روز آغاز سال تحصیلی است. ۱۵ شهریور در همه مدارس اصل بر حضور است، اما در مدارسی که تعداد دانشآموزان بیشتر از پروتکل است ناگزیر هستیم تا دانشآموزان را گروه بندی کنیم و برخی در روزهای زوج و برخی روزهای فرد بیایند.
- حتی اگر منطقهای زرد باشد کلاسها برگزار میشود، ولی با تعداد محدودتر دانش آموزان؛ این موضوع تا قبل از روز شنبه از سوی مدارس به خانوادهها اطلاع رسانی میشود.
- حضور دانشآموزان در هر کلاس ۳۵ دقیقه است. زمانهای ساعات تدریس برای همه دروس حداکثر ۳۵ دقیقه است و تلاش میکنیم ساعت ورود و خروج متفاوت باشد تا تزاحم ایجاد نشود.
ابتداییها چگونه به مدرسه خواهند رفت؟
به گفته حکیم زاده، معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش وضعیت بازگشایی مدارس در دوره ابتدایی نیز اینگونه است:
- جریان آموزش از پانزدهم شهریور ماه آغاز میشود. منظور ما این است با توجه به شرایطی که وجود دارد و بر اساس تقسیم بندی که مناطق دارند ممکن است نوع آموزشی که ارائه میدهیم متفاوت باشد، اما ما برای همه دانش آموزان، آموزش را در این روز شروع میکنیم.
- مناطق سفید عمدتا مناطق کم جمعیت هستند. مدارسی در روستاها، مناطق عشایری و دوردست داریم که عمدتا زیر ۵۰ دانش آموز دارند و اینها با رعایت پروتکلهای بهداشتی آموزشها را به صورت حضوری دریافت میکنند. با توجه به اینکه ممکن است در بسیاری از این مناطق زیرساختهای فناوری نیز وجود نداشته باشد.
- در مناطق زرد آموزشهای ما ترکیبی خواهد بود و آموزش مجازی و حضوری توامان دنبال میشود.
- در مناطق قرمز آموزشها عمدتا بر بستر مجازی خواهد بود.
- برای کلاس اولیها برنامههای خاصی داریم. سلامتی شان در اولویت است. اگر وضعیت منطقه قرمز باشد کلاسی به آن معنا که تعداد زیادی دانش آموز در آن حضور داشته باشند نخواهیم داشت، اما اینکه هر دو یا سه دانش آموز همراه خانواده بیایند و معلم شان را بشناسند لازم است.
- برای آموزش ترکیبی در وضعیت زرد، اختیاراتی را به شورای مدارس دادیم که بتوانند با مشارکت خانوادهها درباره روال آموزش تصمیم گیری کنند.
- معلمان میتوانند برخی فعالیتها را در فضای مجازی و برخی را به صورت حضوری انجام دهند.
دبیرستانی چند روز مدرسه میروند؟
کمرئی، معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش نیز به نکات زیر اشاره میکند:
- با توجه به دستورالعمل ارسالی، مدیران مدارس نباید دغدغهای برای بازگشایی مدارس داشته باشند.
- در شرایط کرونا بهراحتی در سه وضعیت قرمز، زرد و سفید مدیران میتوانند مدارسشان را مدیریت کنند.
- در مناطق سفید یک برنامه عادی مانند سنوات گذشته است و از فضای مجازی به عنوان رسانه مکمل استفاده میشود.
- در شرایط قرمز از ظرفیتهای آموزش تلویزیونی و آموزش مجازی استفاده میشود.
- در شرایط قرمز، ساعت حضور دانشآموزان در مدرسه مجازی کمتر است. ساعت عادی حضور دانشآموز در یک کلاس ۷۵ تا ۹۰ دقیقه است که در فضای مجازی در پایه اول ابتدایی، ۲۵ دقیقه، در سایر پایههای ابتدایی ۳۰ دقیقه و سایر مقاطع ۳۵ دقیقه است.
- فضای کلاس و تعداد دانشآموز مدرسه در اختیار مدیر و شورای مدرسه است، بنابراین اگر فضا زرد بود بنا به شرایط و تصمیم شورای مدرسه میتوانند کلاسها را بهصورت نیمهحضوری در مدارس دایر کنند.
- در شرایط زرد، آموزش به صورت ترکیبی است؛ یعنی همان وضعیت سفید را با یک تفاوت اجرا میکنیم؛ به این شکل که فاصله دانشآموزان در کلاس درس باید یک متر باشد و در مدارس پرتراکم و بر اساس متراژ کلاس درس، شرایط متفاوت است و دانشآموزان گروهبندی شده و گروهها در روزهایی به مدرسه میآیند.
