وزارت آموزش و پرورش طی اطلاعیهای از بهرهبرداری "شـاد" پلت فرم اختصاصی این وزارتخانه خبر داد.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی، وزارت آموزش و پرورش در راستای تبیین اهداف، تشریح اقدامات انجام گرفته و آغاز به کار شبکه اجتماعی دانش آموزان "شاد" اطلاعیهای صادر کرده است.
در بخشی از متن این اطلاعیه آمده است: با پیگیریهای مستمر وزیر آموزش و پرورش و همکاری وزارت ارتباطات، دبیرخانه شورای عالی فضای مجازی، مساعدت دانشگاه صنعتی شریف و تلاش شبانه روزی تیم فنی، اجرایی و حقوقی پلت فرم اختصاصی آموزش و پرورش بنام SHADAP بامالکیت و مدیریت وزارت متبوع، در مرحله بهره برداری قرار گرفته است.
همچنین در بخش دیگری از این اطلاعیه اعلام شده است: طبق برنامه پیش بینی شده، از ۲۲ فروردین ماه ورود مدیران، معلمان و دانش آموزان دوره ابتدایی به پلت فرم اختصاصی آموزش و پرورش آغاز شده و تا اواسط هفته آینده ادامه خواهد داشت.
در این اطلاعیه تاکید شده است: مدیران، معلمان و دانش آموزان دوره ابتدایی، میتوانند اپلیکیشن شاد را با مراجعه به آدرسhttp://Shaddl.medu.ir دریافت و نصب کنند. زمان و نحوه ورود و بهرهبرداری مدارس متوسطه، متعاقبا با ارسال بخشنامهای توسط معاونت آموزش متوسطه اعلام میشود.
با توجه به شیوع ویروس کرونا و توصیه وزارت بهداشت مبنی بر قرنطینه خانگی و به حداقل رساندن رفتوآمدها جهت حفظ سلامتی افراد، وزارت آموزشو پرورش اقدام به راهاندازی سامانه آموزش مجازی «شاد» کرده است تا مربیان پیشدبستانی، آموزگاران، دبیران و هنرآموزان بتوانند از طریق کلاسهای مجازی، نوآموزان، دانشآموزان و هنرآموزان را در سراسر کشور آموزش دهند.
سرپرست مرکز برنامهریزی و فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش از آماده سازی نسخه تحت وب و آی.او.اس شبکه شاد خبر داد و گفت: این نسخهها از فردا، دوشنبه قابل دریافت و استفاده است.
مهدی شرفی در گفتوگو با ایسنا،در پاسخ به سوال تعدادی از والدین مبنی بر در دسترس نبودن نسخه آی.او.اس(iOS) شبکه اجتماعی دانش آموزان «شاد» اظهار کرد: نسخه قابل استفاده در iOS و نسخه تحت وب شاد فردا ارائه میشود.
وی درباره نگرانی اولیا از انجام حضور و غیاب در کلاسهای مجازی در حالی که برخی هنوز موفق به نصب و راهاندازی این شبکه نشدهاند گفت: بعد از اینکه عضوگیری به طور کامل انجام شد و مطمئن شدیم همه کلاسها تشکیل شده است در فاز بعدی حضور و غیاب انجام میشود و تا سامانه تکمیل نشود و فرایند آموزش شروع نشود نگرانی از بابت حضور و غیاب وجود ندارد.
سرپرست مرکز برنامهریزی و فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: فرایند تکمیل اطلاعات در حال انجام است تا ۱۴ میلیون دانش آموز به شبکه اضافه شوند.