bato-adv
کد خبر: ۴۸۱۳۲۱
رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس خبر داد

تشکیل کارگروه نظارتی برای تحقق شعار سال در مجلس

تشکیل کارگروه نظارتی برای تحقق شعار سال در مجلس
رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس گفت: کارگروهی در کمیسیون اصل ۹۰ مجلس به منظور انجام اقدامات نظراتی در جهت تحقق شعار سال تشکیل می‌شود و این کمیسیون به جد پیگیر موضوع تحقق شعار سال خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۰ - ۳۰ اسفند ۱۳۹۹

رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس از تشکیل کارگروه ویژه‌ای در این کمیسیون به منظور انجام اقدامات نظارتی در جهت تحقق شعار سال ۱۴۰۰ خبر داد.

به گزارش فارس، نصرالله پژمان‌فر نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی با اشاره به نامگذاری سال جدید به نام سال تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها از سوی رهبر معظم انقلاب گفت: کارگروهی در کمیسیون اصل ۹۰ مجلس به منظور انجام اقدامات نظراتی در جهت تحقق شعار سال تشکیل می‌شود و این کمیسیون به جد پیگیر موضوع تحقق شعار سال خواهد بود.

وی افزود: رهبر معظم انقلاب حدود ۱۰ سال است که مسائل اقتصادی و موضوع تولید را در بحث شعار سال مطرح می‌کنند، اما متأسفانه از سوی دولت به ویژه در دولت یازدهم و دوازدهم این موضوع در عرصه عمل جدی گرفته نشده و در حد شعار این موضوع متوقف مانده است.

رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس اظهار داشت: بخش تولید نیازمند حمایت‌های جدی است و همه سرمایه‌ها از جمله در بخش خصوصی و تعاونی برای این منظور باید به کار گرفته شود.

وی خاطرنشان کرد: ما در مشهد تولید ظروف چینی و آرکوپال را داریم و سفارشی را از کشور هند برای تولید این ظروف گرفته بودیم که موانعی بر سر راه صادرات آن ایجاد شد.

پژمان‌فر افزود: پس از پیگیری‌هایی که از طریق سفیر ایران در هند انجام شد آن‌ها به ما پاسخ دادند که ما کارخانه‌ای در کشورمان برای تولید این ظروف راه‌اندازی کرده‌ایم و دیگر لزومی به واردات آن نمی‌بینیم.

رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس اظهار داشت: آن‌ها در پاسخ به پیگیری‌های ما به ما گفتند که شما بروید شکایت کنید و هر خسارتی هم که لازم باشد پرداخت می‌کنیم، اما این ظروف را در کشور خودمان تولید خواهیم کرد نه اینکه از ایران وارد کنیم.

رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس خاطرنشان کرد: آن‌ها بر این نکته تأکید داشتند ما حاضریم خسارت بدهیم، اما کالای مصرفی‌مان را در داخل کشور خودمان تولید کنیم.

وی افزود: صحیح آن است که ما نیز در کشورمان اینگونه از تولیدکنندگان حمایت کنیم و ببینیم که کشور‌های دیگر برای حمایت از تولید داخلی‌شان حاضر هستند خسارت هم بدهند، اما از تولید داخلی خودشان استفاده کنند نه تولید کشور‌های دیگر.

bato-adv
مجله خواندنی ها
bato-adv
bato-adv
bato-adv
پرطرفدارترین عناوین