- در متوسطه اول دو روز حضوری، دو روز گروه مخالف هستند و یک روز آموزش مجازی است. در متوسطه دوم، چون ۳۵ ساعت آموزش دارند، دو روز حضوری، دو روز گروه مخالف حضور دارند و دو روز نیز آموزش مجازی است.
اپلیکیشن شاد ابتدا به صورت یک سایت بود، اما ورود به آن مشکلات زیادی برای مخاطبان به همراه داشت. با گذشت زمان، اپلیکیشن شاد و همچنین نسخه تحت وب آن ایجاد شده است و در دسترس تمامی دانش آموزان قرار دارد.
فرآیند احراز هویت دانش آموز باید از طریق اپلیکیشن شاد انجام شود.
دانلود اپلیکیشن شبکه آموزشی دانش آموزی
نرم افزار سامانه شاد از سایت shaddl.medu.ir قابل دریافت میباشد، اما برای سهولت دسترسی به آن، لینک دانلود مستقیم اپلیکیشن را در ادامه قرار داده ایم که یک کلیک بر روی آن، دانلود خودکار نرم افزار را آغاز میکند. ( نکته مهم: میتوانید روی عبارت زیر یا عکس زیر کلیک کنید و اپلیکیشن شاد را به صورت مستقیم دانلود کنید. حجم آن 26.8 MB است)
دانلود مستقیم اپلیکیشن شاد
اگر نخواستید اپلیکیشن را دانلود کنید می توانید از نسخه وب آن استفاده کنید(لینک زیر)
لینک مستقیم ورود به سامانه شاد - نسخه تحت وب
سیستم عامل مورد نیاز برای ورود به سامانه شاد آموزش و پرورش، اندروید با نسخه ۴.۴ به بالا میباشد و به زودی نسخه ios این نرم افزار نیز راه اندازی میگردد.
راهنمای ورود به اپلیکیشن شاد
در پی انتشار نسخه جدید اپلیکیشن شاد، فرآیند احراز هویت دانش آموزان با تغییر و تحولاتی همراه شده است؛ بنابراین دانش آموزان میبایست مرحله به مرحله کد ملی و سایر اطلاعات مورد نیاز خود را در برنامه شاد وارد نموده و بدین ترتیب فرآیند احراز هویت خود را به انجام برسانند.
مطالب زیر را به دقت بخوانید تا نصب اپلیکیشن شاد برای شما آسان شود
*مرحله اول ورود به اپلیکیشن شاد
اپلیکیشن شاد را باز کنید و در صفحه اول، دکمه "ورود به برنامه" را بفشارید.
*مرحله دوم ورود به اپلیکیشن شاد
در مرحله بعد شماره تلفن همراه خود را وارد نمایید و بر روی کلید "ورود" کلیک کنید.
*مرحله سوم ورود به اپلیکیشن شاد
یک کد فعال سازی که برای شما ارسال میشود را در کادر دوم وارد کنید و دکمه "ورود" را فشار دهید.
*مرحله چهارم ورود به اپلیکیشن شاد
در صورتی که کادر زیر برایتان نمایش داده شود، میبایست روی گزینه "احراز هویت" کلیک کنید و در غیر این صورت، گزینه "ورود مدیر / معلم / دانش آموز" را انتخاب نمایید.
*مرحله پنجم ورود به اپلیکیشن شاد
در این مرحله باید نقش خود را از میان سه گزینه "مدیر"، "معلم" و "دانش آموز"برگزینید.
*مرحله ششم ورود به اپلیکیشن شاد
این قسمت برای مدیران و معلمان گرانقدر، صفحهای نمایش داده میشود که باید کد ملی خود را وارد کنند تا اطلاعات مربوط به آنها نمایان گردد، اما برای دانش آموزان عزیز، صفحهای مانند تصویر زیر نمایان میشود که باید بر روی گزینه "افزودن دانش آموز" کلیک نمایند.
*مرحله هفتم ورود به اپلیکیشن شاد
به منظور انجام مراحل احراز هویت خود میبایست کد ملی خود را در بخش مربوطه وارد نموده و کلید "تایید" را بفشارید.
*مرحله هشتم ورود به اپلیکیشن شاد
سال تولد خود را ثبت کرده و روی گزینه "تایید" کلیک نمایید.
*مرحله نهم ورود به اپلیکیشن شاد
ماه تولد خود را وارد نمایید و مجددا روی گزینه "تایید" کلیک کنید.
