سخنگوی دولت آلمان: شاهد پیشرفت در مذاکرات وین هستیم

سخنگوی دولت آلمان گفت که در مذاکرات احیای توافق هستهای پیشرفت حاصل شده است.
سخنگوی دولت آلمان درباره مذاکرات احیای توافق هستهای در وین نوشت: شاهد پیشرفت و عزم برای حرکت رو به جلو در مذاکرات شرکای توافق هستهای در وین هستیم.
به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه الجزیره، پیشتر عباس عراقچی، رئیس هیات ایران در وین و میخائیل اولیانوف، نماینده روسیه در این نشست هم روند مذاکرات را مثبت و رو به پیشرفت ارزیابی کرده بودند.
جلسات اخیر کمیسیون مشترک برجام در راستای احیای توافق هستهای از طریق لغو تحریمهای اعمال شده آمریکا بر ایران و بازگشت دوجانبه آمریکا و ایران به پایبندی به توافق هسته ای، طی دو هفته اخیر برگزار شدند.
نمایندگان آمریکا نیز در طول این مذاکرات در وین حضور داشتند، اما تا کنون هیچ مذاکره مستقیم و غیر مستقیمی میان ایران و آمریکا در وین انجام نشده و روند احیای برجام صرفا از طریق مذاکرات شرکای برجام و فعالیت کارگروهها ادامه داشته است.