*مرحله دهم ورود به اپلیکیشن شاد
به عنوان آخرین مرحله از احراز هویت خود، روز تولد خود را وارد نموده و سپس کلید "تایید" را بفشارید.
*مرحله یازدهم ورود به اپلیکیشن شاد
در صورتی که پس از انجام تمامی موارد فوق، با پیغام زیر مواجه شدید، لازم است از مدیر خود بخواهید که اطلاعات ثبت شده شما در سامانه سناد را مجددا بررسی نماید.
*مرحله دوازدهم ورود به اپلیکیشن شاد
چنانچه قبلا مراحل مربوط به احراز هویت خود را انجام داده باشید، با صفحه زیر مواجه خواهید شد که کافی است روی گزینه "باشه" کلیک کرده و از امکانات برنامه شاد بهرهمند شوید.
*مرحله سیزدهم ورود به اپلیکیشن شاد
چنانچه ثبت نام شما در اپلیکیشن شاد با موفقیت انجام شود، با صفحه زیر رو به رو میشوید که با کلیک روی عبارت"باشه"، لیست کلاسها برایتان نمایش داده میشود.
راهنمای ورود به نسخه تحت وب سامانه شاد
دانش آموزانی که به هر دلیل به نسخه اندروید اپلیکیشن شاد دسترسی ندارند، میتوانند از برنامه شاد تحت وب آن استفاده کنند. در این راستا ابتدا باید وارد سایت shadweb.iranlms.ir شوید که لینک آن در ادامه مشاهده میگردد. توجه داشته باشید که به تازگی، امکان احراز هویت از نسخه وب برنامه شاد حذف شده است و دانش آموزان میبایست در ابتدا، فرآیند احراز هویت خود را از طریق اپلیکیشن شاد انجام دهند و سپس از نسخه وب استفاده نمایند.
لینک مستقیم ورود به سامانه شاد - نسخه تحت وب
*مرحله اول ثبت نام نسخه وب سامانه شاد
ابتدا از طریق لینک فوق وارد سامانه شوید و سپس باید شماره تلفن همراه خود را ثبت کنید و گزینه مرحله بعد را انتخاب نمایید.
*مرحله دوم ثبت نام نسخه وب سامانه شاد
کد فعال سازی که برای شماره وارد شده شما ارسال میشود را وارد کنید و گزینه مرحله بعد را انتخاب نمایید.
*مرحله سوم ثبت نام نسخه وب سامانه شاد
عبارت "ورود دانش آموز" را از قسمت راست صفحه انتخاب نمایید.
در صورت صحت اطلاعات وارد شده و احراز هویت از طریق اپلیکیشن، لینک ورود به گروههای کلاسی برای دانش آموزان فعال میگردد.
پس از تکمیل فرآیند احراز هویت، دانش آموزان به طور رسمی در سامانه شاد شناخته میشوند و گروههای درسی برای آنها قابل مشاهده میباشند.
پیش از راه اندازی سامانه شاد، آموزش دروس برای دانش آموزان از طریق رسانه ملی، انجام میشد و هم چنان نیز ادامه دارد. لازم به ذکر است که اگر ساعت و زمان پخش کلاس دانش آموزان در تلویزیون با ساعات برگزاری کلاسهای درسی آنها تداخل داشته باشد، میتوانید محتوای آموزشی ذخیره شده در سامانه شاد را دریافت کنید و نگران از دست دادن مباحث درسی در آن ساعت نباشید. اگر برای ورود به سامانه شاد با ارور برنامه شاد مواجه میشوید، بر روی لینک مربوطه کلیک کنید و از نحوه برطرف کردن آنها آگاه شوید.
سوالات متداول درباره اپلیکیشن شاد
۱- آیا چند دانش آموز میتوانند با یک شماره تلفن همراه، وارد اپلیکیشن شاد شوند؟
بله، اما احتمال بروز خطا توسط دانش آموزان در این حالت، بر عهده والدین آنها میباشد.
۲- نسخه ios اپلیکیشن شاد چه زمانی منتشر میشود؟
با توجه به این که نسخه اندروید و تحت وب این شبکه آموزشی دانش آموزی منتشر شده است، به زودی نسخه ios آن نیز راه اندازی میگردد.
۳- آیا امکان ذخیره سازی محتوای آموزشی در اپلیکیشن شاد وجود دارد؟
بله این امکان وجود دارد و دانش آموزان میتوانند پس از برگزاری کلاسهای درسی، به آنها دسترسی داشته باشند.
منبع: سایت ایران مشاوره